lilith is te huur voor Syrië 12-12

Huur lilith!

Neen, ik kan niet naaien, ik heb geen boek geschreven en ik kan ook geen tekening verloten, in tegenstelling tot toffe mensen als zij, zij en hij. Maar ik wilde dus wel heel graag iets weggeven voor Syrië 12-12.

Na een klein brainstormpje dacht ik: ik ben wel al tien jaar aan het bloggen. Ik heb daar wel één en ander over te vertellen, ook. Misschien wel iets waar iemand anders iets mee is.

Ik ben dus te huur, met koffie en taart. Ergens in uw buurt, zelfs. Dus: altijd al eens in mijn Evernote willen kijken? Je afgevraagd of ik alles random doe, of dat er toch een plan achter zit? Vragen over bloggen/stukjes schrijven/meer lezers bereiken/adverteren via je blog/ aan schrijfopdrachten geraken/ gebruik maken van Facebook/nog iets anders?

Bieden kan tot en met 15 november, en dan spreken we iets af!

Reacties

 1. Oh wat leuk! Heb meteen ingetekend :-). Succes alvast voor je mooie initiatief (en ook wel een beetje succes voor mezelf, want ik wil écht wel graag die drie uur tftc-time winnen!). Ben er zeker van dat dat vooropgestelde doel van 80 euro al snel zal bijgesteld worden wegens overdonderend succes…

 2. Doris

  Ook hier een bijdrage gestort om mee te loten. Wie weet komt dat blog van mij er dan toch ooit nog echt :-)

 3. Hoe leuk, ik zie het al helemaal voor me! Ik zou meteen nog een paar blogtrienen uitnodigen! Met een paar samen, zou het nog zoveel leuker zijn! Ik ga eens zien om te storten si!

 4. Oeps, dacht dat het bij ons thuis was, en dat we vriendinnen konden uitnodigen. Weer niet goed gelezen. Maar ik vind het telkens geweldig om eens terug te keren naar Iper!

 5. Els

  Jammer dat de actie al is afgesloten. Ik ben net begonnen met bloggen en ik moet zeggen… het is toch niet zo simpel als het lijkt. Een paar goeie tips waren wel van pas gekomen. Helaas helaas…

 6. Dju. Ik had me gebaseerd op deze blogpost, en dacht dat ik nog tijd had tot 15 november, en dan blijkt het toch al afgelopen te zijn. Niks aan te doen, wel jammer.

 7. Ai Gudrun, inderdaad jammer, ik had het een paar keer laten weten op de fb-pagina van Tales from the Crib omdat er niet meer werd bijgeboden. Maar als het meevalt met Ineken doe ik misschien wel nog eens iets, dus het is misschien niet helemaal verloren.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>