lilith jubileert

Tien jaar geleden, jonk. Toen ik nog met een gele Ericsson belde die zo groot was als een brooddoos, en bij mijn ouders woonde, en in een callcenter werkte, en veel te veel sigaretten rookte en nog geen ei kon bakken. In 2003 was dat voldoende om van ’t straat te geraken, kinders.

Soms had hij blauw haar, hij was ook even blond, en ik was rood en rost en donkerblond en dan weer zwart. Ik was heel dik, en dan weer minder, hij was eerst de meest onsportieve mens die ik kende en toen liep hij ineens de ten miles. Hij at eerst niks, en nu veel meer, ik had eerst nog een moeder en toen niet meer. Hij was er toen ze stopte met ademen, hij was er toen ik buitenkwam uit de krantenwinkel met mijn eerste gepubliceerde artikel, hij stak mijn eerste echte blog ineen, hij stond naast me aan een altaar in Las Vegas, hij is de fantastische vader van ons kind.

menenpoortdex.jpg

Het leven is het afgelopen jaar niet altijd lief voor ons geweest, en dat is een understatement, maar morgen zijn we tien jaar samen, mijn man en ik, en hell, in tijden dat alles niet zo vlot loopt ben ik nog eens extra blij dat hij het is die raar naar mijn telefoon staat te kijken als ik een zelfportret neem.

tienjaarsamen.jpg

Hoera voor tien jaar wij!

Reacties

 1. Liza

  Tof tof!

  Wij zijn binnen tien dagen tien jaar samen. Volgende week trouwen we.

  We waren twee jaar geleden ook bijna in Vegas getrouwd op 11/11/11. We begrepen in het begin niet waarom er zoveel bruidjes rondliepen, hadden niet stilgestaan bij de datum. Toen we informeerden of het eventueel nog kon bleek alles natuurlijk volgeboekt. :-)

 2. Liza

  Tof tof!

  Wij zijn binnen tien dagen tien jaar samen. Volgende week trouwen we.

  We waren twee jaar geleden ook bijna in Vegas getrouwd op 11/11/11. We begrepen in het begin niet waarom er zoveel bruidjes rondliepen, hadden niet stilgestaan bij de datum. Toen we informeerden of het eventueel nog kon bleek alles natuurlijk volgeboekt. :-)

 3. Liza

  Reageren gaat hier blijkbaar nog altijd niet helemaal zoals het hoort, ik blijf allerlei foutmeldingen krijgen. Als ik dan kom kijken, staat er niets, en zet ik het opnieuw, en dan staat het er plots twee keer. :-/

 4. Gefeliciteerd! Ik vind nu wel dat jullie voor jullie jubilee allebei je haar nog eens moeten kleuren, blauw en rood :)

 5. superpa

  Dikke proficiat met jullie 10 jaar en doe er nog vele vele vele jaren bij !

 6. Dikke proficiat voor jullie! Prachtig geschreven ook weer. Geeft me inspiratie nog eens over mijn lief te schrijven, dat doe ik veel te weinig.

 7. Hoera, zij het een beetje laat. Maar vermits jullie vast en zeker op weg zijn naar de volgende tien jaar komt het op geen dag. Hoera dus. Driewerf!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>