5 beelden, 5 dingen

IMG_4769 IMG_4823 IMG_4895 IMG_4916 IMG_4952

1. Morgenmiddag begint mijn kerstverlof officieel. En ik ga heel eerlijk zijn: dat had wat mij betreft al vorige vrijdag mogen zijn, want ik heb het een beetje gehad. Nood aan herbronnen en toastjes met krabsla, ge kent dat, en dus ben ik ernstig aan het aftellen. Het kan dat het hier de komende anderhalve week zeer kalm wordt. Als ik al blog, dan zal het waarschijnlijk eerder zijn om nog eens wat voorsprong te nemen voor de komende weken, die ook nog druk gaan worden. Als ge dus even niet van mij hoort, dan zit ik waarschijnlijk op een kerstmarkt of in mijn zetel naar Plop en de Kabouterbaby te kijken met zijn zoon.

2. Het aantal weken tot aan mijn uitgerekende datum bestaat ondertussen niet eens meer uit twee cijfers. Dat wordt hier dus ineens behoorlijk serieus. We hebben een naam, een fantastisch leuke aanzet voor het kaartje, de kinderkamer is geschilderd, en dankzij een hoop vriendinnen met goede smaak en oudere dochters heeft zij waarvan sprake nu al meer kleren voor haar eerste jaar dan haar broer ooit zal gehad hebben. Ik ben evenwel nog niet aan het aftellen en ananas aan het eten om het allemaal wat sneller te doen gaan. Ik denk vooral: hoe ga ik al mijn werk nog afkrijgen voor mijn zwangerschapsverlof?!

3. Er werd weer gebruncht voor #boostyourpositivity in Gent, en dat was fijn. Weer veel oude bekenden gezien en enkele nieuwe mensen gesproken, en lekker gegeten en gedronken op een fijne locatie. Enkele dagen later brainstormden Lies en ik samen met de mensen van Walkie Talkie en Danone over een nieuw jaar, en daar kwamen leutige dingen uit. Dat belooft, denk ik.

4. Ik maak dit jaar eens geen goede voornemens, maar ga het helemaal mee met de trends met een thema doen. Wat dat thema is, dat heb ik al uitgemaakt, maar ik bewaar het voor een blogpost aan het begin van het jaar. Spannend he? Ik dacht van wel.

5. En dan wil ik jullie vooral een fijn einde van het jaar wensen, en gezellige feesten met mensen die belangrijk voor jullie zijn. Heel erg bedankt om hier weer met zoveel te komen lezen, dat went nooit en ik blijf dat enorm leuk vinden. Merci voor alle lieve wensen, bemoedigende woorden, het delen van jullie verhalen en enthousiasme. En hele fijne feesten!

Reacties

 1. Interessant, dat thema! Ik besef dat ik dat eigenlijk ook al doe. Voorbije jaar ben ik in elk geval duidelijk nog meer voor Less is More gegaan. De voorbije maanden waren hier ‘Zweeds’ en ik ga daar in 2016 gewoon nog even mee door :-)
  Geniet van je kerstvakantie (zo jaloers! Dit jaar hier slechts 1 dagje kerstvakantie), maak er gezellige eindejaarsfeesten van en tot in 2016!

 2. Geniet van je verlof en van de kerstperiode bij je familie! Ik wens jullie een gelukkig 2016 met vooral veel hoge pieken! En uiteraard kom ik ook volgend jaar weer lezen :)

 3. Wat spannend dat het meisje er bijna is. Ik ben heel benieuwd! Geniet van je vrije dagen, ik heb helaas geen vakantie. Ik wentel me de komende anderhalve week dan ook zonder gĂȘne in veel zelfmedelijden ;-)

 4. Ik heb ook zo’n nood aan die vakantie. Ik laat dat toastje aan mij voorbijgaan, ik ga voor een kommetje chips (Lays Oven Baked paprika aub) en een dosis Netflix.
  Uiteraard is ook mijn nieuwe Kindle van de partij (1000 hartjes voor jouw overtuigende blogpost).
  Wat? Minder dan twee cijfers? Ik ben uiteraard benieuwd naar de naam en ben geen klein beetje jaloers op die outfit van uw dochter!
  Ik ben geen grote fan van voornemens, maar zo’n thema, dat lijkt me wel wat. Ben benieuwd wat het jouwe wordt!
  Geniet van de feestdagen!

 5. Geniet met volle teugen! Ik heb voor het eerst sinds lang nog eens 2 weken vakantie en dat is een klein beetje wennen: heb tussendoor wel al enkele kleine werkdingetjes gedaan maar het lukt me vrij aardig om de werkmails even te laten voor wat ze zijn. Ik hoop vooral mentaal beetje te kunnen bijtanken want het zal nodig zijn (strakke planningen en veel onzekerheden, geen ideale combinatie). En verder altijd blij om hier te kunnen komen lezen dus ik kijk met plezier uit naar 2016 :)

 6. Zo spannend allemaal! Ik had nog nooit gehoord over ananas eten om de boel te versnellen. Wel salie. Heeft bij toch gewerkt, denk ik. Dat thema vind ik ook,wel spannend!!

 7. Ann

  Een hele fijne vakantie en fijne feesten!
  Wij zullen hier ook geregeld naar Plop en de Kabouterbaby kijken. De lievelingsfilm van mijn peuter, ik ken hem al vanbuiten :-)
  Er bestaan gelukkig ergere dingen :-)

 8. Ik ben nu al curieus naar jouw thema (de aard van het beestje :) )! Ik wens jullie ook heel graag heel fijne feestdagen, vooral stif op tgemak. Tot volgend jaar! Lieve groet, V.

 9. Geniet van je verlof, van een beetje rust, lekkere toastjes, familie en vrienden, kerstbomen vol gezelligheid, glitter en bling. Bedankt voor al je fijne blogs in 2015 en ik kom graag weer lezen in t nieuwe jaar.

 10. gudrun

  En … dat dit nieuwe leven voor jullie een gezonde brok geluk mag wezen
  een compagnon de route
  en dat ze jullie geluk nog mag verhemelsen
  tot in het oneindige …
  santé !

 11. Ook voor jullie fijne feestdagen en wat tel ik graag mee af naar dat schattige meisje van je, alleen al om haar in die mooie kleedjes te zien schitteren ;-)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>