5 beelden, 5 dingen

Mocht ik een boek aan het schrijven zijn over bloggen, ik zou daarin zetten dat af en toe een ‘5 beelden, 5 dingen’ goed is voor als je weinig tijd hebt om te bloggen, omdat je bijvoorbeeld een boek aan het schrijven bent over bloggen. Oh wait. In elk geval: vijf random beelden van de afgelopen week, en vijf random dingen.

Processed with Rookie IMG_4984 IMG_5014 Processed with Rookie IMG_5027

1. Ik heb afgelopen week die ene film bekeken die ik per jaar gemiddeld bekijk. Het werd 12 years a slave, en ik hoop volgend jaar een iets minder wrede keuze te maken. Wel een goede film, anders, maar vrolijk wordt een mens daar toch ook niet van.

2. Twee jaar geleden dezen tijd was ik uitgerekend voor morgen. Ik heb er toen nog een dag of zes extra zwangerschap tegenaan gegooid, maar ik moet het onder ogen zien: mijn baby is bijna twee. Niet dat ik daar miserie mee heb. Twee staat hem wel.

3. Ik begin traag en lichtelijk in de spirit van het WK Voetbal te komen. Het kan twee richtingen uit: of de vlam schiet dra in de pan en ik ga er volledig in op met op café met vlaggen zwaaien en roepen en alles, of het kan me allemaal gestolen worden. Ik heb vandaag een pronostiek ingediend en geld ingezet, dus laat ons hopen op de vlam. Dat zou cool zijn.

4. Ik heb deze week ook het leesclubboek uitgelezen, op twee dagen tijd. Ik mag er nog niks over zeggen, anders heeft de leesclub geen nut, maar wel dit: Waarvan wij droomden, lees dat boek.

5. Ik heb deze week ook ontdekt dat rode bietjes in chocoladetaart overheerlijk zijn, met dank aan dat geweldige moestuinboek waarover ik het maar blijf hebben. Dorien heeft het recept hier al eens gepost. Als je dit weekend één ding bakt, doe jezelf dan een plezier en bak dat.

Reacties

  1. Ongelooflijk dat Dexter al twee wordt! Ons Frauke wordt binnen 3 weken ook twee! Het is cliché, maar ze worden veel te snel groot. Genieten dus!

  2. Evelien

    Ik ben ook gek van dat kookboek. Ik heb daarnet “boontjes op zijn Bengaals” klaargemaakt. Echt lekker!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>