[8daysofchristmas]Dag 7: Goldfish!

goldfish

Oke, wie nog iets wil winnen heeft nog twee kansen. Dat begint dus behoorlijk spannend te worden. Wie had gedacht dat we interessant zouden beginnen en dan met een sisser zouden eindigen moet ik bij deze geweldig teleurstellen: zowel vandaag als morgen zijn de prijzen meer dan de moeite. En zou ik ze zelf geweldig graag willen winnen, maar helaas… Allemaal voor jullie!

Goldfish is één van de leukste kinderkleertjeswebshops van het land, als je het mij vraagt. ik ben dan ook supercontent dat Eva één van mijn vaste sponsors is, want ik zou iedereen aanraden om er te gaan shoppen. Omdat de collectie helemaal mijn ding is, maar ook omdat Eva een hele toffe is die altijd zorgt voor een vlotte service en een persoonlijke aanpak. Fan dus, ik.

goldfish_collage

Ik mag ook vandaag een waardebon van vijftig euro weggeven. Die ik persoonlijk zou opdoen aan deze dinotrui van Stella McCartney Kids, deze trui in the spirit of the season, of deze vossenbroek van Mini Rodini. Maar doe er gerust uw eigen ding mee.

Het enige dat je hoeft te doen om te winnen is antwoorden op de vraag: “Wat was jouw beste aankoop van 2013?”. Je hebt tot morgenmiddag 12 uur, dan sluit ik af en loot ik een winnaar, die dan bekend wordt gemaakt op mijn Facebookpagina. Moge vrouw Fortuna aan jullie kant staan.

Eva heeft mij trouwens toegefluisterd dat haar présolden begonnen zijn, dus doorklikken is sowieso keihard de moeite.

Reacties

 1. Een echte aankoop is het misschien niet (hoewel het duur genoeg is), maar de sessies bij de psychologe met onze oudste.

 2. stephanie

  de sterilisatie van onze hond! wég vieze broekjes! en een “libelle Mama” want daar hebben we een mini vakantietje mee gewonnen :)

 3. Lien

  Draagdoek waar ik mijn zoontje in draag, die gebruik ik écht dagelijks en voor alles! Ik kocht hem tweedehands.

 4. Fo

  Mijn iPhone! Zonder twijfel. En de leukste gebeurtenis: meter worden. Dus je weet naar wie deze prijs zou gaan :).

 5. Veerle Herremans

  Een externe batterij voor m’n gsm. Zo kan ik al die uren van openbaar verboer net iets aangenamer maken door muziek, surfen en foto’s maken.

 6. veerle

  Een rieten voet voor rond de kerstboom; ik erger mij namelijk elk jaar aan die lelijke voet :).

 7. Vrij banaal, maar: gebloemde totally-over-the-top pumps van Irregular Choice. Zitten lekker én krijgen massa’s complimentjes. Superblij mee.

 8. Laurence

  beste aankoop van dit jaar: een ipad waar ik lang voor gespaard heb… Wordt hier dagelijks gebruikt. Love it!

  maar wat ik met die bon zal aankopen, komt zeker ook in mijn top 3 te staan :)

 9. Caro

  Dat moeten mijn dienstencheques zijn. Als full time werkende mama vond ik dat ik nu ook wel een poetshulp verdiend had. Zalig, die extra tijd die ik er in het weekend voor terug krijg.

 10. sylvieke

  Onze beste aankoop in 2013 was ongetwijfeld ons huisje, keicontent dat we dan toch een huisje hebben kunnen kopen waar we nu alles in doen om het een gezellig nestje te maken, het einde is nog niet in zicht maar keicontent ben ik wel!

 11. Snottebellie

  Eindelijk dit jaar een iphone gekocht.
  + een nieuwe stofzuiger die véél minder lawaai maakt dan de vorige, hoera voor Miele!

 12. Een ontsapper. Masa’s gelei en siroop heb ik dit jaar gemaakt, zonder neteldoek die dan veel te lang ergens blijft liggen en dan toch weer in de vuilbak belandt.

