lilith loves Nimzu (en mag juwelen weggeven)

stacked rings van nimzu

Sinds ik enkele weken geleden eindelijk werk maakte van het bestellen van de stacked rings van Nimzu die al een hele tijd op mijn “IK WIL DAT!”-Pinterestbord stonden ben ik helemaal verliefd. Drie zilveren ringen in verschillende breedtes, aan de complimentjes die ik er al over heb gekregen te horen ben ik niet de enige die ze compleet de max vindt.

En het fantastische is dat ze ook nog eens superbetaalbaar zijn. Net als de andere juwelen die Natasha met de hand maakt en verkoopt op haar webshop. Ik heb al een hele tijd deze gepersonaliseerde zilveren ketting met een gestempelde Y en een D in mijn bezit, en ook daar ben ik behoorlijk zot van de subtiliteit en de fijne afwerking.

Goed nieuws voor zij die net als ik de hele shop leeg zouden willen kopen (ik wil deze, deze en oh deze!): ik mag een bon ter waarde van vijftig euro weggeven. Diegene die als eerste het correcte antwoord op de vraag “In welke Aziatische stad volgde Natasha van NimZu haar eerste zilversmidcursus?” geeft in de comments hieronder wint. Hou dus mijn Facebookpagina in de gaten, want daarop maak ik de winnaar bekend, en like zeker ook die van Nimzu zelf, want daar verschijnen al haar geweldige nieuwe juwelen op.

Iedereen mag één keer antwoorden.

START!

UPDATE: de winnaar staat ondertussen op mijn Facebookpagina. Tamara had als eerste door dat het om Chiang Mai ging en mag me haar gegevens bezorgen.

Reacties

 1. Inge

  Yogyakarta -Indonesie. Oh ik hoop dat ik het correct heb, dan is mijn enigste probleem wat zal ik kiezen. Zo veel mooie juwelen!

 2. Marjolein

  De bon zal al weg zijn, maar anders gokje: Shanghai! :)
  Ik kreeg vorig jaar van mijn lief de JA -ring van Nimzu (die ik naar hem in een mailtje omschreef als verlovingsring, maar over die kleine lettertjes heeft hij overgelezen :)) en oorringen met driehoeken. Zeer wijs verpakt met een lief kaartje erbij kwam dat toe en ik ben er nog steeds zot van. Nimzu is absoluut een aanrader, mooi mooi.

 3. Marjolein

  ‘over … overgelezen’, tss. Excuseer, Lilith, je mag mijn post grammaticaalgewijs zeker verbeteren :)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>