lilith toont u ‘Dexter, the first year’

Geloof ons als we zeggen dat we allebei niet ongelooflijk veel zin hadden om nog eens door de krijsfilmpjes te moeten die we van Dexter gemaakt hebben voor de kinderarts. Geloof me als ik zeg dat ik eerst vond dat die misschien niet echt geschikt waren voor het schone filmpje van Dexter zijn eerste jaar. Maar kijk, de eerste drie maanden waren eigenlijk alleen maar van dat, dus hebben we toch één en ander geïmplementeerd. De rest is gelukkig mooier.

Zo mooi dat ik even serieus moest slikken toen de papa vanavond met onderstaande compilatie op de proppen kwam.

Dexter, the first year from Youri De Smet on Vimeo.

Ook zot hoe je van zo’n ongelooflijk onrustig kind zo’n vredig filmpje kan maken. Laat u vooral niks wijsmaken, de mama en de papa zijn beyond versleten. Maar toch: auw. <3

Reacties

 1. De Smet

  prachtig is het al was het in het begin heel moeilijk voor jullie.
  toch wa weg gepinkt zulle gr,tante leen.

 2. Freek

  Oh zo’n mooi filmpje. Je kan zo zien dat Dexter ouders heeft die hem allebei dolgraag zien en het beste met hem voor hebben…

 3. Waow, zo mooi en fijn dat de “bleitperiode” eindelijk voorbij is! Genieten nu! Zo’n schattig kereltje!

 4. zo zo zo zo mooi!!

  Ik vind het trouwens echt een ongelofelijke verademing dat je zo eerlijk bent over die eerste maanden. Het leven is niet altijd rozegeur en maneschijn en kindjes rieken niet altijd naar zwitsal. Blij dat jij niet mee doet aan die babyrozewolk die i e d e r e e n tegenwoordig beleefd volgens facebook.

  Nog een vraagje: met welke camera filmen jullie?

 5. Eva

  Jullie Dexter doet mij ook een dexter’ke willen, zo’n cool kind! En een schoon mannetje!
  Wel veel respect hoe jullie het gedaan hebben, die eerste tijd.

 6. Veerle

  Super, ik heb het zonder geluid moeten bekijken want anders zouden de collega’s raar opkijken, maar ik vond het nu al schitterend. Zo’n mooi mannetje, echt waar. Op het laatst herkende ik er mijn zoon in (anderhalf): altijd met de autootjes bezig.

 7. superpa

  fantastisch !!!!!!!!
  Gewoon super, niet alleen het filmpje maar ook de manier waarop jullie er mee omgaan. Wij zijn dan ook heel trots op jullie drietjes.

 8. Prachtig filmpje, supermooi. Zal later grappig zijn als hij 18 is en dit terug ziet. Een beeld heeft me geraakt: als je over zijn voorhoofdje streelt waardoor hij slaperig wordt. Brings back memories van mijn eigen kinderen (die nu late tieners zijn).

 9. Snottebellie

  Wauww, zo mooi gemaakt! En zo’n schoon kind! Moest me inhouden om niet te huilen opt werk achter mijne pc en ik ken jullie niet eens persoonlijk… Het stimuleert me ook om meer filmpjes te maken van mijn zoontje, ik vrees dat ik nog belange niet genoeg beeldmateriaal heb om zo’n prachtig filmpje te maken van zijn eerste levensjaar.

 10. Veerle

  Ik heb het nog maar eens bekeken, mét geluid, en wat een verrassing toen Bon Iver ineens door de boxen knalde, want dat is momenteel mijn favoriete nummer op de trein Brussel-Leuven. Ik denk dat ik het de voorbije week al zo’n 40 keer beluisterd heb. Goeie smaak, die Yoeri! :)

 11. Lie

  Wat een wijs filmpje! En wat een schattig kind! Een mens wordt er instant vrolijk van.

 12. liza

  Beklijvend mooi, in beeld en in zoon. Ik hoop dat jullie nooit stoppen genieten van die hevige brok liefde.

 13. Allez jong, nu zit ik hier te bleten bij een filmpje van iemand anders zijn kind! Maar het blijft toch magisch he.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>