lilith sprak met Nigel Slater (en geeft een boek weg!)

Met Nigel Slater in Amsterdam

Twee weken geleden tripte ik voor De Standaard Magazine naar het fantastisch fijne Amsterdam, waar ik een afspraak had met Nigel Slater, de BBC-chef en man achter “The Kitchen Diaries” en nog een pak andere boeken en culicolumns. Reden was dat die Kitchen Diaries recent vertaald werden naar het Nederlands, onder de titel “Keukendagboek”.

Keukendagboek Nigel Slater
Nigel bleek een vreselijk fijne interessante man, en het resultaat van ons gesprek kun je dit weekend lezen in het magazine dat bij De Standaard zit. Doen! *wijst*

Het boek zelf is ook serieus de moeite, en bundelt een jaar in zijn keuken. Op sommige dagen in dat jaar bestelde hij alleen maar pizza en bier, op andere toverde hij superleuke recepten uit zijn mouw die goed aansloten bij de tijd van het jaar, één van de mens zijn stokpaardjes.

Het fijne nieuws is: ik heb hier nog een exemplaar liggen om weg te geven. De Engelse originele versie, evenwel, want de Nederlandse heeft hij voor mij gesigneerd, de sweetheart.

Om het exemplaar te winnen is het op mijn Facebookpagina te doen. Iedereen die een antwoord geeft op de vraag “waar wil jij meer over lezen op Tales from the Crib?” komt in een potje terecht waar ik op maandagavond een naam uit trek. En die heeft dan gewonnen! Zo werkt het namelijk.

Good luck!

Reacties

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>