lilith deelt wat beelden van de week

Processed with RookieHet moment is gekomen waarop we kunnen zeggen dat ik in de laatste rechte lijn zit richting afwerken van het Blogboek. Morgen vertrek ik voor enkele dagen afzondering om serieus en ongestoord door te travakken, en hoe hard ik ook zin heb om al mijn tips zelf in de praktijk om te zetten: op dit moment is er even geen tijd voor. Zie ook: mijn haar dat al duizend jaar geen haarkleuring of kapper meer heeft gezien, mijn onbenutte beurtenkaart voor het zwembad, en mijn mailbox die hopeloos aan het worden is.

Maar goed, ik zie dat allemaal wel weer goed komen met tijd en boterhammen. In tussentijd: mijn favoriete beelden van de afgelopen week, waarin mijn liefste elf kilometer liep in een loden hitte, mijn baby twee werd en dat gevierd moest worden, en ik geweldig genoot van een ontbijtje bij de zelfplukboerderij en de zeldzame momenten waarop mijn zoon niet met mij in discussie ging. Even met mijn ogen knipperen en ze waren weer gepasseerd, maar wel genieten.

randombeeldjes1 Processed with Rookie Processed with Rookie Processed with Rookie randombeeldjes5 Processed with Rookie

Geniet van jullie werkweek, jongens, en tot gauw!

Reacties

  1. Anneleen

    Die luster had mijn opa ook. Wat fijn om weer even naar zijn living gecatapulteerd te worden. Merci!

    En hip hip hoera voor Dexter!!!

  2. Jullie doen toffe dingen :). En Dexter ziet er zo’n engel uit :), al herinner ik me dat een tweejarige pittig kan zijn. Een vierjarige jammer genoeg ook nog steeds :(. En daarna komt de puberteit zeker?

  3. Nog gefeliciteerd met Dexter! Jeetje 2 al, dan kan ik je óók feliciteren met de Terrible Two’s, joehoe!

    Mag ik je zwembadkaart? ;)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>