Bijna een ‘As we speak #6’

Schrijven in Wulpen

Ik dacht, ik maak nog eens een As We Speak. Dat is namelijk belachelijk lang geleden naar mijn goesting. Ik heb een hoop leuke foto’s staan, daar wat tekstjes bij over wat ik de afgelopen weken heb uitgevreten, en hupla! Dacht ik dus.

Tot ik aan het invullen van mijn lijstje begon. Wat heb ik de laatste tijd gegeten? Alles dat zo snel mogelijk klaar was, of makkelijk aan mijn huis kon geleverd worden met een mobilette. Wat ik heb gelezen? Mijn boek voor de leesclub, en wat dingen om me te informeren over de zaken die nog altijd niet genoeg op de rails staan om erover te bloggen. Laat ons zeggen dat we ermee bezig zijn. Wat ik voor de rest heb gedaan? Veel geschreven, en geprobeerd om mijn bordjes draaiende te houden.

Conclusie: als je én een boek aan het schrijven bent, én een huishouden probeert te runnen en er nog een paar dingen zijn die veel energie vragen, dan blijft er plots weinig over waar je energie voor jezelf uit haalt. Terwijl je het net dan kunt gebruiken.

Don’t get me wrong: ik geniet echt van het hele boekenschrijfproject, maar het neemt een mens behoorlijk in beslag. En dus ben ik gisteren met mijn man, kind, nichtje en vader naar Plopsaland geweest, voor een gestolen dag weg. Plopsaland ja, die plek waarover ik altijd zei dat ik er nooit een voet binnen zou zetten.

wikkie de viking

Zo veel deugd van gehad, jongens.

Nog een paar weken, en ik hoop weer adem te kunnen halen en u hier omver te slaan met een geweldig fijne As We Speak. Dat is althans het plan, want het wil zeggen dat ik weer wat meer tijd voor mezelf zal gevonden hebben. En voor muziekjes en boeken en liedjes en andere aangename blijken van ontspanning. Nog even. Nog een duwtje.

Reacties

  1. Ik wens het je van harte toe! En die tijd en rust en dat leuke boek zijn natuurlijk nog heerlijker als je het even hebt moeten missen, dus denk dan even terug aan vandaag en geniet dan een beetje extra.
    Grappig van Plopsaland. Ik ga daar nooit een voet binnen zetten. Denk ik :).

  2. Kim

    Enkele weken ook naar Plopsaland geweest, waarvan ook ik dacht dat ik er nooit een voet zou hoeven binnen steken, en heb me er zowaar kostelijk geamuseerd.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>