lilith geeft weg: een te gekke speeltent!

villakakelbont_rugzak

Nog maar heel even, en Dexter start met school. Normaal gezien ben ik altijd maanden op voorhand in orde met voorbereidende dingen, maar de aankoop van het eerste boekentasje bleef ik maar uitstellen. Ik wilde een leuk boekentasje, maar ook een handig, en neen, liefst niet met Bliksem McQueen op. Ik vond nergens mijn goesting, eigenlijk. Gelukkig werk ik samen met geweldige webshops, en wisten ze me bij Villa Kakelbont niet alleen uit de nood te helpen, ze hadden ook zo veel keuze dat ik het toch weer moeilijk kreeg. Uiteindelijk koos ik voor de gekke dinosaurus van Beatrix NY, en niet alleen omdat de kroosten van David Beckham en Halle Berry en Katie Holmes ermee naar hun klasje gaan. Neen, zo’n oppervlakkige moeder ben ik heus niet.

villa_kakelbont_rugzak2

Dexter loopt al weken met zijn boekentas rond alsof hij hem zelf in elkaar heeft gezet, en doet niks liever dan de geweldig schattige bewaardoosjes die ik erbij kocht open, dicht en in de tas doen. Rits open. Rits dicht. Herhaal.

Bij Villa Kakelbont hebben ze trouwens nog veel meer dan spullen om naar school te gaan: ik ben ook heel blij met mijn feestelijke vlaggenlijn en heb ook al staan kwijlen op deze geweldig fijne wasmand en deze heerlijke kussens. Leuke bijkomstigheid: bij Villa Kakelbont selecteren ze alles met extra aandacht voor de werkomstandigheden waarin hun producten vervaardigd worden, en met onze ecologische voetafdruk in het achterhoofd.

En goed nieuws voor de mensen die gisteren niet hebben gewonnen: ik mag van Villa Kakelbont deze leuke speeltent weggeven. Het enige dat je hoeft te doen is hieronder posten wat jij in 2015 graag zou willen leren. Ga je een cursus volgen, wil je je ergens in specialiseren, of heb je andere plannen? Benieuwd! Ik trek morgenavond om 19 uur de winnaar en post die dan op mijn Facebookpagina. Veel succes!

Reacties

 1. Leen

  Wat een coole tent! Ik ken 2 kindjes die daar wel heel blij mee zouden zijn :-)
  Wat ik zou willen leren in 2015? Misschien moet ik mij toch eindelijk eens inschrijven voor die naaicursus die ik al jaren wil volgen, maar die ik steeds weer voor mij uitschuif owv te weinig tijd… En in dat opzicht: een beetje time management zou ook wel handig zijn :-)

 2. Ik wil graag leren wat geduldiger te zijn. Met mezelf en met anderen. Dat lijkt mij veel waard.
  Daarnaast wil ik mijn kennis van het haken verder uitbreiden, door zelfstudie. Ik herontdekte mijn passie voor haken dit najaar en wil nu allerlei zotte dingen leren doen. O, en haken is ook goed om dat geduld mee te oefenen. Goed hé ;-)

 3. Catherine

  Wat een leuke tent. Ergens in mijn achterhoofd zit het plan om zelf zo’n tent te naaien en knutselen, ik wéét dat dat er nooit van zal komen.
  Dit jaar wil ik beter foto’s leren maken, baby 2 is op komst en die koters verdienen mooie foto’s voor later. (en een broek leren naaien, en leren over opvoeding en psychologie, en pilates, en eens deftig leren zwemmen, …)
  Misschien wil ik vooral leren time-managen ofzo.

 4. Bie

  Na een jarenlange pauze (zoon op de wereld zetten, kuch) wil ik terug gaan dansen. Na de lindy hop die ik al volgde, wil ik nu leren tapdansen.

 5. Romina

  Ik wil vooral blijven groeien als therapeut, nog kansen genoeg om daar vanalles rond te leren. Superboeiend!

 6. Galione

  Duits, Spaans, koken, bakken, fotografie, …
  Misschien moet ik volgend jaar eerst maar eens leren kiezen!

 7. Veerle

  Ik ga me inschrijven voor een college aan de KUL: moraalfilosofie. Ik lees graag over ethiek / filosofie en loop al langer rond met het idee daar ook echt te gaan over studeren, maar nu is het dus zo ver. Ik ben razend benieuwd.

