lilith sukkelt nog maar wat verder

Deze blog en het systeem erachter, het is allemaal geweldig versleten en kapot. Al een tijd. Dat voelen jullie als jullie voor de zevenendertigste keer een comment verkeerdelijk ingeslikt zien, dat merken jullie als jullie hier maar heel traag opgeraken, dat voel ik als ik mails en opmerkingen krijg dat dat spel weer niet werkt en jullie nooit kunnen commenten en of ik misschien iets tegen jullie heb en dat ik het anders ook altijd maar moet zeggen.

I hear you, ik en mijn IT-mannetje vinden het ook vreselijk ambetant. Achter de schermen wordt er veel gezocht en gevloekt en ook af en toe iets opgelost, maar de conclusie blijft: dat is hier op zijn laatste adem aan het lopen. Er moet een nieuw systeem achter, en als we dat doen dan kletsen we er ook ineens een nieuw design en wat nieuwe rubriekjes en plannen en invullingen tegenaan.

Tegen de zomer, wordt mij verteld. Dan wil ik het hier allemaal wat nieuw leven in blazen. Dan ga ik ook ruimte maken voor advertenties, zodat ik mezelf daar wat tijd voor kan kopen. (waarover later meer) Dan ga ik over dingen schrijven die ik nu soms laat liggen. Er is een vaag plan, maar ik heb er wel zin in. Veel, zelfs.

Ondertussen sukkel ik hier nog wat verder, terwijl het IT-mannetje zoekt hoe hij de comments weer kan doen werken. Komt goed.

Reacties

 1. Gettie

  Juich ende wezet vrolijck, ik ben er geraakt.
  btw, er is mij nu veel duidelijk en ik begrijp nu waarom ik niet meer her en der kon commentareren (ja ik klats er maar een nieuw werkwoord bij.
  Nu deze nog op zijn plek krijgen onder Ysabje hare comment.

 2. lilith

  @Michel: maar dan wil ik ineens een nieuw design. En ik ben zo een voor wie het dan een paar weken nooit goed genoeg is, ik denk dat mijn IT-er dat scenario incalculeert… Maar ik verlang wel, want mijn Movable Type steekt zo tegen. :)

 3. Zo’n oude Movable Type naar een spiksplinternieuwe volautomatisch zichzelf-updatende WordPress omzetten, da’s maar het werk van een paar uur hoor, anders.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>