lilith gebruikt Instagram als personal shopper

dexterzarababy.jpg

Ik ben gestopt met Twitter. Beste beslissing van het afgelopen jaar, als je het mij vraagt. Lang verhaal kort: als ik een deel van de luttele 24 uur die ik per dag ter mijner beschikking heb vrijwillig zit te besteden aan het lezen van geneut van de allerbeste stuurlui die ooit aan wal hebben gestaan in combinatie met een eindeloze meningenstroom waar ik eigenlijk bijzonder weinig aan heb, dan ben ik volgens mij verkeerd bezig. So I quit. Please RT.

Sinds ik gestopt ben met Twitter ben ik verliefder dan ooit aan het worden op Instagram. Het was een beetje kwestie van de juiste mensen volgen en ontvolgen, en er is nog werk aan mijn fotostream, maar Instagram is zo de max. Voor inspiratie, voor leutigheid, voor mooie dingen, én de laatste tijd ook als middel om toffe kleren voor mijn kind te vinden.

Ik heb er eens over nagedacht: zeker de helft van wat mijn kind tegenwoordig draagt heb ik gekocht door Instagram. No kidding. Ik volg een hoop moeders met kinders van dezelfde leeftijd en met zo ongeveer dezelfde smaak als ik. Ik volg de Instagramfeeds van leuke kinderwebshops. Als ik een tof kind met toffe schoenen zie, dan doe ik van “Hey, van waar zijn die?” en als iemand mij vraagt vanwaar ik mijn t-shirtje met die blinkerdingetjes heb gehaald, dan schenk ik de liefde terug. De trui die Dexter op de foto hierboven draagt? Zara Baby, via Instagram. De compleet geweldige Vans hieronder: via Instagram.

wasberenvans.jpg

Zo de max. Zo niet de bedoeling. En zo veel leuker dan alle marketingacties van webshops op Facebook, genre ‘like en deel deze banner en ambeteer er al je vrienden mee zodat jij iets van vijf euro kunt winnen en zij je voor de rest van hun dagen haten’.

Instagram, you have my love.
And my portemonnee.
Clearly.

Reacties

 1. Ha, helemaal herkenbaar, die eerste paragraaf. Ik stopte een paar weken geleden ook. De rest daarentegen, daarin herken ik mezelf niet direct. Maar ik heb dan ook geen coole Dexter rondlopen die ik als verkleedpopje kan gebruiken ;) (en nu denk ik terug aan de roze bolide-foto – gewéldig!)

 2. Snottebellie

  En ik geraak dan weer geinspireerd door jullie Dexter zijn garderobe :).
  Ik was content om te zien dat hij ook bovenstaande pull heeft (en draagt) want mijn schoonmoeder was all like “doodskoppen voor een kindje? Da doet ge toch niet!”.
  Dus hierbij vree content dat wij u mogen volgen :)

 3. Ik moet schaamtelijk toegeven dat ik Twitter sowieso al nooit echt heb begrepen. En Instagram daarentegen zo heerlijk “lui” is (wat is er simpeler dan prentjes kijken?). PS: die schoenen zijn de max! Love it!

 4. Mieke4u2

  Hier hetzelfde, maar dan met FB.
  Zo’n maand of vier geruisloos ermee opgehouden, als meest verslaafde van de hele FB-bende. En nog geen seconde gemist zeg ik u…
  En ja, de liefde voor IG is er idd -mede daardoor- wel groter op geworden.

 5. nele

  Je Twitter paragraaf is super herkenbaar. Aan instagram en pintrest begin ik niet, daar ga ik binnen de kortste keer verslaafd aan zijn.

 6. Lore

  Hihi Twitteren lukt me ook totaal niet… Instragram daarentegen: verslavend :-)
  En Etsy… Blijf er weg! Anders is het een precies een bomaanslag op je portemonnee ;-)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>