 13. Anouck

  Ons huis! Gedaan met het stapelen van stuff in, op en voor onze kasten en wildgroei van baby-stuff overal… we hebben eindelijk weer wat plaats :-) (en dus ook voor kleertjes van pakweg goldfish ;))

 14. IzeQueenCopes

  valt mijn zoon ook onder ‘kopen’?

  en anders zekers een topper: de ipad en in de minder dure categorie:
  een salopetje van h&m voor de hierboven genoemde zoon, fantastisch stond (jawel stond, ondertussen al ergens in een doos verdwenen) hij er mee!

 15. Bie

  de onovertroffen kindle (gekregen, maar toch). Ik kan nu overal lezen en deed dit dan ook met volle overgave

 16. marlies

  rode botjes!!! gevonden na een eindeloze zoektocht tijdens de eerste week van januari. nu al bijna versleten wegens bijna altijd aan!

 17. Ik spreek in naam van mijn vriend… Zijn beste aankoop was een verlovingsring :-p #gniffel. Dus nu schone kleertjes zoeken voor mijn zoon om voor te lopen. Maar gewoon aaaargh. Die dinotrui is geweldig.

 18. Joke

  onze hamster Jack, zo’n lief beestje, die springt gewoon in mijn hand als ik die in zijn kooi steek! superaanwinst!

 19. mijn burootje, eindelijk een plekje voor mezelf in een huis dat volledig overgenomen is door 2 kinders voor de rest….

 20. Lili

  Eindelijk, na zes jaar kleding droppen op van die kapstokken met wieltjes, een echte grote kleerkast gekocht waar ALLES in kan! Ik was blij gelijk een klein kind :-)

 21. Karen

  De Duracell mobile charger voor die smartphone is zo het eerste waar ik aan denk, omdat ik er al meermaals mee uit de (nmbs)nood ben geraakt :)

 22. Isolde

  picknickdeken van de Hema. In de zomer als speeldeken op de Vestingen en in de winter speelt Pauline gewoon daarop in huis.

 23. Joke

  Een loopfiets voor mijn zoon Len! Bye bye buggyduwen, hello achter een supersnel bollende 2jarige crossen. Een betere work-out bestaat er niet ;-).

 24. Storm

  Mijn beste aankoop is ongetwijfeld mijn Pfaff Ambition! Uren naaiplezier al achter de rug, en nog heel veel in de toekomst. In de 13 jaar dat ik naai, nog nooit op zo’n goed naaimachien gewerkt. En ik woon ook in Ieper, dus het is niet ver om de bon te komen afhalen hé.. ;-)

 25. Een cosleeper. Bij de zoon was ik na 9 maanden opstaan voor nachtvoedingen of gehuil een totale zombie, bij de dochter nu voel ik mij nog best fris :) Al rolt het kind er inmiddels gewoon uit, recht mijn bed in :D

 26. Jessie

  Mijn nieuwe kleerkast, letterlijk en figuurlijk! Nieuwe kasten en nieuwe inhoud, i love it!

 27. Elke

  Vrij recent aangeschaft nog maar: 2 leuke rokjes van Skunkfunk, aangekocht via vente exclusive voor maar 60 euro (samen!)! En als het van mijn vierjarige dochter Linde afhangt: ongetwijfeld de schommel annex glijbaan annex chill-klimnet, zelf ontworpen door haar papalief.

 28. Lin

  Mijn cosleeper voor onze baby. Het familiewiegje bleek niet veilig en de cosleeper gaf me een veilig gevoel, ik zie ze naast me liggen, spaarde me veel keizersnedepijn uit, kan ik gewoon verrollen van bed naar woonkamer,… was de aankoop meer dan waard! En daarna kan ze in de tweede beste aankoop: een mooi echt retrobedje, met uberschattige baby uitgesneden in het hout, tweedehands gevonden ♥

 29. Cindy

  Als verjaardagscadeau voor mijn man: concerttickets voor Daan in de AB eergisteren :-) Het was een fijne avond!

 30. Anneleen

  Ik hoop dat mijn nieuwe fototoestel dé aankoop van 2013 zal blijken, mijn eerste spiegelreflexcamera! Maar nu eerst nog even uitpakken en de handleiding lezen…

 31. NELE

  Een retro schoolbankje met 4 stoeltjes in een vintage winkeltje in A’pen. Ideaal voor mijn kinders om te kleuren, te puzzelen of aan te eten als er al teveel volk aan de grote tafel zit.

