lilith schrijft en schrijft en schrijft aan het blogboek

blogboekschrijven

Het ironische aan het schrijven van een boek over bloggen is dat je steeds meer zin krijgt om te bloggen, maar daar bar weinig tijd voor hebt, omdat je een boek aan het schrijven bent over bloggen. Het is echt zot, hoe meer ik schrijf, hoe meer ik weer ten prooi val aan de verliefdheid van in het begin, toen ik mezelf moest tegenhouden om geen vier keer op een dag iets te posten. Ik kan het iedereen aanraden die een beetje in een blogdip zit: schrijf er een boek over! Maar wacht even tot dat van mij uit is, of nog beter en vooral veel gemakkelijker: koop dat van mij!

Ondertussen weet ik dat het Blogboek eind augustus in de winkel ligt, en dat het vooral een boek wordt vol inspiratie en tips van mij en andere bloggers over de onderwerpen waar ik het vaakst vragen over krijg. Hoe je weet waarover je moet schrijven, waar je je inspiratie vindt, hoe je je best organiseert om er überhaupt tijd voor te hebben, of en hoe je er iets meer uit kunt halen dan een schouderklopje van je moeder, hoe je eraan begint en hoe je ervoor zorgt dat je niet na twee weken weer stopt. Het wordt de max, geloof ik. Ik vind het in elk geval heerlijk om aan te werken en met andere bloggers te praten over hoe leuk het toch eigenlijk allemaal kan zijn.

De eerste bestellingen zijn ook al binnen, wie er graag eentje bij mij bestelt kan dat door te mailen naar lilith@talesfromthecrib.be met het aantal exemplaren en of dat al dan niet gesigneerd moet zijn met een lieve boodschap in sierlijk schrift. Er komen dan nog verzendingskosten bij de verkoopprijs van 19,99, ik moet wel nog eens checken hoeveel. Mocht iemand zich geroepen voelen om het land door te rijden met een gek blogboekkarreke of een bierfiets bij wijze van promo ofzo, mail mij!

En dan ga ik nu weer verder schrijven, want ondanks de geruchten schrijft dat dus zichzelf niet, zo’n blogboek. Had ik dat even verkeerd ingecalculeerd.

Reacties

 1. Lobke

  Ik ben helemaal niet van plan om ooit zelf te bloggen, maar ik wil wel je boek lezen. Gewoon omdat jij het geschreven hebt. Dus steek er ook iets in voor niet-aspirant-bloggers he ;-)

  1. Maar allez Lobke, dat is pas de max! Ik denk wel dat er ook een hoop dingen inzitten voor mensen die niet per se willen bloggen. Er zit ook nogal wat time management en organisatie in, bijvoorbeeld, en die dingen kun je bij vanalles gebruiken. Dus komt goed. :)

 2. Lobke

  jep Lobke, en dan nog wel ook een leuke mama ;-)
  Lilith, top, time management-tips kan ik wel gebruiken!

 3. Vuur

  Succes nog met het verder schrijven van het boek! Ik ga het sowieso kopen, ook al heb ik geen blog (meer) en denk ik ook niet meer van er ooit nog aan te beginnen. Hoewel jouw boek me wie weet wel kan overtuigen van het wél vol te houden :). Alleszins hoop ik van harte dat je er per verkocht exemplaar cashgewijs iets (veel!) aan overhoudt – dan koop ik het dankbaarheidsgewijs voor reeds acht jaar mee-leesplezier op TFTC. ;)

 4. Anneleen

  Hoppa, eerste keer dat ik hier reageer. Om te zeggen dat ik je boek zeker zal kopen, al zal ik van zn leven niet (denk ik) bloggen: Ik ben te curieus en leuk lezen wordt het sowieso :)

 5. Merci iedereen, ik zie het als mijn missie om er hier toch een paar te overtuigen om het te proberen. ;)

 6. Joepie…een boek over bloggen! Hier nog maar pas gestart met bloggen, maar al ongelofelijk veel plezier ermee! Heel herkenbaar als je schrijft dat je je moest inhouden om geen 4 keer per dag iets te posten (ondertussen al enkele postjes klaar, maar ik hou mij braaf aan mijn ‘planning’). Ik kijk al uit naar eind augustus!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>