lilith heeft een nieuw design!

today is a new beginning

Bron: Pinterest

Juicht ende hoera! Hij is er, de nieuwe versie van mijn oude blog, en ik hoop van ganser harte dat jullie de kakelverse Tales from the Crib even leuk vinden als ik. Achter de schermen werd er in elk geval bijzonder hard aan gewerkt door de fantastische mannen van Celcius, die rekening moesten houden met al mijn grillen en goestingetjes en dramatisch gedrag, en dat op geweldige wijze deden ook. Eeuwige dank, jongens!

We schakelden eindelijk over van het prehistorische systeem waarop deze blog nog draaide naar WordPress, het commenten zou ineens een pak minder miserie moeten zijn, en we hebben er alles aan gedaan om het lezen zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te maken, ook op tablet en smartphone.

Voor de nerdies: Tales from the Crib werd ontworpen volgens het principe van responsive webdesign, draait op de laatste versie van WordPress, is geoptimaliseerd voor zoekmachines en is helemaal custom ontworpen naar mijn goesting. De tekeningen zijn gemaakt door de fantastische Kathleen van Fanny en Laura.

So there. Het zal vast even wennen zijn, ook voor mij, en het is een work in progress, maar duik er gerust in en laat zeker weten wat jullie ervan vinden. Mochten jullie nog fouten tegenkomen onderweg, laat het dan ook zeker weten, in de comments of via mail.

Lang verhaal kort: #hoera

En ook #eindelijk!!!<3<3

Blogs die nog een beetje naar verf ruiken zijn de max.

Reacties

 1. Babsie*

  MOOOOHOOOI! Fris design en fantastische tekeningen (die me een beetje aan de tekeningen van Jaklien doen denken). Proficiat Kelly, Youri en Kathleen!

 2. Snottebellie

  Waauuuww mooi! En die tekening heeft Kathleen weer mooi gedaan seg.
  In één woord vind ik het “fris”.
  Al zal ik al dat roze hier een beetje missen :D

 3. Schitterend!! Ben al jaren een superfan van je blog…en soms kom ik je tegen in Ieper en dan wil ik roepen : ” ei, lilith, oewist me je en me je snelln zeune enol…” maar dat durf ik dan niet, dus blijf ik een stille fan ;-)

 4. Nnnaaaiiss! Licht en vrolijk, zoals jij!
  En zonder te willen poopen op je party…ik mis een heel klein beetje een HOME of BLOG pagina bovenaan. Hoe moet ik van archief of ‘over mij’ anders terug naar de blog zonder wiswiswis in de url te doen?

  Proficiat!

 5. Waaah, merci, zo fijn dat jullie hem ook mooi vinden! :)

  @i: arme Youri is een beetje aan het verzuipen in het werk, maar misschien ooit. :) Ze willen het in elk geval vaker doen, geloof ik. Ik hoop alleen dat je dan niet even lang moet wachten als ik. ;)

  @Nathalie: moh, volgende keer als je me ziet moet je roepen!

  @Soetmin: oei, die stond er eerst, maar ik vond die overbodig omdat je gewoon op het grote logo kan klikken om terug te keren. Maar misschien is dat toch niet duidelijk genoeg, dan?

 6. Kelly…shit. Neen, meer dan duidelijk genoeg dat logo. Logisch. Het ligt meer aan het snot dat nu reeds mijn hersenpan heeft bereikt dan aan jouw blog.
  I take it back!

 7. WAUW! Ik ben uw vorige blogue al helemaal vergeten, zo schoon sèg! Ik kwam hier al graag op bezoek, maar nu nog meer! En ook een applausje voor de tekening van Kathleen!

 8. ’t Is keicool Kelly !! Vooral die oranje sterretjes <3
  En die tekening al helemaal, de max. Groeit die mee met jullie ? Want 't is te zeggen : Dexter zal groeien en jij zal stukjes moeten laten weggommen, met al de WW'en hé :-) Proficiat met de boreling !!

 9. Nice! Heerlijk fris, zonnig, rustig en overzichtelijk. En die tekening is natuurlijk fantastisch. Veel plezier op je nieuwe stekkie, je krijgt van mij een virtuele plant als blogwarminggeschenk. Hoeft ook geen water, alleen af en toe wat tekstfeed ;-)
  Groetjes!

 10. *haalt diep adem om te genieten van de pas geverfd geur*
  Ziet er goed uit! Veel overzichtelijker dan de vorige lay-out en ook een beetje rustiger.
  En de tekening van Kathleen is de max!

 11. Héél mooi! en idd, herkenbare Kathleen tekening :-)

  Wat ik wel mis: mogelijkheid om heel het bericht te lezen in mijn Feedly. Nu is het de “lees verder” knop en ‘k vind het op zich wel praktischer om direct heel het bericht te lezen in een reader. Maar ‘k vermoed dat het wel iets te maken heeft met # hits ook ofzo?

 12. San

  Heel mooi en had direct Kathleen haar tekening herkent: ze maakt nu eenmaal prachtige dingen in haar geheel eigen stijl. Perfect voor u dus :)

 13. vero

  Ik vroeg me al af of er nu écht iets aan mijn ogen scheelde, want ik zag nooit die wereldberoemde ‘Kathlleentekeningen’ waar iedereen het over heeft…. maar die zijn er blijkbaar niet bij als je de site op de smartphone opent. Maar nu zie ik ze helemaal echt op mijn computer.
  Waw!
  Proficiat met je nieuwe site

 14. Het is mooi geworden zeg. Die tekening is geweldig. Ik vond je oude blog al leuk om te zien maar deze is weer helemaal fris, echt leuk!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>