lilith loves #projectblogboek

Idee 1 uit het Blogboek.Toen ik het Blogboek schreef en begon aan de lijsten met blogpostideetjes heb ik vast even gedacht: misschien dat iemand zo zot is om ze allemaal uit te werken. Maar toen dacht ik: wie zou zo zot zijn? En kijk: i. blijkt zo zot! Zot genoeg om aan een project te beginnen waarbij ze van plan is om alle 120 ideeën die ik in mijn boek meegeef in de praktijk en dus ook een blogpost om te zetten. Waanzin, maar wel hele fijne waanzin.

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk, blijkbaar, want ondertussen zijn ook heel wat andere bloggers op de kar gesprongen. Als daar zijn:

Michel
Tiny
Romina van big city life
Tifosa
Satur9
Le petit requin
El en co
Kattebelle
Het huis van tante Alice
Mafaldine
Miss Pixie
Me, myself and we
Sheena blogt
Beautinebe
A life that’s good
Sabrina
Licht geschift
Shout your heart out

En ook deze bloggers lieten op mijn Facebookpagina weten snel aan de slag te gaan:

Met ups en downs
No butterfly
Ineken
Kim on the run
durven dromen denken
wandering with youni
Gillala
Jelle
kruimels
sofinesse
herrie

Ongelooflijk fijn, vaneigens. Zo fijn dat ik zelf ook goesting krijg om mee te doen. Ik ga er wel niet te veel regels op plakken, want voor je het weet val ik weer in een zak van de inspanning, maar het plan is om hier af en toe ook van #projectblogboek te doen. We zien wel hoe ver we komen, denk ik dan. Ik ben in elk geval superbenieuwd hoe alle bloggers er hun eigen invulling aan gaan geven.

blogboektheoriaO, en dan nog iets. Ik hoor dat de Blogboeken al eens durven uitgeput zijn in bepaalde boekhandels. Dan moet ge dus aan die mensen hun oren gaan trekken met mijn complimenten en zeggen dat ze moeten bijbestellen, maar ze kunnen natuurlijk ook nog altijd bij mij besteld worden (dat kan hier). Ik verwijs jullie evenwel minstens even graag door naar de fantastische boekhandel waar ik onlangs mocht signeren en die er altijd heeft liggen:  Theoria in Kortrijk.

Theoria, waar je zelfs boeken kunt lenen uit het uitleenkastje. <3

Koffie en boeken, only de beste combinatie ooit. Na wijn en boeken.

Theoria Kortrijk

Al was het maar omdat ik merk dat heel wat mensen in de streek nog niet beseffen wat voor een inspirerende boekhandel dat is. Een boekhandel van superfijne mensen, met een heerlijke selectie, waar je koffie kunt drinken en werken en waar ik zelf eigenlijk zou willen in wonen. Een boekhandel waar je zelfs boeken kunt lenen, zoals ik deed met de klepper van Joël Dicker.

theoriakortrijk2
Dus, mocht je op zoek zijn naar het Blogboek, spring dan eens binnen bij Annemie en Pascal, doe ze mijn groetjes, en ik beloof u dat ge daar nooit meer weg zult willen.

Ook plannen om deel te nemen aan #projectblogboek? Post de link dan even hieronder en dan voeg ik je toe aan deze pagina.

Reacties

 1. Super leuk! Ik was sowieso ook al van plan om enkele van jouw ideetjes uit te werken. Fijn dat ik daar nu ook een speciale hashtag voor kan gebruiken. :-)

 2. Caro

  Ik was onlangs (na meer dan 30 jaar) weer eens in Boekhandel Theoria en het is inderdaad een heel fijne boekhandel. Moet nog eens teruggaan met meer tijd, heb nog lang niet alles gezien.

 3. Ik doe ook mee. Boek voor één keer hier besteld, wegens graag gesigneerd. Maar voor al de rest vaste klant bij Theoria :-)

 4. Anne

  Vanochtend je boek uitgelezen. Het leek achteraf alsof ik even in een zwart gat viel. Wanneer komt het vervolg uit?

 5. Ik heb je boek ook bijna uit! Heerlijk, zoveel inspiratie dat het mij gegeven heeft!
  En wat betreft project blogboek, mijn blog gaat specifiek over beauty en lifestyle, maar ik denk dat ik de meeste ideeën wel in die richting kan draaien. Dus, een tijd kleef ik er niet aan vast, maar I’m in! :-)

 6. Lilith/Kelly, het is een in alle opzichten heel mooi boek geworden, proficiat. Maar ik blijf kritisch over hoe ik daar nu mee ga werken. Kortom, ik ben zelf ook heel benieuwd naar de invulling van #blogboekproject…

 7. Aan ideetjes voor blogposts geen gebrek. Maar tijd hé, jong! Ze allemaal proberen? Ik ga niks beloven. Een paar tips (zoals dat ploggen) heb ik al eens op de blog gegooid. Maar zoveel enthousiasme van al die bloggers én het feit dat ik die wijvenweken helaas gemist heb overtuigen me om ervoor te gaan. Af en toe keertje eentje, ze komen eraan!
  PS Kelly, dat boek is zo leuk om lezen. Helemaal jou en een must read! En i., wat een tof idee! Je mobiliseert er heel de bloggersgemeenschap mee :-)

 8. Ik zie dat ook wel zitten, nu nog tijd vinden om uw boek te kopen, te lezen en dat dan om te zetten in blogposts. Ik lees alvast geïnspireerd mee.

 9. Tim

  Zal ik zeker ook aaan beginnen, in het engels dan wel ;-) ben je van plan een engelse versie uit te brengen? Dit is geen boek dat enkel geschikt is voor belgie en nederland, de hele wereld moet deze gelezeb hebben ;-) heb er veel aan gehad, alle blauwe stickerjes op mn boek zijn blogpost ideetjes en er hangen er veel aan je boek hoor ;-)

  Met vriendelijke groeten,

  Tim

 10. Ik doe ook mee. Superwijs boek. Ik overweeg drie maanden voltijdse loopbaanonderbreking. Mijn hoofd loopt gewoon teveel over.

 11. Theoria is al jàren met stip mijn favoriete onafhankelijke boekhandel in Kortrijk, zelfs al zouden ze concurrentie hebben :)

 12. Jeej, ik doe ook mee! Ik was enorm blij dat ik bij Standaard Boekhandel er nog eentje kon vinden want sindsdien heb ik het er niet meer gezien, ’t leven is voor de rappe zeker :).

 13. Hallo!
  Gisteren het boek beginnen lezen en het leest als een trein. (laatste stuk in de winkel) De bedoeling is mijn website om te vormen naar een vlog of toch iets in die zin. Aangezien tot op heden nog geen interactie (reply’s op berichten) rechtstreeks via de site hoop ik het één en ander op te steken van het boek
  In ieder geval bedankt voor de tips en keep on blogging.
  Peter : http://www.dayhiker.be

 14. Ik zit al wat door mijn studentenbudget maar ik ben van plan om zo snel mogelijk jouw blogboek aan te schaffen. Ben benieuwd naar de inhoud en naar #projectlogboek, wie weet doe ik dan ook mee :)

 15. Joke

  Ik doe ook mee! Het eerste bericht net gepubliceerd.
  aliceandgabrielle.wordpress.com
  Groet,
  Joke

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>