lilith loot een winnaar voor Nigel Slater

Nigel Slater Kitchen DiariesIk dacht op voorhand: in plaats van compleet random iets te vragen kan ik misschien eens polsen naar wat jullie graag willen lezen op Tales from the Crib. Wat voor een geniaal idee was dat eigenlijk, achteraf bekeken? Echt waar: in een ideale wereld trok ik me met al jullie suggesties terug in een hutje in de Ardennen voor een brainstorm om “jallokes” tegen te zeggen, maar ook nu ga ik er zeker dingen mee doen. Geweldig merci dus aan iedereen die meedacht, en ook aan iedereen die het tof vond zoals het nu is. Ik vind jullie ook tof zoals jullie nu zijn. :)

Ik heb één winnaar getrokken, met mijn onschuldig kinderhandje, en dat is Anouck geworden. Proficiat Anouck, bezorg mij je gegevens en het boek komt snel jouw richting uit.

Reacties

  1. Anouck

    Ha, ik heb niet alleen een cool kookboek gewonnen, ik word ook nog vermeld op één van mijn favoriete blogs. Tuesday morning, eat that!!!!!!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>