Werk & Leven: behind the scenes

Werk&Leven_Kelly&Anouck-63Vanmorgen hadden Anouck en ik een opname voor Werk & Leven. Wij moeten altijd geweldig hard lachen omdat dat meestal zowat het laatste is waar we tijd voor hebben: een podcast opnemen. Maar we doen het gewoon standaard toch.

Het is zo leuk om doen dat alleen echt zieke kindjes ons kunnen tegenhouden.

We hebben aan het begin van ons eerste seizoen alle beperkende gedachten bepaald die we willen behandelen. In aanloop naar de opname slaan we elke apart aan het brainstormen, en dat gooien we dan in de mix met heel veel koffie op de opnamedag zelf.

IMG_2213

Zo ontstaat er een soortement van script. Waarna er een soortement van opname gebeurt, bij Anouck in de logeerkamer.

IMG_2221

Hier waren we al weer klaar. De tijd vliegt veels en veels te snel when you’re having fun.

IMG_2223

Die podcast, die zorgt voor zoveel bulderlachen en energie dat ik er alleen maar heel blij mee kan zijn. En als dan blijkt dat jullie ons laten weten dat jullie ook nog eens graag komen luisteren, dan is dat nog een heel tof extra cadeautje.

De tweede episode over onze menages staat nu online.
Check it out!

Deze post maakt deel uit van de 40 dagen bloggen-challenge. Dit is dag 20/40. 

Reacties

  1. marijke

    Gisteravond laat naar geluisterd en alhoewel mijn dochter ondertussen 20 is, blijft het heel herkenbaar (op het laatste moment voor de bezoekers voor een etentje op de drempel staan nog vlug wat rondslingerende rommel in een kast of lade gooien gebeurt hier nog af en toe). Ook die angst om beoordeelt te worden, om te delegeren, klink bekend, maar daar ben ik ondertussen wel over heen. En je hoort gewoon dat jullie er plezier aan beleven om die podcasts bij elkaar te praten, op te nemen. Ben nu al benieuwd naar de rest!

  2. Lucie

    Hele leuke podcast om naar te luisteren. De leukste stukken vind ik diegene waar jullie spontaan babbelen. Ik ben zelf nog geen mama, maar ik kan me toch relateren aan de topics en ik haal er ook leuke tips uit!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>