lilith voelt het aan haar instrumenten (en mag iets weggeven!)

lentezon1 lentezon2

Soms ga ik een beetje op vakantie tijdens mijn middagpauze. Dan nestel ik me na een appetijtopwekkende wandeling langs het kanaal op een bankje aan een van de drukst bezochte begraafplaatsen van de streek. Druk bezocht, omdat er een soldaat begraven ligt van amper vijftien, daarmee een van de jongste slachtoffers van de Salient, en omdat John McCrae er zijn beroemde gedicht In Flanders Fields schreef.

De middagpauzewandelingen zijn tegenwoordig broodnodig, want sinds Dexter naar school gaat kom ik veel te weinig aan beweging toe, iets dat mijn rug en bekken absoluut geen goed doet. En dus stap ik. En neem ik een slaatje en de notities voor de research van het stuk mee dat ik aan het schrijven ben voor de krant. Zit ik zalig in de zon terwijl de toeristenbussen aan en af komen gereden.

lentezon3 lentezon4Ik ben niet iemand die per se verlof neemt op haar verjaardag, ik werk vaak door tijdens vakantieperiodes en kan het ook best aan om eens een hele zondagnamiddag door te peren om een tekst af te krijgen, maar de eerste dagen van lentezon, ik vind toch echt dat die gevierd mogen worden.

Om de komst van de lente te vieren mag ik tien pakketjes weggeven van A.Vogel, want ook zij zijn volle bak hun lenteweek aan het voorbereiden. Wie kans wil maken op een pakketje met drie van hun producten (A.Vogel Boldocynara forte, A.Vogel Solidago forte en A.Vogel Molkosan Fruit) mag hieronder reageren op de vraag “wat wil jij deze lente graag doen?”. De eerste tien reageerders mogen me hun adres mailen en krijgen het pakketje opgestuurd.

Reacties

 1. Heerlijk he, die lentezon! Geef het pakketje maar aan een ander, ik gebruik nooit iets van A. Vogel, maar een superleuk initiatief!!!

 2. Sara

  Ik wil deze lente heel graag van elk zonnig, warm momentje genieten, in de tuin, in het bos, tussen de velden, op de fiets, op een terrasje,… want straks komt fase 2 van onze verbouwingen…! Alle zonne-vitamientjes zijn dus extra welkom (en die van A. Vogel ook!). Helpt het trouwens als ik zeg dat ik vandaag jarig ben? ;)

 3. Ik ga een poging doen om van mijn trouwdag (op 06-06) een onvergetelijk exemplaar te maken, zo eentje met zon, belachelijk veel cava, vele vriendjes/vriendinnetjes, dansen dansen. Een fiere mama, een fiere papa, een wederhelft die doodgaarne wordt gezien.
  Mja, eentje van dat soort graag :-D!

 4. sofie

  Genieten van de laatste maanden zwangerschap en dus vooral de laatste maanden rust ;-)

 5. Tinneke

  meer genieten van de mooie dagen… en mss ook nog eens re-start to run… en dan hopelijk voorbij die 17de aflevering geraken…

 6. Natalie

  Sporten, sporten en nog eens sporten zodat de zwangerschapskilo’s van baby nr. 2 er eindelijk weer af gaan!

 7. Elke

  Blote benen en roodgelakte teennageltjes tijd! Enne, zoals mijn zoontje net zei: Als de zon schijnt, moet je ijsjes eten! Deal!

 8. Mijn zoon eindelijk leren genieten van het zonnetje (hij haat het), met de fiets blijven gaan werken, terrasjes, een paar dagen helemaal alleen voor mezelf nemen en veel slaatjes maken. Oh, en eens wat drankjes zoeken die de cola light helpen te vervangen.

 9. Ook ik doe soms stiekem eens een middagwandeling. Ik werk in Brussel, maar vlakbij is er een heel groot kerkhof. Ik vind het heerlijk om daar even helemaal alleen tot rust te komen en naar de speciale graven te kijken van bijna 100 jaar geleden. Daar wandelen helpt me ook al die werkstuff wat beter te relativeren. Maar niet verder vertellen hé, anders loopt het daar binnenkort vol volk!

 10. Wij en vooral onze 3monthsold-baby hebben de lentezon dringend nodig! Weg vieze winterbacteriën, welkom zalige zonnestralen die onze kleine man hopelijk een pak gezonder zullen maken! In de lente wil ik dus, ipv in ziekenhuisgangen rond te zwerven, buiten komen met mijn Juul en met ons 3tjes lekker lange wandelingen maken (+ de obligatoire pannenkoek achteraf ofcourse)!

 11. Inge

  Buiten leven, letterlijk, zo veel mogelijk… En dan liefst zo vaak mogelijk thuis, samen met het gezin, vrienden…

 12. Op ons (nieuw) terras zitten!
  Jaren in het onkruid gezeten, nu we een ‘echte’ tuin hebben, wil ik er zo snel mogelijk van genieten!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>