lilith neemt dertig dagen lang een selfie

Een goede fotochallenge, ik ben daar eigenlijk altijd voor te vinden. En dus doe ik al acht dagen mee met de uitdaging van A Beautiful Mess, om elke dag een selfie te posten op Instagram, dertig dagen aan een stuk.

Aangezien wij hier achter de coulissen druk bezig zijn met het herwerken van deze blog hou ik het dus even op de buit van de laatste week.

selfie1.jpg

De bolleketenselfie.

selfie2.jpg

De avondflesselfie.

selfie3.jpg

De net-uit-de-sauna-selfie.

selfie4.jpg

De selfie met hoed van Disney on tour.

selfie5.jpg

De terrasje-met-vriendin J.-selfie.

selfie6.jpg

De koninklijke selfie.

selfie7.jpg

De hotdogselfie.

selfie8.jpg

De pokeselfie.

Wij doen hier zoals jullie zien al een beetje alsof het vakantie is, door terrasjes te doen ’s avonds en naar avondmarkten aan zee te rijden, maar eigenlijk is het maar vanaf komend weekend te doen. Of zoals ik het zie: nog even rust en af en toe op het gemak een koffie kunnen drinken, en dan twee weken alle hens aan dek met ons klein gespuis. Dat sinds afgelopen weekend van den dezen doet.

hijstapt.jpg

Om maar te zeggen: dat wordt nog boeiend.

Reacties

  1. Schattig als ze zo beginnen lopen, alleen vergroot dat hun wereld drastisch en zal je conditie als ouder erop vooruitgaan (bij het achternalopen) ;-)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>