lilith viert acht dagen kerstmis

8 days of xmas

Voelen jullie de jingle bells en toastjes met garnalen al dichterbij komen? Ik anders wel! En om dat te vieren gaan we hier volgende week helemaal loos op Tales from the Crib. Acht dagen lang, om precies te zijn. Acht dagen waarop hier elke dag een prijs kan gewonnen worden. I know, right? I know!

We beginnen ermee op dinsdag 17 december, en we gaan gewoon door tot en met kerstavond, acht dagen lang. Verwacht je aan kinderkleertjes, fijne verwendingen voor jezelf, juwelen, pakketjes, bons, en nog vanalles, allemaal afkomstig van bij mijn geweldig fijne sponsors.

Concreet stel ik elke dag een eindejaarsvraag, en kan iedereen deelnemen door te antwoorden in de comments. De volgende dag maak ik de winnaar bekend op mijn Facebookpagina. Niet gewonnen? Dezelfde dag is er een nieuwe post, met nieuwe kansen! Hoera!

Om maar te zeggen: de kerstperiode wordt hier behoorlijk interessant. Ik zou eens afkomen als ik u was.

Reacties

  1. Lie

    Ik wou hier eigenlijk eens vragen of ge zo geen suggesties hebt voor leuke kerstcadeautjes voor een peuter gelijk gij al die sites op je duimpje kent. ;-)

  2. Gettie

    Allé vooruit, en dat ik ook eens mag winnen hé, dezju toch.
    Ge zult uw pollekes en hoofd nogal vol hebben Lilith.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>