5 beelden, 5 dingen

IMG_8881 IMG_8903 IMG_8950 IMG_8972 IMG_8976
 1. Drie maanden werd ze deze week, onze Flo, en sinds maandag gaat ze naar de crèche. Het was toch weer met een klein hartje, vooral bij mij dan, maar ze doet het goed en ik moet toegeven dat het toch ook best weer fijn is om te genieten van de luxe om op mijn gemak een koffie te drinken/naar het toilet te gaan/ iets te ondernemen zonder dat het simpele geluk op elk moment verstoord kan worden door iemand die mij onmiddellijk nodig heeft. Al ben ik wel altijd zotcontent als ze allebei weer thuis zijn en de ene ziedend naar mij roept dat ik zijn vriend niet meer ben en nooit naar zijn verjaardagsfeestje mag komen en de andere naar mij schreeuwt omdat haar pamper stante pede moet vervangen worden. Dat ik daar nog mijn gelukzaligheid uit zou halen, eigenlijk.
 2. Er werd hier weinig geblogd deze week, maar dat is omdat ik voelde dat ik weer te veel aan het willen was. En mijn werk hervatten, én mijn mailbox leeg krijgen, én drie keer per week sporten én op mijn eten blijven letten terwijl er twee kleine kindjes rond mij hangen, er moest iets geschrapt worden en dat waren de blogposts die ik eigenlijk voor deze week in mijn hoofd had. Die komen er nog wel, ik ga alleen eerst even de tijd nemen om gewoon te worden aan ons nieuwe ritme en dan loopt dat ook wel weer los.
 3. In het midden van de week had ik even een dip, en dat had net zo veel met de gigantische schommelingen op mijn weegschaal te maken als met het weer. Beslissing: die weegschaal gaat de zolder op en dat weer, dat weet ik nog niet helemaal. Daar moet ik nog even iets op vinden.
 4. Ik heb iets zots gedaan dat zo hard buiten mijn comfort zone ligt, maar als ik het op mijn blog aankondig dan zit ik helemaal vast qua peer pressure en accountability, dus bij deze: ik ben ingeschreven voor een urban trail run door Ieper. Ineens meer dan acht kilometer lopen, wel maar in oktober. Het gaat best oké met weer beginnen lopen en ik wilde mezelf op een uitdaging trakteren. Deze kan wel tellen: lopen door gebouwen en leuke plekken in de stad, check het filmpje dat mij zin gaf om zot te doen hier. Dus ja, ik ga nog veel moeten trainen en ik voorspel nog heel wat slapeloze nachten en huilpartijen voor het zover is, maar het staat zwart op wit dus dan is het vanaf nu voor echt.
 5. En om te bewijzen dat ik het meen heb ik een goede sport-bh gekocht. No way back jongens, ge ziet het. Als iemand een fijn loopschema heeft om van 3 naar 8,5 kilometer mét trappen te gaan op een maand of vijf tijd, dan mag dat altijd gemaild worden.

Reacties

 1. melissa

  Ikzelf ben enkele weken gestart met start to run maaaaaar deze keer in groepsverband met mensen uit mijn dorp opgestart Door 1 goede ziel en aangemoedigd Door de gemeente. Onlangs liepen we onze finale 5 km. De week erna terug op post om terug te gaan lopen met de groep. De coach had een schone blauwe route van amper 5.7 km (gezien we onze diploma hadden van 5 was dit geen probleem :-) ). Bleek alleen de blauwe route achteraf 7.2 km te zijn 😆 maar waarmee ik wil zeggen. Ik denk als je blijft lopen en 5 km kan je dan is 8 km niet zoveel meer of zwaarder dan 5 km.

 2. Op de website van Energylab kan je trainingsschema’s op maat laten aanmaken. Je betaalt er wel een kleine soms voor maar ze zijn zeer doeltreffend.
  Verder heeft ook Paul Van den Bosch een boek met veel schema’s erin. Die kan je ook wel gebruiken. Ik heb dat boek en wil gerust een paar kopies nemen en opsturen met de post, als je dat zou willen.
  Laat maar iets weten!
  Ik vind alleszins dat je er supergoed en gelukkig uitziet!
  X

 3. kathleen

  Haha, dat eerste is zo herkenbaar. Ik ben deze week ook net terug gaan werken na kind 2. Als ik thuiskom, vliegt de oudste (3 jaar) mij moe en snikkend in de armen. En ik maar denken dat de baby alle aandacht zou opeisen.

