lilith deelt haar tien favoriete vakantiefoto’s

vakantiefoto1Voor mensen die zo goed als niks gepland hadden beleefden wij een erg goedgevulde staycation. Die begon met de Nocturnes in Ieper, theaterwandelingen waar ik al lyrische dingen over had gehoord. Dit jaar dacht ik eraan om tickets te bestellen, en daar kregen we geen spijt van. Echt top, die nocturnes. Helemaal van onder de indruk, en dat was nog maar de eerste avond van ons verlof.

Dat verlof was ook etentjes met vrienden, picknicken in de zon, boeken lezen (Beautiful Ruins voor de leesclub, en nu het briljante We are all completely beside ourselves), na half zes rondlopen in een verlaten Bellewaerde park, potjestraining, tripjes naar zee, Balls ’n Glory, koffietjes drinken, een blitsbezoek aan Leuven (waarover meer in een volgende blogpost), en het huwelijk van de eeuw in de Ardennen. Hieronder mijn favoriete beelden uit een vakantie die razendsnel voorbij was, maar wel deugd heeft gedaan aan mijn hart en hoofd.

Gemarkeerd - 70 Gemarkeerd - 71 Gemarkeerd - 72 Gemarkeerd - 73 Gemarkeerd - 74 Gemarkeerd - 75 Processed with Rookie Processed with RookiewensballonIk ben helemaal klaar voor een nieuw blogseizoen, ik hoop jullie even hard.

Welkom terug!

Reacties

 1. Annick

  Blij te lezen dat jouw hart en hoofd een pak lichter zijn dan voor jouw vakantie! En ook blij dat je terug bent :-)

 2. barbara

  Hi, zag er allemaal heel leuk uit! Dat met die vliegtuigen, waar was dat? Mijn oudste zoontje heeft de leeftijd van Dexter en die zou dat ook de max vinden. Grtjs

 3. Gettie

  Kan ik harder blij zijn dan jij ? Zo ja, dan is dat bij deze gezegd.
  Mooie vakantieherinneringen heb je gemaakt voor het hart en voor het doosje.
  Picknickdeken vind ik geweldig, ikwilookzoeen, ikwilookzoeen !!!!
  Binnenkort trombeats en tamtamgeroffel ter ere van je boek,
  ik kan bijna niet meer wachten. hurryhurry.
  Welkom terug op je eigen blog.
  btw, mogen jullie nog wensballonnen oplaten?? Wij niet meer hoor in de gemeente.

 4. Veerle

  Ik ben blij dat je terug bent! Leuke foto’s, ik denk dat Dexter de tijd van zijn leven had. :-)

 5. Hoe gaat het eigenlijk met de potjestraining? Want hier totaal geen succes. Om eerlijk te zijn, geen idee hoe ik dat precies op de juiste manier aanpak :)

 6. Welkom terug! Super om te horen dat je zo kan genieten van kleine dingen… Het is de eerste keer dat ik reageer maar nu wilde ik toch laten weten dat je me geïnspireerd hebt om zelf ook te beginnen…

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>