 8. Wat een geweldige tent!
  Ik wil beter leren naaien, en op een rustigere manier leren leven.
  Nummer één zie ik best zitten, voor nummer twee heb ik wel een gespecialiseerde cursus nodig vrees ik. Of zou het helpen om zelf af en toe ook eens in dat tentje weg te duiken? :-)

 9. Saskaya

  Staartjes maken bij een ongeduldige peuter, dat wil ik leren! Ze heeft nu eindelijk lang haar, maar ik krijg er maar niet de juiste staartjes in :-(

 10. Lize

  Ik zou graag ons huishouden leren organiseren…qua weekmenu zitten we al goed, maar het poetswerk enz. lukt ons maar niet georganiseerd. Na jouw organisatie-post heb ik her en der inspiratie gevonden, en info over allerlei apps die daarbij kunnen helpen, en die wil ik in de kerstvakantie eens deftig bekijken!

 11. sarah

  Wat ik vooral wil leren doen in 2015 is mij beter leren organiseren… :-) het is hier nogal rampzalig ;-) haha

 12. Elke

  Aha, toevallig! Ik heb mij gisteren samen met eens vriendin ingeschreven voor een naaicursus op zaterdagochtend. Ik lach altijd dat ik zoiets niet zou kunnen, maar ga het bij deze toch eens proberen! Bovendien zijn dat vier zaterdagen helemaal voor mezelf, om wat bij te praten en bezig te zijn, zonder de twee jongens ( die echt wel fantastisch zijn hoor

 13. Katrien VD

  Ik wil eindelijk leren naaien. En een kookcursus lijkt me ook wel leuk! Of gewoon terug beter leren piano spelen,zodat mijn prachtige piano niet gewoon meer stof staat te vergaten.

 14. Els De Rijck

  Wat een super formidastische coole tent !!!
  Eerst en vooral zou ik in 2015 veel tijd willen doorbrengen met mijn 2 fantastische zonen. Een mama zijn die er altijd is voor hen…
  Sinds kort heb ik de naaimachine ontdekt en al doende leer ik. Ik zou graag mijn kunnen nog een beetje willen uitbreiden in 2015.

 15. annelies

  Wat een leuk verstopplekje voor mijn zoonlief :)
  2015 wordt voor mij het jaar van oude hobby’s nieuw leven inblazen. Met 4 vriendinnen maandelijks samenkomen en haken, breien, roddelen… maar vooral mooie handgemaakte dingen maken voor onszelf, ons kindjes en iedereen die er blij van wordt.

 16. Maja

  zalig tentje, ik weet niet wie er het meeste aan zou hebben, de zoon of de kat, maar die zou hier heel welkom zijn. Ik heb voor mijn kerst een workshop gevraagd van Compagnie M. Ik kan al wat stikken, maar ik denk dat ik nog veel kan bijleren.

 17. veerle

  Wij hebben hier ook eentje die na de kerstvakantie naar school mag, spannend! Onze 2 spruitjes schelen trouwens maar enkele dagen en hadden hun lijstje samen in de babyzaak liggen :-). Wat een megaleuk tentje! Onze meisjes zouden die super vinden! Wat ik zou willen leren in 2015? Loslaten en relativeren in de eerste plaats… En verder mijn haak- en breitechnieken verder onder de knie krijgen en rokjes leren naaien. Prettig eindejaar en een supergoeie start voor Dexter (en papa en mama) :-).

 18. Katrien

  Leuke tent! Ik wil leren tijd maken voor mezelf en me verdiepen in een nieuwe hobby: borduren!

 19. Anne Hardy

  Ik wil dingen leren afmaken. Ik begin altijd heel enthousiast aan nieuwe projecten maar ben minder goed in ze te af te ronden. Op de naailes geraakt dat nieuwe tasje altijd net niet af omdat ik er de laatste drie knopen verzaak op te zetten, op het werk ligt er een half af doctoraat dat in 2015 (na 7 jaren) echt wel afgerond moet worden. Al die half-afgewerkte projecten creëren een gevoel van permanente innerlijke onrust. Geen nieuwe dingen leren in 2015 dus, wel dingen leren afmaken!

