Vijf beelden, vijf dingen

raleigh2 raleigh3 raleigh4 Processed with VSCOcam with g3 preset raleigh6

Het is hier behoorlijk stil geweest, en dat wil meestal zeggen dat ik net vanalles heb om over te vertellen. Aangezien ik op dit moment het best in te delen val onder de categorie “gaar, brak en met hersenen die compleet verpulverd aanvoelen van de jetlag”: tijd voor een “vijf beelden, vijf dingen”. Random, randommer, randomst.

1. Ik ben net terug van een werktripje naar North Carolina. Dat was nogal de max, zeker omdat ik dacht dat ik nog een hele tijd niet terug zou keren naar mijn beloved Amerika. Onze laatste trip was naar New York in mijn zwangerschap, en dat is al een hele tijd geleden. North Carolina was something else. Als in The South, waar mijn naam uitgesproken wordt met een e die drie lettergrepen beslaat (“Kee-ee-eeely”) en hun idee van een lekkere maaltijd is dat je fried voor om het even welk ingrediënt zet. Erg…interessant.

2. Op de heenreis waren er zo’n sterke head winds dat we een tussenlandig moesten maken omdat er geen kerosine meer genoeg aanwezig was in het vliegtuig. Dat landen deden we in Bangor, Maine, hometown van Stephen King en zo cool om door het raampje van mijn vliegtuig te zien (die houten huisjes!) dat ik nu precies terug wil.

3. Ook al op de heenreis las ik het boek van Lena Dunham uit. Ik had het heel hard willen liken but I didn’t. Toch niet ongelooflijk hard. Maar misschien moeten jullie het zelf eens lezen.

4. Hoewel het in Raleigh, waar ik verbleef, twintig graden en zonnig was, heb ik heel mijn kleerkast voor de herfst gevuld. Onder meer met een prachtige sjaal van J.Crew, een lederen tote bag van Madewell die al tijden op mijn Pinterest verlanglijst stond, en een zwart leren jasje. Alleen jammer dat mijn koffer in Philadelphia bleef steken en ik zelfs de beloofde cadeautjes voor Dexter niet kon overhandigen. Met dank aan mijn schoonouders die last minute een nepcadeautje inpakten om de teleurstelling niet te groot te maken, waardoor mijn zoon nu valselijk denkt dat het minibusje dat hij kreeg uit Amerika komt. Terwijl het vast gewoon eentje uit de Suprabazar van Gullegem is.

5. Ik heb Dexter en Youri wel gemist, maar het viel al bij al geweldig mee. Ik denk dat achterblijven moeilijker is dan vertrekken, op dat vlak. Qua jetlag is achterblijven dan weer veel makkelijker, en niet achterblijven een beetje sterven.

Maar goed, ik ben terug, vol ideeën en inspiratie. Als ik de jetlag from hell van me af heb zien te schudden gaat dat volgens mij nog vonken geven.

Reacties

 1. Suzanne

  Wij hebben in Bangor voor het huis van Stephen King gestaan. De man zelf niet gezien, wel de tuinman. ;-)

  1. Binnenkort lees je er alles over in de Standaard Magazine. En daarna ook op mijn blog, ik ga er wel nog een en ander mee doen denk ik.

 2. Daphne

  Een minibusje uit de supra bazar van Gullegem.. het geluk! Who needs Amerika when you have de stock americain in Gullegem.

 3. Veerle

  De Suprabazar in Gullegem! Echt, bestaat die nog?! Gouden tijden heb ik daar beleefd, in de jaren 80, tussen de rekken Playmobil. Toen kostte een behoorlijk gevulde doos nog 280 frank, of zoiets.

  En welkom terug, natuurlijk!

 4. You lucky women to be having a jetlag ! Er zijn er veel die nooit zover vliegen om er eentje te kunnen hebben :-)
  Het winteruur komt dus op het juiste moment voor jou ! Geniet van thuis en de jouwen !

 5. Welkom thuis. En ik moet zelf regelmatig weg voor het werk (gelukkig niet zo ver weg :) ) en ik ben blij dat je schrijft dat het missen wel meeviel, want ik voel me daar altijd schuldig over als het missen wel meevalt :).

  1. Haha, dat komt ook doordat je daar vaak veel meer nieuwe dingen te doen hebt dan de achterblijvers. :) En eerlijk: soms kan een mens wat tijd weg echt wel gebruiken. Ik toch.

 6. :-) Die kerel op die foto waar jij opstaat, die kijkt alsof hij een superster gespot heeft! Vroeg hij geen selfie?

 7. Raleigh? Dat is de thuisbasis van schrijver David Sedaris (geweest). In zijn boeken schrijft hij er erg – euhm – sappig over.

 8. Superleuke foto’s (love the outfit). Wij gingen ooit eens naar South Carolina, beetje vergelijkbaar zo te lezen ;)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>