Eén trip naar Disneyland Parijs, tien beelden

knuvvel IMG_0605 IMG_5540 IMG_5580 IMG_5642

Na anderhalve week met een peuter die om de vijf voeten vroeg wanneer we nu naar Disneyland zouden gaan waren wij geweldig blij om vrijdagochtend in alle vroegte naar Disneyland te mogen vertrekken. En kijk, we hadden het weer mee, en ook het volk, zo bleek op zaterdag, toen dat allemaal net iets minder het geval was en we het moesten doen met een propvol en minder warm Walt Disney Studios Park.

Het Dextertje genoot met volle teugen van alles wat op zijn pad kwam, net zoals wij op de momenten dat hij geen complete hysterische inzinking had van alle indrukken en de vermoeidheid en het feit dat zijn moeder een foto van hem wilde nemen. HET LEF JONGEN.

IMG_5665 IMG_5671 IMG_5720 IMG_5721 IMG_5722

Die coole tattoo met mijn telefoonnummer op, voor het geval we iemand kwijt waren gespeeld? Van bij Grafisch Werkt. Ge vroeg het u al af, verzekers.

Reacties

 1. Ik vind de tattoo geweldig goed gevonden!
  En eum, nu wil ik dringend nog eens terug naar Disneyland. Maar ik zit hoopvol te wachten op kleinkinderen, die er maar niet aan zitten te komen! ;)

 2. Die pizza’s! Daar waren onze dochters ook dol op… Leuke tattoo inderdaad. Wij deden het in onze tijd gewoon met stift op de arm. Werkt ook ;-)

 3. Ann

  Hoi Lilith, leuke foto’s! Ik moest van de week nog aan u denken. Ik had na een aantal slechte nachten met een serieus verkouden en needy baby ineens een moment van “Oké Ann, en nu ga je tijd voor uzelf nemen of je houdt het niet vol.” Toen moest ik aan uw post denken in het begin van de week. Hopelijk is je batterij nu ook terug wat opgeladen! ;-)

 4. Die autoshow vonden onze grotere jongens geweldig, maar onze 2 jarige was doodsbang van al dat lawaai en vuur. Hopelijk was jullie Dexter wat stoerder !
  Disneyland is geweldig hé ! Die raketjes zijn wij ook in geweest. Krap wel :-) .
  Als ze wat groter zijn is het wel fijner vind ik dan met kleintjes.
  Maar het is genieten voor klein en groot hé.
  Super dat jullie het naar jullie zin hadden. Voor zo een klein manneke zijn het natuurlijk wel veel indrukken ineens.

 5. oh geweldig! De tattoo is nu wel iets appetijtelijker om op te kijken. Zo’n met alcoholstift beklisterde arm met een telefoonnummer iets minder…(maar beiden werken inderdaad :-) )

 6. Wow, niet mijn type vakantie, maar je ziet dat dit onbetaalbare herinneringen zijn! Naast voorpret en pret ter plaatse, hebben jullie vast nog maanden napret, zeker met deze leuke foto’s! En stoer, hoor, Dexter, zo met die dino! ;)

 7. Die foto waar hij op staat te wenen vind ik eigenlijk wel hilarisch maar ik kan me voorstellen dat het voor jullie niet zo fijn was op dat moment :)

 8. Wat een geweldige foto’s ik heb je blog net ontdekt (als laatste ter wereld) omdat ik je boek lees. En wat is het inspirerend, heel veel dank hiervoor!

 9. Disneyland Parijs – alwaar ouderen terug kinds worden. Opvoedkundig gezien zou het een verplichting moeten zijn om voor de leeftijd van 13 jaar enkele dagen te vertoeven in dat pretpark :)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>