 20. Kim

  Wat een schattig tentje! Ik wil mijn werk en gezin beter leren combineren volgend jaar met minder stress. :)

 21. Ik wil graag leren het evenwicht te vinden tussen mezelf, mijn kindjes, mijn baan en mijn huishouden. Want na een woest woelig 2014, dienen er zich stevige professionele veranderingen aan in 2015.
  Daarnaast wil ik leren rijden. Ik ben er al even mee bezig, vooralsnog zonder succes. Dus mijn rijbewijs halen, dat wil ik.

 22. Sir Botex

  Ik wil dingen leren efficiënt doen… De efficiëntie-bijbel “Getting things done” ligt op m’n nachtkastje, maar o ironie: ik kom er niet aan toe om het te lezen…

 23. Leuk tentje! Ik ken er eentje die er héél blij mee zou zijn! :) Ik volg avondlessen boekhouden. In 2015 volgt deel 2: BTW! Gaan ze zo’n saai onderwerp spannend kunnen maken? That’s the question… ik waag het erop!

 24. Sitre

  het zou een prachtige tent zijn voor mijn petekindje. Ik ga komend jaar verder doen met mijn cursus fotografie.

 25. Liesbet Rombaut

  Ik zou graag nog beter willen leren naaien, nu niet enkel meer voor de kindjes maar ook voor mezelf. Mijn dochtertje haar eerste boekentasje voor na de paasvakantie staat trouwens ook al klaar, hetzelfde rugzakje, maar met een lieveheersbeestje! En dezelfde potjes, ik ben dan blijkbaar toch hipper dan ik dacht ;-)

 26. FienG

  Mooi tentje én leuk vooral. Ik ga beter leren communiceren met mensen uit min omgeving en vooral de chaos omvormen tot rust. Mét jouw gouden tip: therapie is helemaal oke :). Daarnaast ga ik een nieuwe sportuitdaging aan: boksen.

 27. Saar Steverlinck

  Ik wil graag leren hoe ik een hologramversie van mezelf kan maken zodat ik die op pad kan sturen om te gaan werken, de boodschappen te doen, het huis te poetsen, ….terwijl ik op mijn luie reet in mijn zetel al de boeken kan lezen die ik het voorbije jaar heb gekocht en die mij elke dag aanstaren vanop mijn salontafel.
  En wat haalbare dingen betreft, wil ik graag een ‘ik-ben-best-handig-cursus’ volgen waar ik leer om van oude spullen echte pareltjes te maken met mijn twee linkerhanden.

 28. Eva VE

  Ben sinds september opnieuw gaan studeren, stedenbouw & ruimtelijke planning, helemaal de max, en wil daar natuurlijk nog veel meer over leren. En daarnaast wil ik ook wel met photoshop leren werken.

 29. Ik wil leren om dingen beter te onthouden. Zoals de hilarisch treffende dingen die mijn 3-jarige zegt (een treurwilg = een verdrietige boom), het halve Engels dat de 9-jarige zingt waardoor ze onbedoeld geweldig grappig is (mamma mia, here we go we dance – I can walk on sisters), of de vrolijke momenten die de 1-jarige ons allemaal bezorgt (zoals de extase bij het zien van Bumba – Gert Verhulst zijn villa is hem van harte gegund alleen al daarvoor).
  Leren om minder vergeetachtig te zijn, kan dat?

 30. Ik wil vooral mijn perfectionistische hoofd leren onder controle houden. Ik zou ook graag een taalcursus volgen, maar ben er nog niet uit welke taal: Zwitsersduits, Spaans of Italiaans.

 31. Carolien

  Tentje ziet er geweldig uit! Ik wil in 2015 leren minder perfectionistisch te zijn. Met een kersverse baby in huis is het extra moeilijk geworden om alle bordjes in de lucht te houden. Wil dus leren dat er wel eens eentje keihard tegen de grond mag gaan :-).

 32. Kirsten Ginckels

  2015 wordt het jaar waarin ik me herschool en professioneel een totaal nieuwe weg insla. Wat het precies wordt, is nog niet helemaal duidelijk. Tijd brengt raad, denken we dan.

 33. Inneke

  Leuke webshop en super leuk tentje! Ik zou heel graag een cursus fotografie doen, maar volgend jaar is misschien nog net iets te vroeg, misschien als mijn mannetjes beide een jaartje ouder zijn :)

 34. Niet dat ik niet kan koken maar toch: ik zou erg graag eens een kookcursus volgen. Gewoon, om misschien nieuwe technieken of leuke receptjes te leren… Liefst van al met een vriendin. Lijkt me leuk en dan heb ik eindelijk ook nog eens wat me-time tussen alle drukte met twee kleine kindjes in huis!