 32. Anneleen

  Vandaag nog maar pas in huis, maar nu al mijn beste koop van 2013: doosjes van uit de collectie lotta love.

 33. Abigail Lafaille

  Een bos bloemen voor mijn lieve mama, omdat ze me tijdens de maand studeren voor mijn eindexamen (en mijn ganse stagejaar daarvoor) altijd voorzien heeft van lekker eten, propere was, netjes gestreken, een knuffel wanneer nodig, ….

 34. Lobke

  laminaat in een ‘gratis geplaatst’-promo. zelf geen 8 weekends aan een stuk moeten sukkelen en de kinderkamers proper gevloerd op 4 uur tijd (hoe doen ze het toch!)

 35. Sofie

  Een nieuwe auto, met airco deze keer. En een nieuwe fiets ook. Ben geweldig mobiel geweest in 2013! :-)

 36. Mijn Medela Freestyle kolf (en de hulp van vroedvrouw en borstvoedingswinkel) zodat er nu, bijna 10 maanden na de moeilijke start, nog steeds borstvoeding gegeven wordt terwijl ik fulltime werk. Hoera!

 37. enyone

  de supertwist mop van leifheit.
  ik ben geen ‘kuismie’, juist daarom ,veel minder bukken en wringen ;)

  merry xmas!

 38. Sarah

  Een plastieken mat van de ikea, voor onder de eetstoel van mijn zoon te leggen. Echt het handigste ding ooit. Supersnel opgekuist en de houten vloeren liggen niet meer vol met omgevallen soep en aardappelen ;-)

 39. jos

  Mijn transportfiets met leuke grote mand! Ik kan zo in Amsterdam aarden :). Super handig: boekentas, zoon en boodschappen. Alles met de fiets!

 40. Hanne

  Ik kocht 14 dagen geleden een kindje! Wat mij betreft dé topaankoop van 2013! (Oninwisselbaar en niet in solden, maar toch! ;-)) # Merlijn

 41. helena

  Wat een mooie kleertjes!

  Een wipstoeltje voor het kind, hij is dolgelukkig als hij erin zit. En als het kind content is…ik ook:-)

 42. A-girl

  oei, deze is moeilijker… Het was nog niet echt een aankoop, maar we hebben wel beslist in 2013 om een huis te gaan kopen. Het ligt zelfs al vast wel huis en het plan is al gemaakt, maar omdat het een groter project is van meerdere huizen, zal de effectieve aankoop pas in 2014 of 2015 plaatsvinden…

 43. De Smet Joke

  Mijn opblaaszwembadje , die jammer genoeg ook alweer gesneuveld is op het einde van de zomer. Zo weet ik meteen weer wat mijn beste aankoop word voor 2014.

 44. J

  In de categorie “gigantische aankoop” ons huis! In de categorie “gewone aankoop die onmisbaar blijkt te zijn”: een elektrisch dekentie! ’s Avonds als ik thuis kom van het werk leg ik dat in de zetel en dan ben ik daar niet meer weg te krijgen. Bommies FTW!

 45. Marie

  een grote houten speelgoeddoos om de kinderen hun legodozen in op te bergen (Great Little Trading co).

 46. Mijn ipad mini, en misschien nog meer: zijn schone roze hoesje (waardoor mijne Meneer hem tenminste niet altijd gebruikt!)

 47. Camille

  Mijn e-reader. Al lang geleden dat ik nog met zo’n lichte valies op verlof ben vertrokken en toch voldoende lectuur meehad…

 48. Evi

  Een afwasmachine! Man, man wat een heerlijk ding is me dat. Onbegrijpelijk dat we met die aankoop zo lang gewacht hebben. Gedaan met de berg vuile afwas op het aanrecht.

 49. Anneleen

  Een oud kastje van de nonnekes. Geschuurd en geverfd werd het de perfecte speelgoedkast waardoor onze living er ’s avonds als onze kleine tornado in bed ligt er weer een beetje terug pre-kindperiode uit ziet. Netjes dus.

 50. Evy

  Een fopspeen van Bibi, waar we ons dochtertje Lore eindelijk mee konden troosten… Na het proberen (en mislukken) van allerlei andere modellen.

