lilith en het geboortejuweel

Als je weet hoe de wenkbrauwen van mijn echtgenoot omhoog gingen van oprechte verbazing toen ik voor ons trouwfeest in Vegas liet blijken dat ik toch echt wel een trouwring wilde als het zo ver was, dan kun je je inbeelden dat de kans dat ik een geboortejuweel onder de neus kreeg geschoven na de geboorte van kind 1 nogal nihil was. Gelukkig voor de echtgenoot had ik op dat moment in mijn leven geen benul van het bestaan van het concept “geboortejuweel”, en hoorde ik maar achteraf dat mannen hun madam al eens bedanken voor al hun gepers en gescheur met iets van zilver of goud.

Ik kreeg dus niks. Ik heb daar ook geen spel van gemaakt. Ik ben een toffe. En ik ben ook niet zo juwelerig aangelegd, of het moet nerdy of kinderachtig zijn. Liever plastiek dan goud en smaragd, dus dat zou voor zijn portemonnee ook best leuk meegenomen zijn, mocht hij ooit juwelen voor mij willen kopen. Ik wacht de dag nog steeds geduldig af, ik.

Gelukkig was daar onlangs Millie, die mij een paar weekends geleden op de verkoop van haar trouwens geweldig leuke juweeltjes omver sloeg met het coolste en meest nerdy mamacadeautje ever: oorbellen in de vorm van Yoshi’s eitjes, die ik ooit had gepind op Pinterest, en zij speciaal voor mij had gemaakt. Een mamacadeautje, zeg!

yoshi.jpg

I love them, en nog geen klein beetje.

En over mamacadeautjes gesproken: dit kreeg ik van de dame achter NimZu, ook al zo’n leuke juwelenlijn.

Een superleuk en simpel hangertje met de eerste letters van de mannen van mijn hart.

hangertje.jpg

Ook al zo mooi, vind ik. Thanks, lovelies! Dankzij jullie kwam het toch nog een beetje goed met mijn persgoud, zonder dat mijn halve trouwboek er zijn hoofd over moest breken. Iedereen blij!

Reacties

 1. Anker

  Wauw, mooi! Ik had van het concept ook nog nooit gehoord, weer iets bijgeleerd :-)

 2. Mooi! Ik moet dringend op zoek naar zo’n creatieve vriendinnen. :) Hier heb ik zelfs voor mijn eigen trouwring moeten zorgen (de ring van mijn opa/peter).

 3. Leen

  absolute juwelenfan, dus ben al even gaan piepen bij Nimzu. Wat is dat derde hangertje eraan, Kelster:-)? of is dat iets van jezelf? Tof i ieder geval!

 4. Bedankt hoor, Kelly, heel erg lief van je en euh blij dat je er zo gek van bent.

  Vele groetjes, Milie

 5. Ik zweer u dat ik gezegd heb tegen Davey: “Kijk die ring wil ik als geboortejuweel” en hij zei: “Voor mij is dat goed. Ik moet dat toch niet kopen he? Kies maar zelf”

  NimZu, jawel.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>