 35. Lien

  Wat een leuke tent! Ik zie voor onze Max UREN speelplezier ermee!
  Wat ik wil leren? Geen cursus volgend jaar, maar ik wil leren om content te zijn met de dingen die er zijn / die ik heb (en dan bedoel ik geen materiële zaken). Ik heb de neiging om steeds uit te kijken naar iets anders, iets nieuws, iets meers… en dan ben je eigenlijk nooit helemaal content. Dus voila; in 2015 lukt het me hopelijk (neen, zeker) om actief te werken aan mezelf!

 36. Nele

  Na een breakdown en ontslag eerder dit jaar wil ik volgend jaar graag nieuwe uitdagingen aangaan: een opleiding volgen die compleet het tegenovergestelde is van mijn loopbaan tot nu toe, meer rust inbouwen, wat vaker nee zeggen en vooral :genieten!

 37. Saartje

  Ik leer mama zijn volgend jaar. Of wacht, dat BEN je gewoon vanzelf zeker? Maar daarnaast stel ik mij geen andere doelen, dit lijkt me al genoeg!

 38. Julie

  Ik wilde zelf leren hoe je zo’n speeltent maakt, maar ik ben heel flexibel dus die supermooie tent is hier zeeeer welkom!

 39. Helene

  Ik heb steeds gezegd, op mijn 35ste ga ik voor verpleegster leren, dat is volgend jaar al. De plannen zijn allesbehalve concreet maar het blijft in mijn hoofd spoken. En verder, leren geduldig zijn tov mijn kinderen, wat heb ik die gastjes al opgejaagd zeg in hun leventjes, dankzij de drukte van de maatschappij :-(

 40. Laura

  Als alles goed gaat, dan krijgen wij in mei ons eerste kindje, een zoon. In 2015 zal ik dus vooral leren om mama te zijn, iets waar ik tegelijk heel erg naar uitkijk en toch wel wat bang voor ben..

 41. SnottebELLIE

  Oohh die rugzak is zwaar de max!
  En wat ik zou willen leren… euhh, ik leg mezelf niet graag zo’n dingen op, want als dat er dan niet van komt voel ik me er te slecht over :D. Misschien wat meer leren genieten van de kleine dingen ipv mijn dagen vol te proppen omdat ik per se “iets leuks” wil doen, een uitdaging!

 42. Kim

  Mooi tentje!!
  Ik ga mijn multitask-kwaliteiten fine tunen, dan wordt 2015 een eitje!
  (nieuwe job – nieuwe baby – nieuw huis – … laat maar komen…)

 43. Joke

  mo smelt! da tentje! En Dexter met zijn boekentas, mijn net 2-jarige loopt soms met die van grote zus rond, maar moet nog wachten tot september ;-) t zal een emo-momentje worden, definitief afscheid van de crèche en da klein ventje de school zien binnenwandelen. Maar als ie dat doet zoals zus wordt dat top! :-)
  Wat ik wil leren? Eigenlijk echt wel breien en/of haken. Ik naai soms al eens een kleedje, broekje of dekentje, maar zo’n gehaakt dekentje, of mini feestmutsjes als tractatie, dat lijkt me ook top.
  Wat ik echt moét leren? Assertiever zijn. Als ik ergens niet content mee ben, wil ik niet op mijn kap laten zitten, maar loop ik tegelijk dagen met een knoop in m’n buik omdat ik er ambetant van word dat ik mijn gedacht ga moeten zeggen. Net de verzoeningscommissie bouw aan de lijn gehad bvb. Advies van die voorzitter: neem een advocaat. Terwijl het enige wat ik wil is dat als elkaar welgezinde mensen op een redelijke manier oplossen. Zucht.

 44. griet

  Knappe tent zeg. Wat ik wil leren: in het nu leven, minder moeten en meer mogen. Tijd nemen om te zien wat er is. Amai k ben filosofisch bezig zeg.

 45. Tessa

  Ik wil leren tijd nemen voor mezelf. Nooit gedacht dat ik dat zou zeggen, maar met 2 kleine kinderen in huis, echt wel aan de orde!!!

 46. In 2015 wil ik nog beter leren mijn “menage” organiseren :) Ilja had als “crechetas” ook een boekentas van dadde. ’t Was een ruimterobotje die erop stond.