 4. Puntje twee : Je moet inderdaad niet zoveel willen. het virtuele leven mag geenszins het echt in de weg staan. Omgekeerd mag dat gelukkig wel, en veel en goed!
  Wat is Flo toch een dotje!!

 5. Yes! De iepertrail lukt je zeker! Der gaat je niemand doodnijpen als je een paar meter wandelt he!

 6. Als ik zie hoe jij aan het trainen bent, door de regen en al (volgens Instagram), dan komt dat helemaal goed met die Urban Trail. Zalig broekske van Flo en leuke foto van de coole papa en zoon :-)

 7. Zoek maar op je gemak naar een nieuw evenwicht, wij lopen niet weg. Wat een zalige broer-zus en vader-zoon foto’s!

 8. Zalige foto’s.. blij te lezen dat alles wat op zijn pootjes valt .. en een dipje.. dat gaat wel weer over. Niet panikeren. ;-) hier thuis deze week had precies iedereen om beurt er last van. Tegen de regen helpt een saunake/centerparcse of city tripke !

  En trainen van 0 tot 5 km en dan van 5 tot 10 km he.. als je de S2R doet , kan je ook gerust 8 mèt trappen ;-)

 9. Nadine

  Wees gerust Kelly, als je 5 km kan lopen, dan lukt een urban trail van meer dan 8 km. zeker ! Al 2 x die van Gent meegedaan en ik ben heus niet zo’n sportief wonder hoor. Maar op de trappen daar stap je gewoon en het aanschuiven aan gebouwen gebruik je om ondertussen even te recupereren. Tijden worden niet geregistreerd, en het is echt fun !! Doen! Niet teveel bij nadenken, en zeker niet panikeren.

 10. Zalige foto’s en tonnen respect! Oktober is nog ver dus je hebt zeker voldoende tijd om je voor te bereiden. Er zijn ook voldoende bloggers die je ongetwijfeld met raad en daad zullen bijstaan! :)
  En die blogposts: groot gelijk om ze even on hold te zetten, je kan het immers niet allemaal, hé (ook al wil je dat eigenlijk wel).
  Wat betreft dat weer: blijkbaar heb je hier ook nog niks op gevonden als ik zo naar buiten kijk. :p

 11. Mooie foto’s van je kindjes! En gelijk heb je om het bloggen even te laten voor wat het is… wij wachten wel eventjes… je kan niet alles… Heel slim ook dat je de weegschaal hebt weggedaan; voor heel veel vrouwen bezorgt ze enkel maar stress!

 12. De trail is zodanig leuk dat je wellicht nooit zal beseffen dat je 8 km loopt :-) En anders kan je altijd eens op voorhand testen met Dwars door Ieper hé, dan kies je voor 5 of 7 km.

 13. Moedig om te beginnen lopen. Ik ben ng steeds op zoek naar mijn moed. Dat watermeloenen broekje is ZO stinking cute! Zelf gemaakt?

 14. Die urban trail gaat je zeker lukken! Ik schreef me vorig ietwat overmoedig in, maar sukkelde een half jaar met blessures en had dus bijna niet gelopen….(welgeteld 4 x van juli tot oktober). Toch is het me gelukt: zoals Lieze zei gaat er niemand vloeken als je es enkele meters stapt, er is soms wat ‘file’ op een trap of zo (waardoor je dus ‘moet’ stappen) en het is echt niet om ter eerst. You can do this Kelly!!

 15. Wow, petje af voor jou zeg!! Ik duim voor dat lopen!! En ook fijn en leuk om de rest te lezen, en herkenbaar ook :-) wat ik vooral toch wil zeggen is dat je echt helemaal moet doen wat je silt, want ho maar, als je ook nog moet inzitten let dat je moet bloggen, terwijl er zoveel going on is, dat lijkt me niet zo fijn! Zorg maar vooral goed voor jezelf! Veel succes in je zoektocht naar dat nieuwe ritme!! Hopelijk valt alles gauw op z’n plooi!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>