lilith ging naar The Blogcademy

blogcademy1.jpg

Voor ik naar Londen afzakte om er een tweedaagse cursus taking your blogue to the next level te gaan volgen bij enkele van mijn absolute blogidolen heb ik een paar keer de vraag gekregen waarom ik geld wilde betalen voor iets dat ik al kon. Geweldig lief en flatterend, die vraag, maar echt: na twee dagen Londen is het bijna lachwekkend om te beseffen hoe geweldig veel ik nog kon bijleren.

De cursus kon op geen beter moment komen, want wij zitten hier achter de coulissen in de laatste rechte lijn naar de relaunch van deze blog. Plus: vanaf oktober gaan we met adverteerders werken, dus mocht je een webshop hebben en je wil nog een plaats reserveren voor je banner: mailen!

(ik sta trouwens een klein beetje achter met het beantwoorden van alle bannermailtjes, maar nu ik terug ben ga ik er keihard mee verder. Dus nog heel even geduld mocht je op iets van info aan het wachten zijn!)

Anyways, dankzij The Blogcademy:

blogcademy2.jpg
  • keerde ik terug met een hoofd vol inspiratie en een notitieboekje dat al mijn ideeën bijna niet kon bijhouden. En de gedachte dat ik mijn to do lijst op een paar A3-tjes ga moeten schrijven, want het is absurd veel. Which is nice
  • heb ik zin om mijn haar knalroze te kleuren. En glitteroortjes te dragen in mijn dagelijks leven. En sleevetattoo’s te zetten tot ik geen klaar meer zie. Geen idee waarom
  • moet niemand mij komen vertellen dat bloggen dood is. Bloggen is keihard nog maar begonnen. <3
  • leerde ik meer over bloggen en het menen dan in de afgelopen tien jaar samen. Kreeg ik een “oke, de afgelopen tien jaar waren leuk, maar misschien is het tijd om eens echt mijn best te doen”-gevoel
  • kwam ik qua logement terecht in de Italiaanse versie van “Drie mannen onder één dak”, en spendeerde ik het leeuwendeel van mijn weight watchers punten aan goedkope Italiaanse wijn en nachtelijke discussies over Silvio Berlusconi. #goodtimes
  • leerde ik een paar geweldige blogsters kennen, van over de hele wereld. Topvrouwen, zulle, die blogsters
  • heb ik meer zin dan ooit om hier iets leuks van te maken. Volgens mij is dat goed nieuws voor iedereen
blogcademy3.jpg

Keihard hoera voor altijd blijven leren en crazy inspiratie. En glitteroortjes. Ik ben echt zorgwekkend wild van mijn glitteroortjes.

Reacties

  1. Keihard wel jaloers! Ik ga zelf niet proberen doen alsof het niet zo is, want zo een Blogcadamy twee-daagse staat hoog op mijn verlanglijstje! Alleen eerst nog geld genoeg bij elkaar krijgen tegen de volgende keer dat ze in Europa landen. :D

  2. Ik kijk uit naar de nieuwe versie, al kom ik nog altijd graag bij de ‘oude’ op bezoek zulle! En mensen hebben gelijk: als er nu één topblogster in België is, dan zijt gij het toch wel zeker!

  3. Daar. Ik heb me ingeschrevenvoor Amsterdam deze zomer, benieuwd welke Vlaamse bloggers er nog komen opdagen :)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>