lilith geeft weg: goldfish goodies!

goldfish20014_1Eén van de vragen die ik tijdens de AMA kreeg (die ik trouwens nog met hopen plan te beantwoorden) was waar ik de kleertjes van Dexter haal. Aangezien ik zelf altijd op zoek ben naar leuke plekken om die te scoren deel ik graag mijn geheimen. De meeste basics haal ik bij HEMA. Af en toe bij H&M of Zara Kids. En om de zoveel tijd koop ik een stuk dat een beetje anders is, en dus ook wat duurder. Mijn absolute favoriete webshop daarvoor is goldfish.be.

goldfish2014_2

Niet alleen omdat Eva van Goldfish een fantastisch fijne madam is, maar toch ook voor een deel daarom. Haar service is even fantastisch als haar smaak voor kinderkleertjes, haar enthousiasme is aanstekelijk, en haar advies altijd spot on.

goldfish2014_3

Ik heb er al heel wat supercoole dingen voor Dexter gevonden. Mijn favoriete merken van het moment? Hello Apparel, LP Boys en Mini Rodini. En er zijn vaak koopjes te doen (zoals nu!), dus altijd de moeite om eens te gaan snuisteren in de virtuele rekken.

goldfish2014_4 goldfish2014_5

Goesting gekregen? De laatste prijs van dit jaar is een waardebon van 50 euro bij Goldfish.be. Die kun je winnen door hieronder in de comments een antwoord te geven op de klassieke eindejaarsvraag “wie wens je wat toe in 2015, ten goede of ten kwade?”. Jezelf een bon van goldfish.be telt niet, maar valt wel te snappen. ;)

Dat antwoorden kan tot dinsdagavond 19 uur, dan maak ik de winnaar bekend op mijn Facebookpagina. En dan is het ook gedaan met winnen, en gaan we weer gewoon bloggen. Eerst wel toastjes eten. Veel succes!

Reacties

 1. Julie

  Ik wens mijn man heeel veel moed en succes toe want deze zomer wil hij de mont ventoux trotseren en daarvoor moet getraind worden!

 2. Elisa Debruyne

  Misschien heel egoïstisch van mij, maar ik wens mezelf een betere zwangerschap toe in 2015 dan de laatste keer.. Geen prematuur en geen ziekenhuis tot de laatste moment :) het zou 2015 een fantastisch jaar maken. En goldfish zo dan van pas komen denk ik’ zo he.. Lang leve babypakjes :)

 3. ik wens mijn zoontjes veel plezier met hun pasgeboren neefje, pas vijf dagen oud maar we zijn er al allemaal helemaal verliefd op :)

 4. Stephanie

  Ik wens mijn 3 jongens veel ravotplezier toe: vuile broeken, kampen bouwen, snottebellen, springen in plassen, lachen met protmopjes, stiekem lezen met een zaklamp onder de dekens, luidop vals zingen en ga zo maar door… ;)

 5. Weetniet

  Ik wens Jannes een stopcontact toe waar hij eindeloos kan in prutsen zonder geelektrokuteerd te worden, Oliver een juf die al zijn quirks begrijpt, Bas al de glitter in de wereld én een armbandje en laatste wens ik mijn vrouw alle begrip toe voor de slechste huisvrouw van de wereld: ik. :-)

 6. griet

  Ik wens iedereen de energie toe om meer te doen waar men goesting in heeft. En veel liefde en zo

 7. De Smet Joke

  Ik wens voor mijn mama dat er zeker een 2015 kan zijn en dat er daarna ook nog een 2016 mag komen, en een 2017, en een 2018…

 8. Sofie Parmentier

  Goch, ik wens dat 2015 mag verlopen als 2014. We hebben in 2014 geen groot verdriet gekend, geen ernstige ziektes, geen geldproblemen, klein reisje gemaakt, zowel mijn partner als ik hebben voltijds een heel jaar gewerkt, ons zoontje die blijft groeien en veranderen, …. Dat wens ik

 9. Kato

  Ik wens mijn zoontje een fantastisch jaar toe waarin hij onbezonnen en vrij kan spelen, leren, lachen. En mijn lief en mezelf een fabrastisch nieuw (t)huis

 10. Boddin Nathalie

  to the ones i love,
  I wish you happiness, love, good health and good luck ,
  I also wish them strength and courage for the less perfect moments in their lives
  xx

 11. Als kersverse mama van een 12 dagen oud boeleke ga ik egoïstisch zijn en mezelf en mijn lief toch voldoende rust en slaap tussen de vele (nachtelijke) flesjes door toewensen!

