lilith heeft een date (en u misschien ook!)

syrie 1212

Wat een geweldig succes, die tombola’s voor Syrië. Er werd ondertussen, tombolaticketje na tombolaticketje, voor meer dan vijfduizend euro aan centen verzameld. Zo’n dingen maken mijn hart comfortabel warm.

Ik ben heel blij en trots dat wij daar een beetje aan hebben meegeholpen. En een beetje is dan nog relatief: 35 mensen hebben samen voor 177 euro aan lotjes gekocht. Honderdzevenenzeventig euro. Hoe de max is dat? Aan iedereen: zo hard merci.

We hebben de onschuldigste kinderhand die we in huis hadden een nummertje laten trekken.

onschuldige kinderhand

Dat nummertje was 23.

nummer 23!

Dat nummertje kwam overeen met een naam: die van Ina D’Haene.

Proficiat, Ina! Jij wint een date met ondergetekende en koffie en taart, en hopelijk meer dan voldoende tips om het gevoel te hebben dat het jouw bod waard was. Ik ga in elk geval mijn best doen om er iets geweldig tofs van te maken.

Heb je niet gewonnen? Op deze pagina lopen nog heel wat fijne tombola’s, dus mathematisch is er nog vanalles mogelijk!

Reacties

  1. Gefeliciteerd Ina. Ik treur in stilte… ;-) Maar Kelly, als je overweegt om ooit een groepssessie blogcoaching te organiseren: count me in. Lijkt me echt geen slecht idee. I would pay for that.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>