Het Blogboek is er!

hetblogboekiser

Vrijdag geleverd bij de meeste boekhandels, al hoor ik dat je bij sommige winkels nog geduld moet hebben tot maandag of dinsdag. Maar het is er dus, en ik ben ongelooflijk content met hoe het eruit ziet en ruikt en voelt en leest. De afgelopen dagen waren veel signeren, veel adreslabeltjes printen en postzegels plakken, en heel veel heel blij zuchten. Het is er, en het is de max om op Instagram foto’s te zien van mensen die hem aan het lezen zijn.

Bijzonder benieuwd wat jullie ervan vinden, dus voel je vrij om te reviewen op Goodreads, een foto te posten op Instagram (onder #blogboek) of me op een andere manier te laten weten wat je ervan vindt.

Bestellen kan nog altijd via deze site. Ik krijg ook soms de vraag hoe het zit met Nederland, en daarvoor verwijs ik door naar Bol, die hem al aan het leveren zijn.

Cool he? Ik vind het ook.

Reacties

 1. Tim

  Via de wtv reportage hier geraakt, heel cool wat je doet, als mn financieen wa beter uitkomen schaf ik me zeker je blogboek aan :-) mvg, Tim

 2. Kwam je boek gister tegen en heb hem direct gekocht. T’is gewoon de juiste moment, daar we afscheid nemen van mijn vorige blog en een nieuwe aan het starten zijn.

 3. Joy

  Heel cool. Ben hem daarstraks in de Standaard in Tienen gaan halen en had het voorlaatste exemplaar mee. Het gaat vooruit! Proficiat :-)

 4. Ik heb het pas gisteren ontvangen en ik moet bekennen dat ik al meer dan de helft heb gelezen… Leuk en vlot geschreven en vooral veel fantastische tips!

 5. Yasmine

  Mama schoof me in vanmiddag in De Standaard je boek in mijn handen, aangezien ik gisteren van Blogger naar WordPress ben overgestapt (premium) dacht ik ja, dat is vast een goede motivatie en een leervol nieuw begin! Ik las er wat in en was toch wel benieuwd naar je blog, dus kom ik even een kijkje nemen :) ontdek dus ook nu pas dat je boek pas net uit is! Wat grappig om te zien, had ik niet verwacht :) Liefs

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>