 12. Evelien

  Om het met de handgeschreven 1e leerjaar wens van mijn oudste zoon te zeggen: ik wens je een jaar vol taartjes

 13. Els

  Ik wens mij dochter van 5 veel schoenen met hakken waar ze zo zot van is. En broer van 8 bergen lego. En mijn man en mezelf veel moed om met beide kids hun leerproblemen zo relaxed mogelijk te blijven omgaan :-)

 14. Innie

  Ik wens vooral mezelf en mijn directe collega’s heel wat dingen toe: eerst en vooral dat ik nu eindelijk eens het allerlaatste burn-outslachtoffer binnen het team zal zijn (nummertje 3 van de 5 dames en heren!), dat het beleid eindelijk eens een aantal moedige beslissingen neemt. Eigenlijk zou een beslissing op zich al eens mooi zijn, zeker als die dan nog eens wordt uitgevoerd, stel je voor.

  Ik zou het fijn vinden moesten we allemaal al weer eens met plezier gaan werken. En voor mezelf: dat ik eindelijk weer eens weet wie ik ben.

 15. Ik wens iedereen, alsook in de eerste plaats mezelf, de moed toe om knopen door te hakken en zo gelukkiger te kunnen zijn. En ook wel een goede gezondheid, een jaartje (of meer) zonder ernstige zieken rondom ons.

 16. Davey

  Immens egoïsme, maar ik wens mezelf en R. een huis waarbij alle shit achter de rug is. Geen bouwovertredingen, onverschillige verkopers of trage notarissen meer. Ons plekje, waar we een gezin kunnen starten. (En de goldfish – dingen kunnen schenken aan de fantastische kleine M. van mijn beste vrienden. )

 17. Ik wens mezelf (en mijn man) – egoïstisch, I know – nachten van doorslapen toe… Na 8 maanden mag dat wel eens, vind ik zo.

 18. Katrien

  Dexter een fantastische start op school, mijn grootvader een waardig levenseinde, mijn zoontje evenveel vrolijkheid als in 2014 en iedereen die dit leest en wil aannemen als wens: een spetterend 2015 met geluk op elk gebied!

 19. liesbet R

  Ik wens mijn oudste dochtertje een fijne start op school toe. Ik hoop dat ze er snel haar draai vindt.

 20. ik wens iedereen een doorsnee jaar toe. Met hoogtes en laagtes, maar alles binnen het aanvaarbare.
  Een gewone winter met een beetje sneeuw, geen enorme hopen. een doorsnee zomer met goed weer, zonder extreme warmte zodat de kinderen niet kunnen buiten spelen. Een snotje hier, een kuchje daar, zonder dat het ernstig wordt. Kleine zorgen, geen grote. Geluk en liefde met extra aandacht voor het kleine geluk.
  Mocht iedereen een doorsnee jaar hebben, het zou een schoon jaar zijn….
  En natuurlijk wil ik die gvrdmste bon winnen! K heb er puur STRESS van! :-)

 21. Saar

  Ik wens iedereen een goede – of moet ik zeggen in deze tijden van burnout: ‘betere’- work life balance toe in 2015 ! Dat we allen voldoende tijd voor onszelf en ons gezin durven nemen. En ons hier vooral maar dan ook vooral (!) niet schuldig over voelen!

 22. Ake

  Ik wens de wereld in 2015 (het mag vandaag ook al beginnen) wat meer empathie toe. No more selectieve verontwaardiging, maar durven stilstaan bij wat anderen denken en voelen en daar graag rekening mee houden. Meer kleur en schoonheid, geen voorwerpen meer die hoewel praktisch spuuglelijk zijn. Geloven in jezelf en in de ander. Als iedereen daar mee begint, komt het allemaal vanzelf goed ;-) Happy 2015 all!