 51. Karen

  Een huis in Ieper! Ha! En mijn iPhone… Nooit gedacht dat ik daar zoveel plezier aan zou beleven. :-)

 52. Uh … drie bh’s die ik voor de eerste keer in mijn leven in een échte lingeriewinkel kocht en waar ik de handel dus ook liet opmeten. De maat is héél anders dan wat ik zelf ooit had gedacht en daardoor zitten die dingen ook opmerkelijk beter dan mijn oude, goedkope brol. ;-)

 53. Katrijn

  een snelkookpan! na de eerste keer angstvallig elk gesis in de gaten gehouden te hebben, besloten om de snelkookpan mijn volledig vertrouwen te geven en erop te vertrouwen dat ze nooit zou ontploffen. Soepkes in 7 min! En nog nooit zo snel eten gehad na een lange werkdag. patatjes met broccoli? Klaar in 10 min! Echt fan :)

 54. Tine

  Een splinternieuwe ingebouwde kleerkast.
  Mijn oude kleerkast viel letterlijk uiteen. In die mate zelfs dat ik de schuifdeuren regelmatig in mijn handen had en dat sommige legplanken levensgevaarlijke valkuilen waren geworden. Een levensgevaarlijk ding voor mensen die de finesse van het correct hanteren der kleerkast niet beheersten en met een baby op komst (hint hint) nemen we geen risico’s. Ik heb het oude ding eigenhandig volledig afgebroken. :-)
  *Jeuj dus, voor de nieuwe dressing!*

 55. De eerste bestelling onderdelen om mijn juweeltjes mee te maken! 12 maanden later draait het webwinkeltje op volle toeren en worden er zelfs kadobonnen weggegeven op blogs :-)

 56. Elly

  Plastieken stapelpotjes van 10 euro, daar heeft de dochter al uuuuuuuuuuren mee gespeeld! En een ticket voor Pukkelpop! Efkes geen mama zijn deed ferm veel deugd!

 57. Barbara

  Een reeksje Puurkuur bij Leentje van Kookeetleef. kennis over puur en lekker eten en aanzet tot een detox. Ik denk dat ik nu eindelijk klaar ben voor een grondige verandering in,mijn eetpatroon.

 58. Katrin Cuypers

  Na heel lang twijfelen (toch best wel wat centjes) een nieuwe fiets gekocht: de “mama”fiets van Gazelle: ZALIG om op rond te rijden met en zonder kindjes! En elk kledingstuk dat ik kocht bij Goldfish want ook ik ben een GROTE fan van Eva en haar superleuk webshop. Dus ik weet dat dit een prachtig cadeau is om te winnen !!!! Duimen maar :-)

 59. Inge

  De juicepresso. Heerlijk versgemaakte sapjes van o.a. onze komkommers uit eigen tuin. Vitaminebommetjes in een glas!

 60. Saskaya

  Een luchtbevochtiger. Mijn dochter ging opeens (na 11 maand miserie) van tig keer wakker op een nacht naar doorslapen. En ik ben nogal fan van doorslapen, ik.

 61. Jiska

  Een iPod touch – zodat we schattige foto’s van ons pasgeboren zoontje en de andere kindjes kunnen ‘instagrammen’

 62. Fran

  Eindelijk tuinmeubeltjes. Vooral onze twee viervoetertjes hebben daar enorm veel deugd van gehad en hebben uren en uren en uren languit liggen spinnen in zon of schaduw :)

 63. Caro

  Mijn naaimachine. Aan het begin van het jaar was ik nog een complete naaileek, nu maak ik zelf mijn kleedjes en rokjes.

 64. Catherine

  Onze Chariot fietskar. Al veel kilometers getrapt met ons verse zoontje. Hij slaapt daar al eens in, en alles waar in geslapen wordt is een topaankoop.

 65. Eva

  Een logeerbed/campingbedje voor de dochter. Doorslapen zit er dan voor haar niet in, ik hoor het niet als ze bij Oma is :)))

 66. Debby

  Als het voor Goldfish.be is, doe ik mee ;-)! Beste aankoop? Dat moet ons nieuwe huis zijn. Of mijn versche zoon, maar die heb ik niet moeten betalen.

 67. Stephanie

  Een tweede kindle (de paperwhite), gezien manlief die van mij altijd inpikte… Nu kunnen we samen kindlen!