 47. Tine

  Ik zou willen leren: minder uitstellen. Ik heb zoveel plannen: naaien, lezen, maar uiteindelijk beland ik voor de tv :-( dus niet echt leren, gewoon doen ;-)

 48. Martha

  Ik wil nu eindelijk dat kinderboek schrijven, waar ik al zo lang van droom, maar zal daarvoor wel mijn tekenkunsten moeten verfijnen!

 49. Ruth

  Leren? Kan je een cursus volgen ‘upgrade je geduld in 5 lessen’? Dan schrijf ik me onmiddellijk in! Of een cursus ‘verdubbel de uren in een dag in 1 les’? I’m in!
  Helaas, bij gebrek aan deze cursussen, graag een creatieve cursus. Stempels maken, koken, pottenbakken, naaien, … een cursus “een beetje tijd voor mezelf” ;o)

 50. Oh leuke te t!
  Ik wil in 2015 leren om mij niet meer op te jagen als de jongste ’s nachts slecht/niet slaapt. Opjagen helpt toch niet, integendeel. En voor ik het weet is hij 14 en slaapt hij een gat in zijn dag.
  Maar ja, alle leren gaat met vallen en opstaan dus er is nog werk aan de winkel ;-)

 51. Inge

  Ik wil heel graag al de Russische woorden leren die ik moet kennen tegen het examen op 15-01-2015. : )
  Begon met een opleiding in september en vind het héél moeilijk.

 52. Kaatje

  wat een super leuke tent! Daar zou er hier eentje zeer blij mee zijn :-)

  Voor volgend jaar staan al op de planning: kooklessen, geheugentraining (het klonk zo cool :-)) en zelf hoop ik dat al mijn toekomstige studenten uitkijken naar mijn trainingen .

 53. Scarlett

  Wat ik wil leren in 2015; een beetje bijbenen in computerspace. Sinds mijn kids het huis uit zijn, loop ik hopeloos achter. ‘k heb me een tablet gekocht en ik wil met dat ding leren werken. En nu lachen jullie waarschijnlijk want voor jullie is dat kinderspel. Maar ik, oma zijnde, wordt er hopeloos van als ik jullie zie tikken en scrollen en omhoog kijken bij mijn vragen… en dat prachtig tentje ? Daar mag mijn kleinzoontje van 2,5 jaar in als ik op mijn tablet tokkel.
  En een prachtige blog Lilith ! ik ben al een tijdje meelezer en nu eindelijk durf ik eens een reactie te schrijven (al 1 voornemen voor het nieuwe jaar ingelost).

 54. Tine

  Ik zou graag gebarentaal leren én leren sjorren, zodat ik zelf tenten voor mijn zoontje kan bouwen als ik deze niet win.

 55. Ik ga leren zien wat er is. Niet wat ik vrees/hoop dat er is. :-)
  En ik ga leren leven vandaag in plaats van morgen of gisteren.

 56. sissie

  Wat ik echt wil leren in 2015: alles tegelijk kunnen, supermama zijn: koken met één hand, een hangerige baby troosten, twee superenthousiaste kleuters entertainen en naar hun verhalen luisteren (ondertussen liefst ook nog een paar keer heel snel reageren op ‘mama ik heb kakaaaa gedaan’), het huis opruimen, naar man zijn verhalen luisteren, een wasje draaien, mijn vindfunctie (mama, waar is mijn…, vrouwtje waar vind ik mijn…) constant in overdrive laten werken,… MAAR perfectie zou saai zijn, toch? Misschien gewoon zelf leren beseffen dat supermama zijn niet nodig is. Die drie (allé 4 met manlief erbij) mannetjes hier zien mama hoe dan ook graag … tot aan de raket (want de maan vinden ze hier te saai!)

 57. kathy

  Supermooi tentje !
  Ik wil leren beter te luisteren ( kids,vrienden,familie), mijn voornemen voor 2015.

 58. Ellen

  Ik leer momenteel boren, zagen, plamuren en alles over elektriciteit op een cursus voor (on)Handige Henrietta’s. Dit gaat in 2015 allemaal in praktijk omgezet worden in ons nieuwe huisje waar nog wel wat werk aan is. En waar -als het klaar is- deze prachtige tent niet zou misstaan!

