linklovende lilith #21

linklove21Eerst en vooral: heel erg bedankt voor alle reacties op mijn post over een nieuw ritme zoeken als je kind naar school gaat. Het is geruststellend om lezen dat we niet de enigen zijn die er soms met een bang hartje naar kijken, en ook dat het meestal wel goed komt. Ik hou jullie op de hoogte over het al dan niet vinden van onze draai.

Ondertussen is het al weer belachelijk lang geleden dat ik nog eens wat leuke links heb gedeeld, terwijl mijn Evernote ervan ontploft. Dus bij deze: een klein cadeautje omdat we ondertussen al weer in de helft van de werkweek zitten.

 • Op mijn wish list: deze rugzak, deze schoenen voor Dexter, en dit vlaggetje.
 • To read: vanavond leesclub, dus erg benieuwd naar de selectie, en voor de rest heb ik een to read berg waar ik amper nog overheen kan kijken. Daarin: Monte Carlo van Peter Terrin, Birk van Jaap Robben, De Barmhartigen van Koen Van Wichelen en Daar is hij weer van Timur Vermes. Onder andere.
 • To cook: sinds de sympathieke mensen van Hot Sauce Commitee mij zijn komen bevoorraden met productjes en recepten is er een quesadilla obsession going on. Ik post snel een recept, want yum zo lekker en zo waanzinnig simpel en veggie.

Geniet ervan!

Reacties

 1. Anne

  Ik word toch altijd zo vrolijk van deze artikels! Het is wel een kleine emotionele rollercoaster, van hilariteit tot net geen traantje wegpinken.. Zo schoon..
  Bedankt om mijn werkdag op te fleuren :-)

 2. oh my god! dat beeld van dat gezichtje in de baarmoeder….freaky! Ik vraag me af hoe baby 2 er dan momenteel uitziet….

 3. De combinatie werk en gezin is voor mij niet meer aan de orde. Ik ben al negen jaar thuis. Ooit ging ik ook fulltime werken, maar daar ben ik mee gestopt toen ik zwanger was van ons zesde kind. Onze kinderen gingen na school voortdurend naar de buitenschoolse opvang. Ik werkte ’s avonds tot acht uur meestal. Op den duur was het bij ons niet meer te doen. Het was iets teveel geregel allemaal. ‘Mijn werk’ is nu ’t leven.
  Zorgen voor kinderen en ’t huis. Bezig zijn met in mijn ogen leuke dingen zoals kledij, inrichting, hobby, … Ik heb geen uitkering. Mijn man is meer gaan werken, maar zijn werk is zijn hobby dus hij vindt dat totaal niet erg.

 4. Sharon

  “Daar is hij weer” is een echte aanrader! Heb tranen gelachen met het te lezen en raad het boek aan iedereen aan!

 5. Celine

  Dankzij u begin ik een uur later aan mijn eten. Maar ik weet nu ook dat ik het in Japan niet erg zou vinden om in het ziekenhuis te liggen, én hoe paperclips gemaakt worden! Dank daarvoor!

 6. Alicia

  Ik lig hier plat na het bekijken van “it’s like they know us”! Hilarisch en ZO herkenbaar!

 7. Anouschka

  “Daar is hij weer” is idd schitterend! Ze zijn nu trouwens bezig met de filmopnamen!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>