lilith ontmoet Kaatje van Ketnet (de echte, niet de harde)

ketnetjrweekend8

“Zeg Dexter”, zei ik gisterenmorgen zo casual mogelijk aan het ontbijt, “Heb ik al verteld dat de postbode deze week een brief voor jou heeft gebracht?”. Dat had ik niet, en dus haalde ik snel de envelop die ik van Tine van Ketnet had ontvangen met onze tickets voor het Ketnet Jr Feestweekend. Daarin een handgeschreven kaartje om ons veel plezier te wensen, dat met gemak een brief van Kaatje van Ketnet werd waarin ze Dexter en Flo uitnodigde om naar Plopsaland te komen. Enter een stomverbaasde Dexter die van de consternatie bijna van zijn Triptrap stuiterde. En wijle weg.ketnetjrweekend6

Net als in de rest van het land was de temperatuur in De Panne niet bepaald zwoel te noemen, maar voor Dexter was het al voldoende dat de auto van Rox daar stond om het warm genoeg te krijgen. ketnetjrweekend1

Ja kijk, als mijn zoon enthousiast is dan ik blijkbaar ook.
Tot onze grote opluchting was er in de voormiddag niet geweldig veel volk in het park, waardoor we erin slaagden om Dexter na lang aandringen op de rollercoaster van Victor van Kaatje te krijgen (geen traantjes!) en zonder al te veel aanschuiven flink wat attracties konden doen. Er werd ook geknuffeld met persoonlijke helden.ketnetjrweekend4Ondertussen sliep Flo zich een oog uit in de buggy, een geschenk van god omdat we de eerste zes maanden nergens naartoe konden met Dexter, zo denken wij. ketnetjrweekend5Prinses mama was in elk geval zeer content, ondanks het gebrek aan nek.

Rond de middag was het van meet en greet met Soetmin en Lobke die ik natuurlijk al kende, en dus deden we er welgeteld zes seconden over voor we Pink Ambitiongewijs aan de selfies begonnen in het restaurant van Meneer Spaghetti. ketnetjrweekend9 ketnetjrweekend3ketnetjrweekend2

En toen moest het beste nog komen. Dexter had geen idee, maar wij mochten van meet en greet doen met de echte Kaatje en Kamiel en Victor, maat. En niet de harde, zoals hij de pop noemt die soms in Plopsaland rondloopt, maar de zachte! Jep, als uw moeder al jaren blogt voor een appel en een ei, dan levert dat soms eens een licht privilege op. En de mama’s vonden het ook niet erg, precies. ketnetjrweekend7

Deze foto komt zeker in mijn dagboek.

IMG_0788

En dit is het gezicht dat ik trek als ik denk “OMFG de zachte Kaatje van Ketnet zit hier in het echt!!“.

Om maar te zeggen: de max van een dag. Wie nog geen plannen heeft: vandaag en morgen is het nog altijd Ketnet Junior Feestweekend in Plopsaland. Allen daarheen, want het is de moeite!

Reacties

  1. Mijn dochter kreeg vorige week een gepersonaliseerde brief om naar Plopsaland te gaan. Heel het gezin dolenthousiast (behalve mijn zoon van vier, die was woedend omdat híj geen brief kreeg), tot we het logo onderaan zagen staan. (http://www.cdenv.be/artikel/cdv-gezinsdag-plopsaland-k3)
    Leg dat maar eens uit aan een zesjarige. (‘Mama en papa zijn geen …’ – ‘Het is eigenlijk reclame voor …’ – ‘We zullen een andere keer gaan als er niet …’)

  2. Wat een leuke dag hebben jullie gehad! Mooie foto’s ook! En het doet ouders zo veel plezier dat ze hun kinderen zo zien genieten…

  3. Ik heb niet alles gelezen – ben écht geen plopsafan – maar wat ik wel wil zeggen: wat straal jij op foto’s!! Schrijf je nog eens een blog over kledingkeuzes en zo, en hoe die je goed in je vel doen voelen? Met zo wat tips? Daar zou je zonder twijfel niet alleen mij mee inspireren.

  4. Hahaaaa! Zalige post! Ik denk dat wij het nog leuker vonden dan onze kindjes :-) Vond het super om je nog eens terug te zien en de lach van je knappe dochter vergeet ik nooit meer ;-)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>