 23. Katrien

  Ik wens mijn beste vriendin een superspoedig herstel toe, dat ze het zonnetje weer mag zien schijnen in 2015, en snel af is van de donkere gedachten waar ze mee worstelt. En mijzelf wens ik een gezonde baby toe, want ik zag zonet een tweede streepje verschijnen op mijn test :-)
  Verder wens ik heel hard dat alles nog even mag blijven zoals het is en we mogen genieten van onze familie en vrienden en zoontje, in een goeie gezondheid, zonder al te veel problemen. We are blessed.
  Slechte dingen wens ik niemand toe, tenzij soms eens stiekem in mijn hoofd als ik slechtgezind ben, maar dat meen ik niet echt hoor… ;-)

 24. SnottebELLIE

  ooohhh i love Goldfish!! Ik wens heel cliché een goede gezondheid aan mijn (schoon)ouders. Die hebben afgelopen jaar helaas veel lopen sukkelen met hun gezondheid en dat is eigenlijk toch het allerbelangrijkste in het leven.

 25. liv

  Ik wens mijn broer en zijn vrouw een goede zwangerschap toe, zonder complicaties. En die Goldfish-bon gaat dan ook wel van pas komen!

 26. Binst Els

  Ik wens mijn kindjes een hele goede gezondheid toe en daarbij horende doorslaap-nachten waardoor mama en papa ook eens uitgerust geraken ;)

 27. Ik koop ook heel veel kleertjes bij Goldfish. Een aanrader! Ik zou zo een bon wel willen winnen, maar ik zit niet op facebook :-(.
  Maak je ook uitzonderingen?

 28. En dan vergeet ik dus nog iets te wensen. Ik wens mijn gezin minder ruzie onderling toe en vele gezellige familiemomenten. Mijn man wens ik minder werk toe en mezelf meer rust-vooral eens een nacht waar ik eens doorslaap. En ik wens ook vurig dat ons andere huis eindelijk verkocht geraakt want het staat al bijna twee jaar te koop.

 29. Rita

  Ik wens mijn broer en schoonzus een heel gezonde en lieve baby toe in 2015! Deze week te horen gekregen dat ik tante wordt en mijn babyzoontje een neefje of nichtje krijgt, jippie! Een cadeaubon van Goldfish.be zou goed van pas komen voor een prachtig kraamcadeau!

 30. Ik wens ons gezin een zorgelozer jaar toe dan vorig jaar.
  Mijn oudste dochter, dat ze vrolijk mag fladderen zoals ze nu doet.
  Mijn jongste dochter een jaar zonder ziek zijn, en waarop ze hopelijk een scheut krijgt in haar ontwikkeling. Ze is prematuur geboren, en draagt daar de gevolgen van. Maar verder, dat ze een even blij kind mag zijn als nu.
  Verder mijn familie alle geluk van de wereld.

 31. Ik wens de mensen in mijn omgeving voor wie het er gezondheidsgewijs niet zo goed uitziet, veel beterschap. Voor bepaalde mensen is dat misschien ijdele hoop, maar laten het dan nog toch mooie maanden zijn. Je kan veel willen, maar een goede gezondheid is zo waardevol. Alleen besef je dat pas als het te laat is…

 32. eva

  Iedereen een goeie gezondheid, want dat is toch wel het belangrijkste. Mezelf en vriend een mooie zwangerschap en gezond mini mensje. Veel liefde en vriendschap voor de familie. Voor mijn trouwende vriendinnen een heel mooie dag zonder zorgen en stress!

 33. Ik wens iedereen die een kind wil, een kind toe. Dat wenste ik vorig jaar ook al en ik hoor alleen maar meer verhalen van lieve mensen bij wie het toch zo moeilijk loopt. Een mooie wens voor het mooiste wat er is.

 34. An

  Ik wens iedereen in ’t land een winter mét sneeuw en voor- en najaar met aangename temperaturen en een zomer om te puffen!

 35. Inneke

  Wat leuk, mijn vraag beantwoord :) Ook geen fan van beige en cijfertjes hier, dus leuke plaatsjes om jongenskleertjes te kopen zijn altijd welkom! En qua wens: een goede gezondheid voor de hele familie!