 68. liesllotty

  Een minispateltje om te koken! Vis omdraaien, lasagne opscheppen… allemaal geen probleem meer voor deze -nu- elegante keukenprinses!

 69. Lcorn

  Een saeco intelia volautomatische espressomachine. Beste aankoop, zeker met de aanwezigheid van kortere nachten.

 70. Nele

  Een schommel in onze tuin! Een serieuze investering en alle mannen in de familie zijn zowat ingeschakeld om mee te komen graven, maar oh zo de moeite waard. Het geeft mijn twee jongens uren entertainment en voor mij efkes rust (omdat ik ze niet moet entertainen :-)

 71. Veerle

  Een retro poef op van die konische pootjes en met gele pluche. Eén keer gezien op een tweedehandsgroep op FB en direct verliefd op. Eerst nog een sessie man overtuigen, en dan gekocht. Het ene pootje is al afgebroken omdat er iemand te hardhandig op is gaan zitten, maar ik heb het er weer aangelijmd en spreek iedereen vermanend toe dat ze er niet meer op mogen gaan zitten. Ik besef het: voor een buitenstaander zijn de baten de kosten niet waard, maar ik vind hem zo mooi dat er geen haar op mijn hoofd is dat eraan denkt hem weg te doen.

 72. Oei oei. Als ik daar zo over nadenk, besef ik dat ik echt veel gekocht heb dit jaar. Jezes.
  Ik twijfel tussen mijn heerlijke dochter Rosie (maar dat kostte geen geld), onze bakfiets (Gazelle, WAAROM heb ik dat niet eerder gedaan) en een nieuw dak (wordt er as I speak op gelegd).
  Een duur jaar, precies, 2013. :-)

 73. Annick

  Voor mezelf kan ik niet zo snel iets bedenken. Heeft ook te maken met het feit dat ik veel minder gekocht heb in 2013 omdat er nog zo veel miskopen in mijn kast liggen. Wat ik wel de aankoop van het jaar vond voor Lucas was een loopfietsje. Dat ding heeft zijn geld al opgebracht! Hij doet zijn kilometers in de frisse lucht en mama kan nog eens stevig wandelen: een win-win-situatie :-)

 74. De allerbeste: een poetsvrouw die met dienstencheques om de twee weken komt. Man, daar heb ik zoveel deugd van. Dat kunt ge niet geloven! Stiekem droom ik nu van 1 x per week, maar ik moet ook niet te hebberig zijn.

 75. Jill

  Een crosstrainer van de Makro, jawel. Dat ding staat verschrikkelijk hard in de weg in mijn kamer, maar I’ll be damned als dat spel niet geholpen heeft om twintig kilo kwijt te spelen. Ik heb het geprobeerd wi, buiten gaan sporten. Het probleem is dat ik bij de minste inspanning echt bloedrood word en dat tempert serieus mijn goesting om door de stad te gaan joggen. Met bloedrood bedoel ik trouwens niet dat ik een gezonde blos op mijn wangen krijg. Het is echt een hardcore, diepe rode tint waarbij mijn wenkbrauwen wit afsteken en ik bovendien een wit randje rond mijn lippen krijg. Een mens zou van minder binnen blijven. Soit – sinds ik die crosstrainer heb en gewoon gezellig in mijn kamer kan staan zweten terwijl ik naar muziek luister of – beter nog – naar series kijk, is mijn conditie met reuzensprongen vooruit gegaan en zit ik weer aan de goeie kant van de grens tussen volumineus en voluptueus zijn :-)

 76. Annelies

  Twee fietsen, 1 voor hem en 1 voor haar, asorti! leuke ritjes gedaan met de kids achterop deze zomer!

 77. Michelle

  Alle benodigdheden voor het dertig-jaar-verrassingsfeest van m’n vriend, het is een schitterende avond geworden met alle vrienden om lang van na te genieten!

 78. Annelies

  Een tablet voor die lange uren doorgebracht in de zetel, hopend dat pruts nr. 3 niet te vroeg ging geboren worden.

 79. Mijn beste vrienden hebben een metekindje voor mij gekocht. Die dus in het nieuw gestoken wordt als ik deze waardebon win :)

 80. Charlotte

  Niet echt een aankoop maar wel een mooi cadeautje: ouderschapsverlof. Nu heb ik eindelijk wat meer tijd voor de kindjes en mezelf!

