5 beelden, 5 dingen

IMG_2250IMG_2243IMG_223928783618_1762174030528621_8235449225706471424_nIMG_2256
 1. Sinds ik niet meer op Instagram zit neem ik veel minder foto’s. Dat is eigenlijk maar goed ook, want ik verzoop in de foto’s. Nu maak ik aan het einde van de maand zelfs een selectie van de beste, en die loopt met moeite in de tientallen, terwijl dat niet eens zo lang geleden over honderdtallen ging. Good riddance, vind ik.
 2. Na drie nachten van bijna twaalf uur slapen voel ik dat ik er nog niet ben. Ik blijf moe, en voel me een beetje uitgewrongen. Mijn rechterschouder zit vast en ik heb hoofdpijn. Gelukkig heb ik ondertussen wel een week verlof ingepland, op een moment waarvan ik anders zou vinden dat het compleet niet uitkomt want dicht tegen de paasvakantie en een hoop verplichte brugdagen aan, maar kijk, het zal echt moeten om mijn hoofd even te laten rusten. Geen zin om nog eens twee weken te zitten wenen zonder stoppen. Been there, done that, bought the t-shirt.
 3. Op dat vlak weet ik ook nog niet wat ik met de veertig dagen bloggen challenge ga doen. Het is tof enal, en het is ook niet dat ik het tegen mijn zin doe, maar tegelijk is het toch ook iets dat er nog eens bijkomt. Ik word er wel blij van, maar ik voel dat ik de laatste dagen weinig zin heb om ideeën te bedenken en wat vooruit te werken. Met een drukke week voor mij en weinig zin om een uur van deze zondag te spenderen aan mijn blog zou het kunnen dat ik ergens ga stranden. Geen ramp, maar het kan ook dat het zover niet komt en ik morgen fris en monter opsta met een hoop goesting en inspiratie.
 4. Ik heb de laatste dagen meer tv gekeken dan in de zes maanden ervoor. Omdat ik ook als ik niks doe het gevoel heb altijd te zitten inhalen in de vorm van het volgen van online cursussen en podcasts en blogposts. Dit weekend was het wat “Comedians in Cars Getting Coffee” op Netflix (love love love) afgewisseld met wat “Call the midwife“. Niet dat ik er mijn aandacht geweldig bij weet te houden, maar ik probeer tenminste om ondertussen niks anders te doen.
 5. Hoe tof is het uitzicht in de nieuwe crib? Vanmorgen heb ik me eventjes met de kindjes op onze poep op de nieuwe chape gezet en geluisterd naar de geluiden. Die er niet waren, behalve die van vogels en als je heel goed luisterde die van een boer die stille voort ploegde. Maar jongens toch, wat een zaligheid, eigenlijk.

Deze post maakt deel uit van de 40 dagen bloggen-challenge. Dit is dag 24/40. Ik heb 2/6 van mijn skipdagen gebruikt. 

Reacties

 1. Misschien kan je de 40 dagen bloggen op een ander tijdstip houden? Ik kom sowieso lezen hoor 😉
  In ieder geval veel succes met alles

 2. Evi

  Ik snap je volledig wat dat 40 dagen bloggen betreft. Tot ergens midden deze week ging het prima en nu moet ik alle moeite van de wereld doen om een bericht te bedenken en zijn er al meer skipdagen ingezet dan het plan was. Maar you do you en al en dus is het ook ok als ik het niet haal

 3. Volgens mij is de 40dagenbloggen-dip op meerdere plaatsen gekomen deze week. Hier staat ook niets meer vooruit gepland. Wat komt, komt en komt het niet, dan zijn er geen doden gevallen.
  Ik stuur je wat virtuele energie toe!

 4. Luisteren naar je eigen lichaam en enkel de echt noodzakelijke dingen doen. Dat 40 dagen bloggen moet van niemand, behalve van jezelf. Even rusten en pas terug bloggen als je zin hebt. Ik wens je alleszins een deugddoende en rustige vakantie toe

 5. Wat fijn om te lezen dat er nog fans zijn van “Comedians in Cars Getting Coffee’. Ik heb ze allemaal gezien en vond het nadien spijtig dat het al gedaan was. Vooral John Oliver getting coffee was geweldig!

 6. Wat goed dat je toch verlof gepland hebt als je er nood aan hebt! Geniet er van!!
  Ik hoop dat je het nog volhoudt om 40 dagen te bloggen maar het moet inderdaad plezant blijven!

 7. What a view, inderdaad! Je maakt me nieuwsgierig naar ‘Comedians in Cars Getting Coffee’. Ik had geen Netflix meer, omdat dat leidt tot bingewatching bij mij en ik dat niet zo leuk vind bij mezelf. Afgelopen week nam ik opnieuw een abonnement, want ik zit in een niet zo toffe periode, met extra veel tijd die ik zelf moet zien te vullen en geen fut om mij in mijn bijberoep of boeken te storten. Ik heb terug Netflix sinds dinsdag en ik keek al naar twee seizoenen van ‘New Girl’ en een aflevering of zeven van het laatste seizoen van ‘Orange is the New Black’. Dat bingewatchen is dus niet gelogen, maar ik hoop op verbetering dankzij tijd en boterhammen. In tussentijd kan Netflix ook al wat helpen om die tijd te vullen. :-)

 8. Uw goesting doen ;) Alle begrip hier voor het gevoel ‘dit kan er echt niet meer bij’. Gun je hoofd en je lijf maar de rust die het nodig heeft. Ik hoop dat je je snel beter mag voelen!
  Btw: looooove the view! En die stilte rondom jullie huis? Puur genieten gaat da zijn ;)

 9. Hihihi, dat tekeningetje! :-) Ik vind 1 dag op 7 bloggen al veel : -) en voor inspiratie heb ik deze week ook een 5 beelden, 5 dingen gedaan.

 10. Wauw! Schitterend uitzicht in die nieuwe crib.
  En wat die 40 dagen bloggen betreft: ok, je hebt je geëngageerd, maar als het niet lukt, dan lukt het niet en zijn er ook geen potten gebroken. Neem gewoon die rust als jij voelt dat het nodig is, en laat je niet tegenhouden omdat je 40 dagen ‘zou’ bloggen. Niets moet. Swanjeer jezelf, dat moet wel!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>