Maken met de kidsters: wormen in aarde

IMG_2605Tijdens de tweede week van de paasvakantie stond ik nog eens in de vakantieopvang. Tijd om mijn Pinterestskills boven te halen. Ik herinnerde me dat ik ooit iets had opgeslagen dat verdacht veel op potjes aarde met wormen lijkt, alleen is de aarde geplette oreo-koek en zijn de wormen van snoep. Doe daar nog wat instant chocomousse van saroma bij, en het is met weinig moeite scoren bij onze toekomst. Zeker als je op het fenomenale idee komt om enkele jongens de opdracht te geven wat ziploc-zakjes met koeken te vermorzelen. Gelijk hoe.

IMG_2580 IMG_2584

De rest is poepsimpel. Maak saromapudding. Strooi er oreo-aarde over. Geniet van hoe geniaal de kinderen je voor de volle zes seconden vinden.

IMG_2606

Einde.

Reacties

  1. Straf! Ik ontdekte hetzelfde deze week. Chocoladepudding met een laagje geplette oreokoekjes maar ipv de worm stak ik er een takje munt in. Het dessert werd zo een “tafelversiering” en niemand die door had dat dat het dessert was. Groot jolijt nadien.

  2. Ik heb een jaar of twee geleden iets gelijkaardigs gedaan voor Halloween. Bij mij bestond de aarde uit verkruimelde chocoladecake met daarin snoepjes in de vorm van wormen en botten. De kinderen van een vriendin die kwamen aanbellen vertrouwden het niet meteen maar hebben er naar het schijnt nadien wel van zitten smullen.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>