lilith schrijft een boek!

lilith schrijft het blogboek

Groot nieuws, you guys! Na een paar weken van besprekingen met verschillende partijen zette ik gisteren mijn handtekening onder een echt auteurscontract, wat wil zeggen dat ik eindelijk kan sharen waar ik al een tijdje erg enthousiast over ben. Ik schrijf een boek! Over bloggen! Cadeautje om te vieren dat deze blog dit jaar tien jaar bestaat, en ook gewoon een cadeautje voor mezelf, want heb ik al gezegd dat ik er superveel zin in heb?

De werktitel is het Blogboek, het strijdplan is alles dat ik geleerd heb tijdens de afgelopen tien jaar bundelen in een superleuk boek met voldoende tips, tricks en inspiratie om uw hoofd te doen spinnen en ervoor te zorgen dat ge of ongelooflijk veel zin krijgt om eindelijk uw eigen blog op poten te zetten, of nog eens werk te maken van die blog die er is, maar een beetje aan het slabakken is omdat ge te weinig tijd/goesting/enthousiasme vindt om ermee verder te doen. Een beetje wat ik hier deed, maar dan op papier, en nog veel uitgebreider.

Pretty darn psyched, dus!
Het wordt de max, ik beloof het. Ge gaat het toch kopen?

Reacties

 1. Sandra

  Wat een geweldige timing, net nu ik er ook aan denk een blog op poten te gaan zetten! Ik koop het! Kan ik al reserveren?

 2. Eerst een boek, en dan een Blog academy :-) Mijn voorspelling gaat uitkomen! En dan kan ik zeggen dat ik “deelnemer 0” was :-)

 3. Top plan! Als ik zie wie er hier allemaal boeken uitbrengt tegenwoordig dan kan eentje van jou alleen maar geweldig mega cool zijn! Ik koop het ook zeker! ;-)

 4. Tina

  Super vet cool! Dan kan ik op “Goodreads” zetten: “currently reading: Lilith!”

 5. T.

  Als trouwe lezers van uwen blog, die je al tien jaar volgen en die hier toch bij de eerste 20 zijn om te reageren, wij krijgen dan toch een gratis promo /gehandtekend/gepersonaliseerd exemplaar :p

 6. Caro

  Super voor jou, maar het steekt me wel een beetje dat mijn vriendin een keigoed en waargebeurd, aangrijpend boek geschreven heeft en dat elke uitgeverij het tot nog toe afgewezen heeft. :-(

 7. Gettie

  Oeioei, er gaat precies geen boek meer over zijn voor mij om te kopen.
  Iemand een steekpenning :-)
  Proficiat and don’t keep the ink in the inkpot!

 8. snottebELLIE

  Wow, spannende tijden :). Ik heb geen blog, en geen intentie om een blog te beginnen, maar ik zal veel te curieus zijn naar het boek en het waarschijnlijk toch wel kopen :).

 9. @Esther: wilde net hetzelfde vragen, via Gumroad op deze link terecht gekomen. url is al aangemaakt, wilde het eerst de blogbijbel noemen maar resulteerde voor mij in hetzelfde probleem als hier nu het geval is! ;-) what’s in a name?!

 10. @Karin Het zal wellicht niet veel uitmaken, maar inderdaad, als het er al is is een andere naam misschien beter?

 11. Super om al deze originele reacties te lezen. Laat dat blogboek maar komen en laat het op voorhand al uitverkocht zijn ! Vroeger zou ik een handtekening op m n buik van jou gevraagd hebben. Maar nu mag je mij advies geven hoe ik mijn blog levendig kan houden. Je verdient het en je hebt talent ! Hartegroet Hugo

 12. Heel erg bedankt voor alle lieve comments, iedereen!

  @esther en karin: geen idee, zal ik eens moeten checken. :)

 13. Ik reserveer alvast een exemplaar en kijk dus ongelooflijk uit naar jouw boek. Heel veel succes en leute bij het schrijven en een dikke proficiat! xx

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>