 36. Barbara

  Mijndochtertje wens ik minder angstdromen toe zodat ze eindelijk eens kan doorslapen. En wij ook ☺️ En wereldvrede natuurlijk, voor iedereen!

 37. Tamara

  Ik wens
  – mezelf en mijn gezin: een fijne toekomst in ons nieuwe huis
  – mijn dochter: virusvrije luchtwegen en longen
  – jou: een fijn en inspirerend blogjaar
  – ons land: een warmere regering

 38. Helene

  Ik heb een kopje vol wensen: – Dat de mensen meer praten en mekaar helpen
  – Dat kanker en minder bekende ziektes in grote mate uit de wereld geholpen kan worden
  – Dat er meer rust en lange wandelingen kunnen ingebouwd worden

 39. Sophie Duchateau

  Ik wens onze ouders een pracht van een kleinzoon toe (en bijgevolg onzelf een pracht van een zoon) :-)

 40. Sofie

  Voor iedereen: tijd, dromen, gezondheid, toekomstplannen, vervulde wensen, vriendschap,… Levensgeluk!

 41. Joke

  Ik wens mijn man eindelijk een goeie job. Hij is (was?) leerkracht. Schoolde zich van geschiedenisman die Nederlands en zo gaf om tot wiskundeleraar. Maar nu een job zoeken in het onderwijs helemaal een hopeloze opgave lijkt (we wonen in West-Vlaanderen, en ja, hij werkte ook al in Gent en omstreken, maar het is dus echt moeilijk) schoolt ie zich nog maar eens om. Nu volgt ie een opleiding Java en zo. Hopelijk levert m dat een goeie job op waar hij zich ook goed mag voelen.

 42. voor iedereen rond me: een positieve kijk op alles, een gezellige tijd samen met iedereen die je graag ziet en dat moet allemaal niet spectaculairfantastisch zijn, gewoon is goed genoeg!

 43. Saartje

  Ik wens onszelf een huis zonder klusjes en ik wens jou een hoop interessante schrijfopdrachten.

 44. marijke

  ik wens mijn 3 kinderen een zorgeloos jaar met gekke streken, koekjes bakken, knutselen en knuffelen, liefde en fantasie.

 45. marlies

  Ik wens mijn 4 hartsvriendinnen in willekeurige volgorde toe voor 2015: een wolk van een baby, eindelijk gaan samenwonen met de man van haar leven, een huis dat ook effectief gebouwd wordt en beantwoorde verliefde nieuwe vlinders…

 46. Nele

  Ik wens iedereen uit ons gezin, mijn man, mezelf en de 4 kids heel veel geduld toe wanneer we straks aan het verbouwen slaan!

 47. Ik wens iedereen heel veel positivisme toe, geen negativiteit meer in de wereld en dat gecombineerd met een goede gezondheid!

 48. Ik wens dat 2015 beter wordt dan 2014 en dus wens ik iedereen die ik liefheb een gezond jaar toe, zonder al te grote problemen, al de rest is bijzaak!

 49. Marthe

  Ik wou dat deze wens niet nodig was maar ik hoop in 2015 te genezen van de kanker waardoor ik dit jaar als jonge mama getroffen werd.

 50. Magalie

  Stiekem ook een beetje voor mezelf, maar ik wens mijn dochtertje in 2015 een broertje of zusje :) <3

 51. Het blijft een absoluut cliché, maar iedereen een goede gezondheid, daar staat of valt toch alles mee!
  En voor mezelf: een vlotte bevalling, zoals ik ze in mijn hoofd heb.
  Ik zag overigens net dat ik een fotocover won en heb je PB gestuurd via Facebook :)
  Ellen M

 52. liessbeth

  Ik wens de arbeiders in de kledingindustrie uit de lage loonlanden een menswaardig loon toe. Dat de overheid daarbij ook het nodige doet om hen in acceptabele omstandigheden te laten werken. Voor het beetje meer dat het kledingstuk hierdoor bij ons zal kosten?
  Voor mezelf wens ik volharding in mijn poging tot het voorbijlopen van kledingwinkels/negeren van webshops waarvan ik weet dat ze teweinig menswaardig zijn. Het principe van ietsje minder maar wel duurzamer, daar ga ik in 2015 nog meer voor gaan.

