lilith vangt een stokje

Vroeger hé, toen de dieren nog hele conversaties voerden en het internet zo traag was dat je een trui kon breien tegen dat je filmpje ingeladen was bestond er zoiets als stokjes. Blogstokjes, meerbepaald, die van blog naar blog werden gegooid. Stokjes waren dingen die je kon doorgeven, zoals opdrachtjes of vragenlijsten. Er waren leuke stokjes en hele stomme stokjes, en plots waren er geen stokjes meer.

Ik heb daar nooit bijzonder hard om getreurd, maar soms, op dagen zoals vandaag, in periodes waarin het leven plots zo druk is dat ik mijn hoofd zit te breken over hoe ik meer uren in mijn dagen kan krijgen (later gaan slapen? minder facebooken? minder blogs lezen? minder boeken lezen? minder willen? misschien toch minder facebooken? mijn huishouden nog harder laten slabakken?), dan zijn stokjes wel handig. Want ik wil namelijk ook nog altijd bloggen, ook op dagen als vandaag. In drukke weken als deze.

Dus kwam de vraag van Roos als geroepen. Zij viert vandaag -ondanks zware tijden- haar honderdste Mirror Monday, en ter ere van die verjaardag doen heel wat bloggers met haar mee. En dus ging ik net ongeschminkt en met haar dat nog gekamd moet worden voor de spiegel staan.

stokjeroos.jpg

Serieus glamoureus, ik weet het.

Hoera voor Roos (die trouwens een blog heeft die me elke keer weet te raken), en hoera voor stokjes in drukke tijden.
En doe gerust mee ook, want that’s what stokjes are for.

Reacties

  1. Ongeschminkt? Da’s hardcore voor je eerste foto! Geweldig leuk je te zien (en coole telefooncase :-))

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>