linklovende lilith #8

oude cheerleaders

 

Ik weet het, het nazomert nog steeds keihard en ik zou eigenlijk door weilanden moeten banjeren om de laatste straaltjes zon in mijn lichaam op te nemen en er ondertussen ook wat calorieën door te jagen, maar mijn kindje is ziek thuis en dan blijft het internet toch een knusse plek om met een cappuccino naar te zitten staren terwijl hij in zijn bedje ligt. Dat door weilanden banjeren zal dus iets zijn voor na deze achtste linklovende lilith.

Dit zijn de dingen die het internet deze week nog leuker maakten dan ik het al vond:

En dan nog iets. Sinds gisteren staan er banners op deze site. Iets waar ik zeer blij om ben, want niet alleen zorgen die ervoor dat ik meer tijd in deze site kan steken, het zijn ook nog eens stuk voor stuk links naar webshops waar ik of zelf klant bij ben, of waar ik om een andere reden van vind dat ze ook voor jullie de moeite kunnen zijn. Ik heb met elk van mijn adverteerders goede ervaringen, ze krijgen dus mijn goedkeuringsstempel en meer, en het zou fijn zijn als jullie eens doorklikken, af en toe.

Om het startschot te geven en hen nog eens extra merci te zeggen, een overzicht van wat ik zelf in mijn mandje zou gooien:

  • deze grijze muts met oortjes, deze knalgele crawler en dit supercoole t-shirt, allemaal voor Dexter. Al wil ik ze natuurlijk ook gewoon voor mezelf
  • doe mij dan anders maar dit streepjesjurkje
  • of deze supermooie initialenring
  • dit vogelhoesje is de max
  • net als deze piratenzak
  • deze kaartjes gebruik ik al een tijdje zelf en ze zijn super
  • en als jullie Dexter met een fopspeen zien, dan komt hij van hier. Wij zijn namelijk grootafnemers daar

Happy clicking!

Reacties

 1. Wow, die site met die eigen quotes is de max! Direct wat cadeautjes voor bepaalde personen in gedachten :). Thanks for sharing!

 2. Lol, ik zou diene Kanye ook niet herkennen als hij plots voor mijn neus zou staan. En hashtags zijn wel plezant, vind ik. Spreektaal is niet hetzelfde als schrijftaal he, #stommejustintimberlake :p (sorry, ik ben geen fan)

 3. BVdE

  Dat van die irritante dingen op Facebook had ook ‘alles wat ik op Facebook doe’ kunnen heten. :-/ #5k #hashtag #someecards #storymarketing #kinders #

 4. pe

  Ik heb natuurlijk niet al je links bekeken maar die foto’s van oudere mensen die hun jongere ik in de spiegel zien hebben mij echt ‘gepakt’.

 5. Margay

  Awoe voor H&M! Ik deel je frustratie. Maar wel goed voor mijnen portemonnee. Maar nogmaals Awoe voor H&M!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>