 53. helena

  Ik wens voor iedereen: nu en dan eens goed zot kunnen doen en ne keer lachen zonder gêne, en gewoon lekker jezelf kunnen zijn, en natuurlijk ook een jaartje met niet teveel zorgen over geld, werk of gezondheid!

 54. Ilse D.

  Ik wens iedereen vooral een goede gezondheid toe! En onszelf een jaar met vlotte verbouwingen want zo met 2 wildebrassen boven in ons geïmproviseerd duplexje gaan wonen, ik weet niet of dat wel goed komt… ;-)

 55. Ann

  Ik doe meestal niet mee aan al dat nieuwjaars-wensen-lijstjes-goedevoornemens-terugblikken-gedoe, maar het voorbije jaar was zeer heftig. Ik kreeg zelf een kindje maar één van mijn beste vriendinnen verloor haar lief en een andere vriendin verloor haar dochtertje… de hoogste ups en de laagste downs dus, in één jaar tijd… ik wens mijn vriendinnen dan ook een jaar waarin dat grote verlies ergens een plaats kan krijgen en waarin er toch ook weer blijdschap, hoop en (al is het maar een sprankeltje) geluk kan zijn.

 56. Ik wens iedereen in 2015 volmaakte verrassingen, onverwachte ontmoetingen, goede buren, lieve vrienden, oprechte complimenten, mooie woorden, zonnige dagen, politici die zich aan hun woord houden en tegelijkertijd flexibel kunnen inspringen op de noden van ‘het volk’, treinen en bussen die op tijd rijden en vooral een goede gezondheid.

 57. *toink, tranen*
  Dank Veerle. Het is weer zo’n avond dat de tranen op de loer liggen :), ik moet er wel zelf mee lachen gelukkig, en kijk eens aan: het is na 22u en ik lig nog niet in bed, wat een goed teken is :).

  Ik wens alle lezers van mijn blog, die me mailden om ook hun verhaal te delen, alle goeds toe. Ik heb zo veel verhalen mogen aanhoren, zo veel zorgen, verdriet, verlangen. En ik heb heel veel lieve steun mogen ontvangen. Dus voor iedereen met grote en kleine verdrietjes, verlangens en zorgen: veerkracht! En verandering, ten goede!

 58. Kim

  Ik wens dat mijn man slaagt voor alle vakken van zijn nieuwe opleiding en aan iedereen een fijn jaar met veel plezier en genot.

 59. Greet Van Hasselt

  Ik wens iedereen die dit leest een fantastisch mooi jaar!
  Een jaartje vol liefde!
  Een jaartje vol geluk!
  Een jaartje vol blakende gezondheid!
  Een jaartje vol aandacht voor elkaar!

 60. Romina

  de wereld wat gezond verstand en de belgen de rust om naar elkaar te luisteren en te overleggen :)

 61. Somers Els

  I love goldfish too!
  Ik wens ons gezinnetje in 2015 een wolk van een baby in maart, na een pijnlijk verlies van familieleden in zowel 2013 als 2014, hebben we dat dik verdiend!

 62. evalou

  hier ook een goldfish fan! die bon zal goed besteed worden!
  ik wens goede gezondheid voor mijn dochtertjes (en voor alle andere kleine petoetertjes op deze wereld), goede examenresultaten voor mijn studerend lief en vooral veel blijdschap en geluk!

 63. isabelle

  Voor mijn klein spook van 6 maanden wil ik nu ook wel eens mijn kans wagen : )

  – Ik wens iedereen een pak relativeringsvermogen toe.
  – Ik wens iedereen een jaar van minder “moeten” toe.
  – Ik wens iedereen een stapeltje inlevingsvermogen toe.
  – Ik wens jou een vlotte schoolstart voor Dexter toe.
  – Ik wens mezelf een uitdagende nieuwe job toe.

 64. Hanne

  Ik wens onze kleine Emil een prachtig nieuw jaar toe waarin hij kan groeien, ravotten en lekker vuil kan worden. Een jaar waarin hij de wereld rondom zich meer en meer kan ontdekken en waarin hij omringd wordt door de mensen die hem graag zien. Mijn man wens ik een jaar waarin hij de kans krijgt om nog eens zijn familie te gaan bezoeken. 8000 kilometer is makkelijk te overbruggen via Skype, maar niets is beter dan nog eens echt thuis zijn waar je bent opgeggroeid. Mezelf wens ik een jaar met meer tijd voor mijn vriendinnen en duidelijkheid over waar ik naartoe wil met mezelf op professioneel vlak.

