lilith is nog eens te huur

Weten jullie nog, die keer dat ik mezelf heb verloot voor Syrië? En enkelen onder jullie van “biediebiediebiedie” deden omdat Ineken de prijs wegkaapte in plaats van zijzelf? Wel, goed nieuws, want ik verloot nog een keer dezelfde prijs voor een goed doel. Deze keer via Flair, om geld in te zamelen voor de Filipijnen.

talesfromthecrib blogcoaching

De deal is hetzelfde: drie uur blogcoaching, met koffie en taart, bij jou in de buurt.

En mocht je nog liever jeuk krijgen op plaatsen waar je niet bij kunt om te krabben dan dat je met mij een koffie zou moeten gaan drinken, dan is er nog goed nieuws: mijn collega’s verloten zichzelf ook.

Privékookles van Evelien Rutten kunnen winnen voor maar zo’n kleingeprijsd tombolaticketje, mee kunnen lopen met Elise Vanhecke die een BV gaat interviewen of lunchdaten met Kristin Stoffels en Sean D’Hondt, ik zweer het u: dat zijn geweldig coole prijzen om te winnen. En zo zijn er nog een berg andere dingen die zwaar de moeite zijn. Ik zou dus maar een paar lotjes gaan kopen als ik u was.

Reacties

  1. Och allez, hoe goed! Dan waag ik nu wel m’n kans.
    Heb zelf voor Syrië ook een ‘maaksel’ verloot met een blije winnaar tot gevolg. Dan is’t nu misschien aan mij om te winnen *pompompom*

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>