 81. De stomste was vandaag, een nieuwe auto, stom omdat het een noodzakelijk kwaad is. De leukste was mijn winterjas. Ik zocht er al twee jaar ene en liep ondertussen met een bomma-model met winkelhaak rond. En nu durf ik dankzij mijn nieuwe jas, terug op straat komen!

 82. An

  Een nieuwe grote auto.
  Na 15 jaar een piepkleine, doorgeroeste auto die onderdelen verloor op de snelweg, mocht dat wel.

 83. Anne

  OK, ik waag weer mijn kans, eens een gratis Goldfishbestelling plaatsen zou meer dan welkom zijn want ik ben helemaal verliefd op de Stella McCartney kleertjes voor onze kleinste (en ook voor onze oudste eigenlijk :-)) Onze beste aankoop van het jaar is ongetwijfeld onze droogkast! Maakt het leven van een gezin van 4 met 2 meer dan voltijds werkende ouders een pak aangenamer. Hoera voor onze droogkast!

 84. Een ‘groot’ bed voor mijn bijna 2-jarige. 2dehands maar nog in perfecte staat. Het leverde mij een gelukkig kind op dat, vanaf ze het zag staan, heel trots ‘bè ik?’ vroeg om daarna dolenthousiast heel de kamer rondliep, fier met haar vingertje afwisselend wijzend naar zichzelf en dan het bed. Het werd gevolgd door te zoeken hoe ze nu in dat nieuwe bed moest slapen (het stond nog niet gedemonteerd op haar kamer).

 85. Ake

  Wat een zálige webwinkel is dat!
  Beste aankoop: ons huis! Nooit gedacht dat ik ooit zo iets zou kunnen zeggen ;-)

 86. Lie

  Even aan mijn man gevraagd: wij hebben niet veel gekocht blijkbaar het afgelopen jaar. Dodelijk saai, niet? We zullen het op onze nieuwe gasbarbecue houden. Vanaf dat de zon er was, aten wij buiten. Zalig.

 87. Kathleen

  Een kast van vier meter lang! Eindelijk de laatste verhuisdozen kunnen uitpakken én opbergen!

 88. Maja

  een paar schoenen waar ik zelfs met mijn steunzolen gemakkelijk in geraak en toch geen pijn heb aan mijn tenen, noch hiel. Bijgevolg ook tijdens de dolle dagen hetzelfde paar in een andere kleur gekocht!

 89. Lisbeth stalpaert

  2 tickets voor Werchter volgend jaar. Na vele jaren te zeggen dat we toch nog ook eens moeten gaan, eindelijk nog eens tickets gekocht ( en wat zal het nostalgisch worden: the pixies, pearljam…) Goh, we worden echt oud. Maar ssst, want is kerstkado voor mijn man morgen :-)

 90. bea

  mijn ereader! nachtenlang plezier van terwijl de ega zoet blijft verderdromen en niet wakker wordt (omdat er een lichtje in zit.)

 91. Ingeborg

  Ik ben reuzeblij met m’n nieuwe matras, en m’n rug nog meer. Na maanden nek- en rugpijn sta ik ’s morgens weer uitgerust op. Man man; wat een verschil! Hoera voor m’n matras dus!

 92. PippiPebbles

  Moeilijk, al mijn meubels, want anders kon ik niet koken, zitten, eten, slapen, mijn tanden poetsen, douchen… in mijn appartement… En mijn iPhone, man wat een handig ding is me dat, heel blij dat ik eindelijk een heb gekocht! Supergerief!!

 93. Seriously….de steampod van l’oreal.
  Sinds ik dat ding heb (stoomstrijkijzer voor je haar) ligt mijn haar altijd alsof ik net van de kapper kom en is mijn haar nog nooit eerder zo glanzend gezond geweest. Dikke dikke aanrader die mij uuuuren werk bespaart aan brushen en bad-hair-day frustratie.
  Openbaring!

 94. Marjolein

  de dvd’s van Molletje. de meest schattige, prachtig getekende, originele tekenfilmpjes voor kleine en grote kindjes. Echt zalig om te kijken met mijn klein ventje (2,5 jaar). Absoluut een topaanrader! (net zoals die vossebroek)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>