 65. Griet

  ik wens mijn moeder een betere gezondheid toe in 2015 zodat ze ten volle van haar pensioen en haar (klein)kinderen kan genieten.

 66. liesbeth

  Voor 2015 wens ik een vriendinnetje een topzwangerschap toe. Dat het eindelijk mag lukken om zwanger te raken, maar vooral dat het *na veel te veel miskramen* goed mag aflopen. Dat ze na al die jaren eindelijk haar kindje kan vasthouden, koesteren, knuffelen en bemoederen, dat ze zichzelf na al die jaren eindelijk mama mag noemen.

 67. Goldfish is te zalig!
  Voor mezelf wens ik niet veel, vooral dat ons zoontje niet te veel hinder (meer) ondervindt van de onderzoekjes in het UZ voor zijn oogjes.
  In deze tijd van het jaar denk ik vooral aan heel erg zieke kindjes. En de emotionele in mij heeft het moeilijk met het gevecht dat zij moeten doormaken. Ik wens dus, heel cliché, iedereen een goede gezondheid toe.

 68. Magali

  Ik wens mijn man succes toe met zijn opleiding tot vrijwillige brandweerman. De lichtjes in zijn ogen spreken voor zichzelf. En een beetje meer rust in zijn/ons hoofd
  Ik wens mijn Cyrieltje het einde van zijn peuterpuberteit toe, want ik zie hem wrikkelen met zichzelf.
  Ik wens mijn Caspertje vooral veel plezier toe dit jaar, en minder ziek zijn. Het spook is een echt genietertje.
  Ik wens mijzelf minder moeten en meer van al de rest toe. vooral meer manlief qualitytime
  En ik wens Iedereen een goede gezondheid, want daar begint het toch allemaal mee.

 69. Lobke

  Ik wens mijn oudste dochtertje een prachtige start op school toe, dat ze haar draai mag vinden na dat op onnavolgbare wijze ook gedaan te hebben in de creche, ik wens mijn jongste dochtertje vele mooie pijnloze tandjes en wat extra haar toe, en dat zij haar draai mag vinden bij de nieuwe verzorgsters in de creche. Mijn man wens ik veel minder sinusitis toe dan vorig jaar, en veel meer rust in het hoofd (hoewel zijn werkgever dat meer in de hand heeft dan ik…) En ik wens iedereen zo weinig mogelijk verdriet en zo veel mogelijk plezier toe, en liefde, dat vooral, veel liefde.

 70. Marjolijn

  Ik wens mijn ouders een prachtige wandeltocht naar Compostella toe. Ze hebben de laatste jaren erg veel geholpen met de zorgen voor onze kinders en ze zijn sinds dit jaar op pensioen.
  Die voettocht is al jaren de droom van mijn mama, en in het voorjaar is het zover: dan vertrekken ze in Antwerpen… Ze blijven maanden weg, en ik ben erg trots dat ze dat gaan doen! Ik wens hen dus alle geluk, een behouden tocht en niet àl te veel pijnlijke voetjes…

 71. Saskaya

  Ik wens mijn dochter een topstart in de kleuterklas. Omdat mijn hartje dan toch een pak minder zal breken elke keer ik haar daar moet/mag gaan droppen.

 72. Katrien Beyaert

  Goldfish! Zalige webshop met zeer leuke echte verkoopsmomenten. Als medestadsgenoot van Eva voor ons ook heerlijk dichtbij! De bon zou goed besteed worden, is het niet voor één van mijn eigen kinderen dan wel voor het kersverse metekindje dat er aankomt in 2015!

 73. Anouck

  Goldfish <3<3<3 De webshop waar ik me ooit voor de allereerste keer volledig liet gaan voor onze dochter, màànden voor ze moest geboren worden, want het kwijlen, snotteren en melk overgeven moest en zou toch een beetje in stijl gebeuren (de naïeve mommy-to-be, haha!). Voor 2015 wens ik ons allemaal een beetje meer kwali-tijd toe om te spenderen met familie, vrienden en met onszelf!