 59. sylvie van der beken

  Ik wil in 2015 graag leren hoe ik het huishouden en alles daarrond nog efficiënter kan aanpakken zodat ik genoeg tijd kan vrymaken voor ons gezinnetje

 60. Nog veel dat ik ooit wil leren. Maar in 2015, het jaar dat ik 30 wordt wil ik de draad van de fotografie weer opnemen. In het middelbaar fotografie gedaan en toen was alles nog analoog. Nu wil ik een goeie digitale reflexcamera en er werk van maken om mijn foto’s te bewerken.

 61. ida

  Leren vertrouwen hebben, dat wil ik leren. Ik ben er al mijn hele leven mee bezig, er is nog werk aan :)

 62. lentebloem

  Weinig origineel, maar ik wil graag een nieuwe taal leren en ik denk daarbij aan Turks.

 63. Ik wil leren “steeken”, een traditionele methode waarbij je een trui volledig rondbreit en dan gaat knippen in het breiwerk om er mouwen in te steken. Heel spannend. Ik heb me ingeschreven in een workshop op het Yarn festival in Edinburgh in maart

 64. Lie

  Ik wil die tent voor de zonen in 2015. En ook wel een halve marathon kunnen lopen (momenteel lukt me ‘maar’ 15 km)

 65. Eline

  Het nieuwe jaar heeft voor mij een nieuwe job met bijhorende opleiding in petto. Hopelijk brengt deze spannende en drukke periode daarna meer tijd voor mooie familiemomenten met manlief en onze 2 schatten van zonen.

 66. Sarah

  ik zou zo graag leren omgaan met mijn liefdesverdriet, mislukkingen en piekerdemonen. Ik zou graag leren hoe ik vertwijfeling versla zonder ook mezelf mee knock-out te slaan. Hoe ik mezelf weer de moeite waard kan vinden. Hoe ik volwassen én zorgend kan zijn.

 67. Ik wil, moet en zal dit jaar Italiaans leren, ondanks het feit dat er nauwelijks in mijn brein iets blijft hangen. 10 weken oude baby in the house. Want anders verhuizen we alweer en mag ik aan een nieuwe taal beginnen, zonder mij hier deftig te hebben kunnen uitdrukken!

 68. Sophie Duchateau

  Ik zou dit jaar willen leren om een supermama te worden/zijn van onze kleine vent die we in mei in onze armen mogen houden. Is daar ergens een cursus voor? :-)

 69. Nie

  Ik heb een droom! Ik wil vroedvrouw worden. Nooit gedacht dat ik dat ooit zou willen, maar sinds de geboorte van mijn dochter weet ik het wel zeker. En in 2015 steek ik die droom in gang!

 70. Veerle

  Ik ga leren filmpjes maken én monteren in avondschool…spannend en eindelijk wat tijd voor mezelf na het krijgen van 3 schatten op drie jaar tijd :-) Dus die speeltent wordt hier zeker een succes!

 71. Kristien

  Wat ik al langer graag zou doen is een therapeutenopleiding. Altijd al op de lange baan geschoven ov tijdgebrek en financiële redenen. Misschien lukt het in 2015.

 72. Lies

  In 2015 wil ik graag leren hoe dat allemaal zal gaan met twee kindjes, nu er in maart eentje bij komt.

 73. Lore

  Super!

  In 2015 wil ik vooral leren mezelf niet voorbij te lopen, leren ontstressen en eens een laid-back mama en echtgenoot te zijn…

 74. Isolde

  Ik zou in 2015 eigenlijk gewoon willen leren om wat minder hectisch te leven en zelf wat rustiger te worden. Geven ze niet als avondcursus zeker?

 75. Mijn dochter mag in februari naar school en kan al niet wachten! Ze zou het tentje superleuk vinden en ik ga zeker eens rondsnuisteren op de site van Villa Vrolijk. Die bewaardoosjes zijn ook erg leuk overigens!
  Ik wil leren tijd maken voor mezelf want dat doe ik echt te weinig. En dan wil ik lekker lezen, naaien, haken en niksen. Zalig! Kan al niet wachten.

 76. Evy Heyrman

  Wat een leuke tent…. In 2015 zou ik graag willen leren om alles direct op de juiste plaats te leggen… Zodanig dat ik niet meer moet zoeken

 77. Ik ben al te laat voor de giveaway, maar ik wou toch graag nog even posten wat ik ga bijleren in 2015: ik ga een EHBO-cursus volgen, geïnspireerd door jou :)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>