Het slotevent van #boostyourpositivity in Bar Bidon, Gent

barbidon barbidon1 barbidon2 barbidon3 barbidon4

Een zondagmorgen met een fantastische brunch op een toplocatie en zoveel zon dat het leek alsof de mensen van Danone iemand kennen die zo’n dingen kan regelen, zo was het dus echt helemaal niet moeilijk om onze positivity nog eens te boosten. Oon en ik hadden heel erg uitgekeken naar het slotevenement van onze actie, en dat bleek zo terecht.

barbidon5 barbidon6 barbidon7 barbidon8 barbidon9Het allerfijnste waren alle ontmoetingen met mensen die ik soms al jaren niet meer had gezien, mensen die ik alleen van op internet kende en mensen die ik nog niet kende, maar ondertussen wel. Het was soms wat veel en ik hoop dat ik tegen iedereen goeiendag heb gezegd en al, maar ik ben naar huis gegaan met een hoop visitekaartjes in mijn tas en een brede glimlach op mijn gezicht, en een gedachte in mijn hoofd: een mens moet dat al eens meer doen. Al die lachende gezichten hebben mij serieus deugd gedaan, en ik denk dat ik niet alleen was met die gedachte. Hashtag geweldig leutige zondag.

Bedankt aan iedereen die erbij was, aan iedereen die deelnam aan de actie, en aan Danone en Walkie Talkie voor de fijne samenwerking en organisatie.

Reacties

 1. Het was superfijn, ook hier met een brede glimlach thuisgekomen. En hoe goed deed dat zonnetje. Ik heb wel geen goeiedag tegen je gezegd, maar da’s vooral m’n eigen fout

 2. Oei blijkbaar deel van m’n reactie weggevallen. Er stond nog: … vooral m’n eigen fout, mijn excuses daarvoor. Vele fijne babbels gehad met de aanwezige bloggers en een superchauffeur richting het event. Van mij mag Danone elk jaar zoiets organiseren

 3. Amai dat was tof zeg! En lekker! En ondertussen heb ik al een yoghurtje gegeten – ik, die nooit yoghurt eet. :-)
  Zo leuk om al die leuke vrouwen te leren kennen, jong en oud en al, super!

 4. Een zeer tof initiatief al ben ik niet zo een sociaal beestje. Maar ik heb Kathleen :-) ook even gesproken en alleen al daarom ben ik heel content. Mooie locatie ook. Ik ga daar zeker eens terug met man en kinders.
  Jou heb ik niet gesproken. Eigenlijk ben ik heel verlegen (al zie ik er zo wellicht niet uit). Maar toch is naar zoiets gaan ook iets doen voor mezelf-nl. iets durven doen want ik kende echt niemand !!

 5. Ik heb niet met iedereen gepraat maar wel een aantal mensen leren kennen waarmee het echt klikte. Dat, in combinatie met zot lekkere tabouleh en iets teveel cava in de zon, ewel dat maakt mijn dag goed!

 6. Jammer dat ik er niet bij kon zijn, de hondjes in Spanje hadden me nodig… ;) Als ik dan net in België geweest, dan was ik zeker afgekomen!

 7. Ik vond het ook fantastisch en zeker voor herhaling vatbaar.
  Kelly, zou er een manier zijn om aan de recepten te komen van al die lekkere ‘groensels’ ?

  1. Haha, ik heb me hetzelfde afgevraagd. Die slaatjes waren heerlijk. <3 Ik weet wel niet of de mannen van http://www.sircatering.be/ hun recepten willen delen, maar je kan maar eens een mailtje sturen. :) (en het doorsturen naar mij als je ze bemachtigd hebt)

 8. Het was een fantastisch dagje! Zonnetje, leuke mensen, toffe gesprekken, beestige granola, een fijn treingenootje, mogen tekenen op ramen,… What’s not to love? En zie mij eens happy zijn met mijn button, zeg! :D
  Zeker voor herhaling vatbaar!

 9. Zoooo jammer dat ik er niet bij kon zijn. Hoe leuk moet dat daar geweest zijn seg?! Ik geniet alvast mee dankzij de prachtige foto’s en de vele blogpostjes en reacties en hoop stiekem op een jaarlijks terugkerend fenomeen :)

 10. Dat zag er daar plezant uit zeg! Gisteren kon ik er niet bij zijn, maar ik probeer naar de Blogameetup in Antwerpen te komen op 28 maart!

 11. Was inderdaad tof! Een paar leuke babbels gehad en ik zou het zo over doen. Blij dat ik geweest ben al is het niet van mijn gewoonte om naar events te gaan waar ik werkelijk niemand ken, ik ben trots op mezelf toch wel ;-) (Katrien van katriendeclerck.be)

 12. Ik kon er jammer genoeg niet bij zijn, maar het is fijn om te zien hoe iedereen er van genoten heeft. Het was de eerste keer dat ik meedeed aan zo’n project en het is me enorm goed bevallen. Ik heb zoveel blogs leren kennen die ik zeker ga blijven volgen :-).

 13. Kim

  Super dat het zo’n geweldige dag voor jullie was! Ik word jaloers van al die foto’s met jummie eten (of zou dat zijn omdat het middag is en ik dus per definitie overgevoelig ben voor alles wat er als eten uit ziet?).
  Van mij part mag Danone (of een ander merk dat even leuke events kan organiseren), dat snel opnieuw doen. Ze mogen mij dan altijd een mailtje sturen om een datum te prikken die nog vrij is hier :D

 14. Cool!
  En Bar Bidon is gewoon aan den ouden drive in aan den beestenmarkt om zien? Kende ‘k niet… Ook al 5jr weg uit Gent die skone ;-)

 15. Ik vond het super om je in het ‘echt’ te leren kennen. Natuurlijk wist ik dat je een toffe madam bent, van je blog en je boek etc, maar zo echt is toch nog iets anders. Ik heb er van genoten, al was ik natuurlijk wel mijn flyers en mijn visitekaartjes vergeten… Typisch ikke Bedankt voor deze super zondag!!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>