Zwedemarken 2019 in bewegend beeld

Vakantiefoto’s zijn één ding, maar zo een tof bewegend filmpje, dat is toch ook de max. Met dank aan Youri zijn nieuwste speeltje en montageskills.

Zwedemarken 2019, zoals het was. <3

https://vimeo.com/356889504

Om het op zijn influencers te stellen: TAKE ME BACK.

Reacties

 1. Jolien

  Prachtig! Ben je bereid te delen welk airbnb huisje jullie hadden aan de zee? Ziet er geweldig uit.

 2. Ellen

  Mo how seg, de max!! Al naar de toeristische dienst van Zwedemarken gestuurd? <3 het Pippi-kleedje!

 3. Annick

  Wij zijn net een weekje terug van Denemarken: 3 dagen Legoland – 1 week Landal Ebeltoft – 3 dagen Kopenhagen en oh mijn god, het kriebelt zo hard om terug te gaan. Ik was altijd heel terughoudend om naar het noorden te trekken omwille van het weer. Maar ik ben nu zo hard verknocht aan de mooie stadjes, de rust, de natuur en de vriendelijkheid van de mensen! Hartjes voor Scandinavië <3

 4. Viviane

  Zo mooi Kelly wat zou je mama toch trots geweest zijn op z on prachtig gezinnetje wat je nu al allemaal heb verwezenlijkt.
  Ik mis die verhalen dat we samen deden over onze kids .
  Kelly dikke knuffels ❤❤

 5. Heidi

  Ik dacht na t lezen van je blogs al Zweden / Denemarken gaat op t lijstje maar na dit filmpje, WOW! En ik wil een gopro … en n man erbij die kan monteren. 😍

 6. Jens

  JAWADDA ZEG!
  Ik heb me een tijd terug zo een gimball aangeschaft om mijn iPhone op te monteren. Schiet schitterende beelden, maar volgens mij is zo’n go pro hero met zijn compactheid toch nog een groter gemak. Schitterende beelden zeg!

 7. Kei tof! Die man van u heeft talent!
  Ik maakte twee jaar geleden ook een filmpje van een week New York in plaats van gewoon foto’s te nemen en ik ben daar nog altijd zo content van. Op de een of andere manier geeft dat veel beter de reis weer en vooral de sfeer van zo’n vakantie. En omdat het op mijn blog staat kom ik het regelmatig tegen en kijk ik er even naar, toch anders dan foto’s op een harde schijf of in een album.

 8. Aaaaah, reisfilmpkes zijn zo wijs! Merci om dit exemplaar ook hier te delen. Zo efkes meegenieten met de reis van anderen, ik kan daar zo van genieten :)

 9. Iris

  Wat een waanzinnig mooie herinnering is dit?! Zalig!
  (En ook: ik heb al naar mijn man gestuurd: IK WIL DIT OOK :-) )

 10. Jens

  That’s it… 100 professionele youtube filmpjes gekeken, maar het filmpje van uwe vent heeft me overtuigd om NU ook een gopro te bestellen :)

 11. Hensmans

  Dag Lilith, wij plannen deze zomer ook een tripje naar Zweden met onze dochter van 2,5 (tegen dan). Jullie strandhuisje zag er zalig uit, maar ik kan het jammer genoeg niet meteen terugvinden via Airbnb. Zou je de link willen doorsturen? Bedankt , Natalie

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>