lilith is vereerd

Ge kunt daar cynisch over doen, over blog awards en dat ge dat daarvoor niet doet en het daar allemaal niet om draait en prijzen u niet interesseren, en dat kan allemaal heel goed zijn, maar ik was gisteren vooral blij verrast en vereerd toen ik zag dat deze blog genomineerd is in de categorie personal bij de Weekend Blog Awards.

Omdat dat volgens mij wil zeggen dat mensen hier graag genoeg komen om deze URL in te vullen in hun vakje. Omdat dat kweetnie hoe lief en sympathiek is, en betekent dat mijn bloed, zweet en tranen niet tevergeefs vloeien. Ik heb het geprobeerd, maar neen, ik kan daar niet cynisch over doen.

Ik ben heel blij.
Zo blij, dat winnen of niet winnen eigenlijk niet meer uitmaakt. Maar tegelijk ben ik wel nieuwsgierig genoeg om me af te vragen hoe ver ik dan nog kan geraken. Na negen jaar bloggen. Met het nieuwtje er toch al serieus af. En tegenover een hoop grote kleppers.

Dus wie zin heeft om te stemmen mag dat zeker op mij doen, maar even goed op iemand anders.

Want ik ben nu al blij.
Jullie zijn tof.
La vie c’est la fête.

Reacties

 1. En ook: joepie, ik kan hier na jaren eindelijk reageren! Dus doe ik het ineens twee keer na elkaar, wat een heuglijke dag zeg! :)

 2. oon

  Ha, ik ook. En ik viel uit de lucht.
  Ik heb op jou gestemd. Omdat ik hier graag kom, ja.
  En omdat ik eindelijk kan zeggen dat ik hier graag kom :)

 3. pe

  Proficiat met je nominatie, geniet er van. En geef maar toe een beetje stiekem wil je die blogaward toch wel winnen. Groot gelijk :-)

 4. Karen

  Ik vind jouw blog fantastisch, haal er elke keer mijn hart aan op. Ook, als West-Vlaamse, dat schept een band, aja. Mijn stem heb je :-)

 5. Frank Verdonck

  Ook gestemd; alleen al maar omdat ik ook klein kindje heb rondlopen én ik als Limburger door jouw blogje zelf zin krijg om Ieper eens ooit te bezoeken :-) !

 6. Mijn stem heb je ook. Geen enkele van de categorie “personal” gaat zo personal op de blog. Goud voor Lilith!

 7. Merenwen

  Ik volg heel wat blogs, maar deze van jou vind ik nog altijd het leukst om te lezen. Dus ik heb op jou gestemd!

 8. En je hebt ook mijn stem, omdat je me hebt weten te ontroeren met je posts over je kleine man en omdat ik vaak zit te grinniken om je andere verhalen.

  Heel veel succes, ik duim voor je, ik hoop dat je wint!

 9. Tuurlijk mag je blij zijn! En ik had net al voor je gestemd, voor je dit bericht postte. Ik ben hier terecht gekomen toen je zwanger was -en ik ook, en vond het zo leuk om te lezen. Dus ik blijf dat doen.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>