linklovende lilith #18

linklove18

Foto: Vyacheslav Mishchenko

Ik was hier zo wat aan het opruimen en ineens kom ik een zak vol links tegen die ik nog niet had gepost. Just kidding: ik heb ze met bloed, zweet en tranen verzameld, lijsten getrokken, dingen geschrapt, nieuwe nog betere lijsten gemaakt en er dan een schoon definitief lijstje uit samengesteld. Cadeautje voor uw moederkesdag. Of om te mailen naar diegene voor wie je vergeten bent om een moederdagcadeau te kopen, met mijn complimenten.

  • Boeken die ik wil lezen: Monte Carlo van Peter Terrin. En ik begin ook wel erg benieuwd te worden naar Geachte heer M. van Herman Koch. Ooit zal ik weer tijd hebben om te lezen, en dan, oh, en dan.

Enjoy!

Reacties

  1. marlies

    brrrr, meestal is de zonder-baardversie toch stukken knapper hoor. al moet ik eerlijkshalve bekennen dat er thuis een versie rondloopt meestal met stoppelbaard, zo tussen de 2 dus en daar smelt ik helemaal van!

  2. Inge

    Zit hier als een debiel te lachen met de kattenfoto’s.. dank u voor mij te doen lachen dus vandaag Lilith. En de slakkenfoto’s owww.. nooit gedacht dat ik slakkenfoto’s nog mooi ging vinden..

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>