5 beelden, 5 dingen

5_5_1Omdat het een week was waarover veel te vertellen valt, maar ik het voornaamste nog even laat bezinken tot ik er zelf wat beter uit ben: vijf random beelden, vijf random dingen.

Processed with Rookie5_5_3Processed with Rookie5_5_5
 1. Ik investeerde in een beurtenkaart voor het plaatselijke zwembad en heb daarmee de knoop doorgehakt: ik ga weer regelmatiger sporten. En aangezien ik toch echt zal moeten aanvaarden dat lopen er met mijn krakkemikkig bekken niet meer inzit zal deze meermin vanaf heden dus regelmatig baantjestrekkend gesignaleerd worden.
 2. Volgens mijn Goodreads ben ik op dit moment vijf boeken door elkaar aan het lezen. Het is zelfs nog erger, het zijn er zes. Hoe minder tijd ik heb om te lezen, hoe chaotischer mijn leesgedrag, zo blijkt.
 3. Ik kocht deze week voor het eerst in mijn leven meiraapjes, vingerverf, ricotta forte en een zot waterspeelding voor Dexter. Met de meiraapjes maakte ik een superlekkere pasta met zoete snijbonen en een sausje met mosterd en kaas. De ricotta moet ik nog testen, maar wreed curieus. De vingerverf heb ik niet in mijn eten gebruikt, ik zag u kijken.
 4. Dexter begint aan een razendsnel tempo zot goed te praten, waardoor ik het bijna niet meer kan bijhouden. Mijn favoriet van deze week was “Detter een beetje gemorst” op het moment dat ik ontdekte dat hij onze zetel aan het onderplassen was. <3 (alles is goedgekomen, mocht het zijn dat ge binnenkort eens op onze zetel zou willen komen zitten)
 5. Volgens mij nam ik acht jaar geleden al een #stemfie. Just sayin.

Moge het een fijne week worden voor u allen.
Naar het schijnt komt alles altijd goed.

Reacties

 1. veerle

  Zalig!
  Ik zie op je goodreads dat je de nieuwe Japin gaat lezen… Ik hoop dat dat niet je eerste Japin is. Want hij is een fantastisch schrijver, heeft al pareltjes geschreven. En dat nieuwe boek… ik vind het ├ęcht niet goed. En ik zou het jammer vinden als je hem op deze manier leert kennen.

  1. @Veerle: toch wel, ik heb hem ondertussen al gelezen voor de leesclub. Ik vond hem niet slecht, maar ik hoor inderdaad dat het zeker niet zijn beste is. Misschien moet ik zijn andere inderdaad nog eens een kans geven, dan.

 2. ik begrijp al die heisa rond “selfie” en “stemfie” etc ook niet. Ik nam al selfies van indertijd dat het meg wegwerpfototoestellen en kruidvatenveloppen was.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>