linklovende lilith #19

linklovendelilith19

Onwaarschijnlijk dat het al weer zo lang geleden is dat ik nog eens een zak links heb opengetrokken. Om dat goed te maken heb ik gezorgd voor een extra leuke editie link love. Nestel u dus met een kop koffie achter uw computer, klik wat in het rond, en voor ge het weet is de dag gepasseerd en trappen de Rode Duivels al af.

Allez hup, nog maar een uur of elf! (ge kunt ook altijd wat webshops leegshoppen op deze eerste soldendag, zoals ik net deed. Zotte kortingen op de kinderkledij, jongens, of toch op wat ik heb overgelaten)

Reacties

  1. vooral de laatste bij anti-social is van toepassing op mij. Ik heb geleerd alleen tijd te maken voor de mensen waar ik ├Ęcht tijd voor wil maken.

  2. Ellen Peeters

    Hey Kelly, ik ontdekte Emily McDowell onlangs op Instagram. Ik trek eind volgende week naar Oregon waar er wel een aantal winkels zijn die haar gerief verkopen. Moest die boodschappentas nog steeds op je verlanglijstje staan en je spaart graag wat verzending uit, dan breng ik hem graag voor je mee!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>