[8daysofchristmas: dag 6] The Present!

thepresentIn deze cadeautjestijd mocht er natuurlijk ook geen webshop met cadeau-ideeën ontbreken. En dat doen ze goed bij The Present: je kiest per prijscategorie, per gelegenheid of per persoon, en dan krijg je een lijst met mogelijke geschenken.

Ze hebben hele leuke dingen voor elke leeftijdscategorie, en hun producten worden dan ook regelmatig besproken in lifestylemagazines. Ik ben helemaal te vinden voor hun happy lights (die ze in een hoop kleuren hebben), hun juwelen en dit supercoole kartonnen ridderkasteel.

lagerbe

Voor deze giveaway maak je kans op een van hun 3D-armbanden van La Gerbe, ter waarde van 49,95 euro. Je mag zelf de kleur kiezen. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is antwoorden op de vraag: welk cadeau zou jij dit jaar het liefst onder de kerstboom vinden? Dat kan tot morgenmiddag twaalf uur, en daarna trek ik de winnaar, die je zoals altijd kan terugvinden op mijn Facebookpagina. Veel succes!

Reacties

 1. Maja

  een extra kamer om te knutselen en een garage voor opslag. Ik vrees wel dat dat niet onder de boom past.

 2. Joke

  Een set om cupcakes te bakken. Nochtans haat ik cupcakes, maar de dochter is er zot van en dan kunnen we dat samen doen.

 3. Een jaarabonnement op een personal trainer die mij tweemaals weeks thuis van mijn lui gat komt sleuren. Een stukje LA in Vlaanderen!

 4. vliene

  Spulletjes van Koziol maken me altijd blij. Ook een juweel in zilverklei lijkt me wel wat.

 5. Izequeencopes

  Een reisje Lapland van laplandreizen of xplore the nord, gecombineerd met thermisch ondergoed, een lichaam dat in form is en een babysit tijdens de reis. *alstdamaaris*

 6. Ann Martin

  Een volledige geplande gezinstrip naar azie, waarvoor ik alleen valiezen moet pakken en mag vertrekken :).

 7. Cindy

  Een goed boek en een bruisbal voor in bad of zo een specialleke van Lush… om zalig te ontspannen in het nieuwe jaar…

 8. Mijn oma. Vorig jaar is ze overleden, maar we waren nog helemaal niet uitgepraat. Er hoeft geen papier of strikje om.. Als zij er is, ben ik blij.

 9. Lie

  Geen idee… Ik heb eigenlijk alles al om gelukkig te zijn. Misschien een bon voor blijvend geluk in 2014? ;-)

 10. Natalie

  Ik heb mijn cadeautjes zelf gekocht: een handtas, het kookboek en een haaksetje. Nu alleen nog gezellig gezelschap…

 11. Sofie

  Een bon voor onbeperkt shoppingplezier, misschien leest hier wel een oliesjeik mee of zo… :-))

 12. Lien

  Ik zei het net nog tegen vriend: het mooiste cadeau dat ik dit jaar kan krijgen, is dat hij twee weken tijd heeft om samen met ons (ikzelf en de kleine schat) thuis te zijn deze vakantie. Mijn andere kleine wensen koop ik zelf wel in de solden in januari :)

 13. Sandra

  Een grote portie doorzettingsvermogen, zodat ik volgend jaar mijn eigen kleine doelen kan verwezenlijken, en zo mezelf regelmatig een klein cadeautje in de vorm van ‘hoera, weer wat eraf’ kan schenken.

 14. Wendy

  Zorgeloos geluk, veel family-quality-time en ook een beetje beter inplanbare me-time in 2014. Dat zou onder mijn boom mogen aub.

 15. Vicky

  onder de kerstboom graag kindjes die zonder al te veel microben de winter doorkomen en een paar uur tijd voor mezelf …

 16. Jessie

  Een envelopje met 5000 euro in ofzo. Dan is die gezinsvakantie naar Canada direct betaald en ready to go!

 17. Ans

  Een briefje van mijn teerbenminde waarop staat: “Mijn thesis is bijna klaar!”… Ja, mooi zou dat zijn (haha, you wish)!

 18. Dominique

  Een gezonde zoon en een goede bevalling !! Spijtig genoeg is het nog tot eind maart wachten voor het zover is :-)

 19. Annelies Gheysen

  Ik weet zo snel niets te verzinnen,
  maar zou wel heel graag winnen…

  Een The Present-bon, dus!

