linklovende lilith #14

bestetattooooit

Vandaag vind ik dit de beste tattoo ooit.

Het plan was om deze lijst pas morgen te posten, maar ik word plots vreselijk hard overvallen door de nood aan een weekend zonder social media. Denk ik. Ik weet niet of het aan de afgelopen drukke weken ligt of aan de vreselijke aanval van sinusitis die ervoor zorgt dat ik mijn hoofd bijna niet meer kan bewegen zonder te vergaan van de pijn, maar dat hoofd snakt ineens naar rust. En stilte. En kabbelende beekjes. Tijd om er de stekker eens twee dagen compleet uit te trekken, dus, en te zien wat dat geeft. Ik heb alle apps die mij in de verleiding brengen om ze constant te checken verwijderd, mijn computer blijft uit, en wie mij echt nodig heeft zal mij wel weten te vinden. Dus: voor ik dit krot vaarwel zeg tot hopelijk maandag, de beste links om uw vrijdagnamiddag mee te vullen!

Zij die dit weekend zevenentachtigduizend keer nagelbijtend naar haar telefoon gaat kijken omdat ze verzuipt in haar eigen fomo groet u.

Reacties

 1. Veerle

  Die kinderen die vertoppertje pogen te spelen. :-)

  Maar een tip zowaar voor je sinusitis. Na een verkoudheid heb ik het ook steevast vlaggen. Ik sta op en voel het al: iemand heeft keihard zijn vuist vlak boven mijn neus geplant. Naar je apotheek rennen en Nasodren bestellen. Het doet pijn als je het gebruikt maar echt, het helpt. Na enkele dagen voel ik nog maar een schim van wat ik voelde. ’t Is wel duur.

 2. isabel

  die bananen in hesp : mijn schoonmoeder maakt dat nog altijd …
  jakkes !!!
  (het zegt natuurlijk veel over het tijdvak waar mijn schoonmoeder in blijven hangen is)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>