lilith geeft een interview aan Memento21 [podcastmaand]

Schermafdruk 2018-01-18 16.36.02

Ondertussen staat de podcast online met het interview dat ik gaf aan Johan van Extra Tijd en Memento21.

Het gesprek gaat over freelancen, bloggen, de cursus “YNAB voor beginners”, stoppen met Instagram en de podcast die ik vanaf februari samen met Anouck Meier loslaat op de wereld.

De moeite om te luisteren dus.

Ik vertel jullie binnenkort nog wat meer over onze plannen met Werk & Leven, maar als je op de hoogte wilt gehouden worden dan kun je je via het formulier hieronder al abonneren op de nieuwsbrief.

Spannend?
Belachelijk spannend.

Reacties

 1. Sjantal

  Super leuk! Ik heb ook nog niet alles gehoord maar zo blij dat ik hier word van die enthousiaste stem 😃 ideaal tijdens het opruimen s avonds hier

 2. ik zet hem morgen op mijn smartphone voor tijdens het fitnessen, nu nog een shot onder mijn kont om te gaan fitnessen morgen ;-)

 3. Leuk om naar te luisteren terwijl ik hier tegen de sterren op bestellingen sta in te pakken! Alleen de dt-fout onder het filmpje doet me gruwelen maar dat hoor je gelukkig niet :-D

 4. veerle

  Leuk om je stem eens te horen… Helemaal anders dan ik me had voorgesteld. Het plaatje wordt completer …. Wat een enthousiasme (maar dat had ik wél verwacht ;-)

 5. Ellen

  Ooh zalig, ik heb echt geboeid geluisterd naar de podcast van Memento21, je hebt een stem die doet luisteren en je geeft me een ‘Rani De Coninck’ gevoel (echt, heb jij haar al ooit eens zien babbelen zonder smile? Of je hoort haar smilen tijdens het babbelen. Tot daar mijn adoratie voor enig ex-beauty queen)
  Joehoe, je mag de Vlaamse Gretchen Rubin worden van mij!! (En Anouck dan Lize?)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>