 20. dat wat ik vroeger altijd een onnozel cliché vond maar waarvan de waarde mij elk jaar meer en meer duidelijk wordt: een goede gezondheid voor al wie mij dierbaar is (en voor de andere mensen ook, als ik toch mag kiezen)

 21. Saar

  Het is een druk en turbulent jaar geweest, zonder rustpauzes of vakantie, met als gevolg dat wij hier thuis stillekes aan een beetje op ons tandvlees zitten. Een weekje of tien dagen vakantie naar ergens waar de zon schijnt, dat zou ons gewéldig veel deugd doen.

 22. Esther Tersago

  Mijn absolute topcadeau zou een espresso-apparaat zijn. Gewoon omdat het erg mooi is. Dan kan ik ook ineens koffie leren drinken ;-)

 23. bea

  geen idee, raar ik denk in het jaar altijd dit of dat zal ik vragen en een paar maanden vind ik het dan allemaal niet meer zo dringend. misschien eens een bloemetje (maar dan niet gekweekt in Kenia of zo!)

 24. Tijd, heel veel tijd, en daaraan gekoppeld een beetje minder werk… En dat dan graag vertaald in een kleine vakantie met mijn ventje, bedankt!

 25. Annelies

  Een machine waarmee ik mezelf of mijn man kan ontdubbelen. Zo kunnen wij eens relaxen terwijl iemand anders opruimt of verbouwt… :)

 26. Emmy

  Onder de kerstboom graag een gulle sponsor voor de aankoop van onze gezinswagen nu nr 2 op komst is ;-)

 27. Evi

  Boeken, boeken, boeken en tijd om ze te lezen! (of misschien moet ik ook wel eens gaan voor een kindle, maar ik weet nog niet of het écht iets voor mij zou zijn, ik heb wel nog graag een echt boek in de hand)

 28. kristelfr

  Een ander huis.. of iemand die het onze koopt zodat we kunnen verhuizen naar iets dat is aangepast aan de gezondheid vd huisgenoot..

 29. Onder de kerstboom graag voldoende kracht en energie om mijn ‘zware’ zesdeklassers tot in het middelbaar te loodsen zonder iedere dag het gevoel te hebben in de loopgraven te moeten duiken…

 30. Nadine

  Een goede gezondheid… wat meer tijd… een leukere job..
  tja… beetje veel ineens zeker?!

 31. Kathy Vermoortele

  Mijn mama zou ik het liefster dan liefst als kadootje onder de kerstboom krijgen ,helaas dat wil ze niet door omstandigheden :-(

 32. Liselore

  Een vlotte start op m’n werk, Intensieve zorgen, na een jaar thuis te zijn (zwanger-bevallen-borstvoeding). Af en toe deugddoende me-time. Tijd met mn lief. En veel liefde voor m’n 2 zoontjes die hopelijk weinig ziektekiemen zullen kennen deze winter. En leuke familie aangelegenheden. Wow, veel wensen ineens maar ze zijn niet duur, wel heel kostbaar voor mij!!

 33. 7 nachten doorslapen aan één stuk. En oh, als we dan toch utopisch bezig zijn, dan liefst compleet met uitslapen tot wij vanzelf wakker worden erbij :-D

 34. ElsS

  Wat extra rust en tegelijk ook wat extra energie, maar wellicht komt dat allemaal wel in orde wanneer 2014 een jaar met een prima gezondheid mag zijn en warme vriendschappen

 35. Kathleen

  Een horloge, verzorgingsproducten (van Kiehl’s!), een reisje naar NY.
  De twee eersten heb ik voor mezelf gekocht voor onder de kerstboom, ik blijf nog duimen dat mijn ventje zorgt voor het derde :-)

 36. Marie- Alice

  Een beetje geduld, wat verwondering en wat contentzijn.
  (Of wat praktischer: een donatie voor de zelfmoordlijn, mobile school, of dokters van de wereld. )

 37. Inkie79

  Mijn kantoor volledig afgewerkt is en de verhuis erop zit zou een mooi kerstkado zijn, maar dat zal niet meer lukken tegen kerstmis. Dus ik hoop dat de aannemers elkaar nu vlug volgen zodat met een maandje of twee uitstel mijn kerstwens toch uitkomt!

 38. Marjolein

  graag onder de boom: volledige emotionele stabiliteit bij mijn stoppen met roken, zodat ik mijn 2 liefste mannen (vader & zoon) ietsje minder de kast opjaag…

 39. Sir Botex

  al gekregen: een nieuwe iPhone, dus ik vrees dat het kadootjes budget daarmee op was…

 40. Karen

  Een jobaanbieding voor een fijne job in het Gentse of onverhoopt toch de funding om aan mijn doctoraatsproject te beginnen

 41. A-girl

  Nog even voor 12u reageren, want zo’n armband zie ik wel zitten! Dus dat wil ik graag onder de kerstboom :-)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>