lilith houdt niet van bruinigheid

Net zoals ze er in de modewereld van overtuigd zijn dat dikke mensen wild zijn van leggings met katjes op, zo denkt iemand aan het hoofd van de babykleertjesindustrie dat ouders van jongens dol zijn op bruin en grote cijfers. Geen benul waar dat absurde idee vandaan komt, maar het maakt het vinden van leuke jongenskleertjes er niet bepaald makkelijker op.

Al een chance dat er mensen zijn zoals mijn collega Isabelle, die in het gat van dat gemis springen en een webshop openen met wel leuke dingen. Minimaniac.be, in haar geval. Ik moest maar één seconde naar haar superleuke collectie kijken om zo goed als alles te willen bestellen.

Het is niet voor het één of ander, maar mijn kid rockt zijn smoking van The Tiny Universe nog niet matig.

dexsmoking.jpg

(Ze hebben hem trouwens ook nog in het wit, voor de echte pimps.)

En dan heb ik het nog niet gehad over zijn hartjesrompertje.

dexhartje.jpg

Dat zo cool is dat ik dan maar dit pakje ook ga bestellen.

In maat 68 al, ondertussen.

verschil.jpg

Dat gaat hier namelijk nogal vooruit.

Reacties

 1. Lie

  Jahaaaaa, heel mooi! Maar 31,50 euro voor een pakje waar de zoon zo weer uitgegroeid is? Neen dank u, ’t kind hier is even content in een HEMA-kruippakje ;-)

 2. Ik hou ook niet van cijfers enzo op jongenskleren. En het wordt alleen maar erger met hoe groter ze worden. Na een tijdje kun je gewoon geen T-shirt meer vinden zonder dat Lighting McQueen of Thomas de Trein erop staat. Ik word helemaal gek. Zeker hier in Amerika. Echt NIETS deftigs. Ik koop de kleren voor O gewoon online in België en laat het naar hier opsturen.

 3. Dexter draagt ook voornamelijk Hema en Zeeman en H&M, zulle, maar één keer per maat laat ik me eens gaan voor een folietje. :)

 4. Esther

  …en gelijk heb je! Je bent nu ook weer niet een strikt protestantse dominee’s dochter ;-) Zuinig en duurzaam is verantwoordelijk en verstandig, maar ’t leven is saai zonder af en toe een uitspattingske! Als ne mens zich al moet verantwoorden voor ne smoking voor zijn baby…tssss waar gaan we naartoe?

 5. Haha heel schattig ! Wil wel eens weten wat hij er zelf van vindt, maar komen daar pas achter als hij zelf ne puber is, nietwaar!

 6. Helemaal mee eens! En het wordt precies erger als ze groter worden, ik vond de babyjongens collectie van Mexx echt nog OK, maar de minimexxdingetjes idd enkel met nummers op en saaie kleuren en enkel jeansbroeken of broeken met van die zakken op. Dus lang leve de webshops met kleur en originele prints. Alleen spijtig van de prijzen, wat hier in de praktijk toch ook veelal Hema en H&m geeft, maar die hebben ook toffe dingen soms (gelukkig)

 7. Annick

  Hmmm, dat concept van één folieke per maat moet ik ook eens invoeren :-)
  Ik ga wel regelmatig naar de tweedehandsbeurzen van de Gezinsbond. Soms vind je daar ook merkkledij aan zeer schappelijke prijzen.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>