 74. T.

  Ik wens het onderwijs gemotiveerde opiniemakers en betogers toe, om te vechten tegen alle besparingen die ze gaan moeten slikken die het zo onmogelijk gaan maken om nog een beetje rond gelijke kansen en inclusie te werken. En ik sta zelf nog niet eens in het onderwijs, maar ik kan het niet meer aanzien dat er op deze manier mee omgegaan wordt.

 75. My

  Ik wens ons gezinnetje veel slappe lach-momentjes en een goede nachtrust toe, de mensen rond mij heen een goede gezondheid en weinig zorgen, en de wereld rondom ons meer verdraagzaamheid en meer kleine gebaren van naastenliefde.

 76. fc

  aan de dakloze, een dak
  aan de vluchteling, papieren
  aan de zieke, genezing
  aan de hopeloze, hoop
  en aan diegene die al zoveel hebben: het besef van hun rijkdom

 77. Liesbet Moons

  Mijn wens aan iedereen die mij lief is:
  De korte rij aan de kassa in de supermarkt, perfect gekookte eitjes, verkeerslichten die op groen springen net als je ze nadert, koffie, een glimlach op de mond van je liefste, zon in de zomer en sneeuw in de winter, …genot van grote en kleine dingen!
  Voor sommigen wens ik heel wat minder mooie dingen. Maar ik laat karma zijn werk doen :-)

 78. Kim

  Kelly, jou wens ik een jaar vol energie en doldwaze kleuterfratsen!
  En om een beetje egoïstisch te zijn… ons wens ik een wolk van een nieuwe baby, en voldoende nachtrust :-)

 79. Charlotte

  Ik wens dat 2015 voor iedereen (incluis mezelf) een beetje meer rust brengt in het dagelijkse leven, waarin iedereen altijd moet presteren en moet meekunnen met de stroom. Af en toe een rustmoment, en ontspanning, om de dagelijkse drukte nadien terug aan te kunnen. En veel, heel veel warme knuffels. Omdat iedereen wel eens stevige armen om zich heen kan gebruiken! En stiekem wens ik mijn kleine man Linus, 2 maandjes oud, de kadobon van Goldfish toe, zodat hij ook wat nieuwe kleertjes kan dragen en niet enkel de kleertjes van zijn grotere broer ;-)

 80. Katleen

  Eten voor iedereen, werk voor iedereen, veiligheid voor iedereen, onderwijs voor iedereen, gelijkheid voor iedereen, zorg voor iedereen, plezier voor iedereen, een thuis voor iedereen, liefde voor iedereen, vriendschap voor iedereen en…

 81. Katrien

  Ik wens iedereen wat meer gezond verstand toe en wat minder verzuring. Meer plezier om kleine dingen en minder gezeur. Blij zijn met wat je hebt (en dat is vaak al zoveel) en minder afgunst. En zij die wat minder hebben wens ik wat meer.
  Mijn eigen gezin (mét zoon Dexter, zo leuk een ander Dextertje te zien) wens ik vooral tijd toe om minder achter de dingen aan te rennen maar om van elkaar te genieten.

 82. elsi

  Aangezien ons eerste kindje verwacht wordt op 31/12 maar mijn man niet meer kan wachten, wens ik hem een 2015 propvol kindervreugd vanaf minuut 1! Mezelf wens ik nog een paar weekjes rust toe, en de rest van de wereld wens ik het geloof dat alles uiteindelijk altijd goed komt.

 83. Aysun

  Ik wens in 2015: een paraplu als het regent, die laatste parkeerplek, een precies goed gekookt eitje, een onverwachte ontmoeting, de korte rij in de supermarkt, 18 cm natuurijs en chocolade, heel veel chocolade…

 84. Sara

  Wij wensen dat de wereld een beetje mooier mag worden, dat iedereen wat respectvoller omgaat met zijn medemens maar ook met het milieu. Geen bloedbaden meer in 2015, waarin kinderen worden afgeslacht, geen afvallozingen die de toekomst van onze kinderen niet groener maken, geen … Laten we ieder alvast in de kleine dingen ons steentje bijdragen, want pas dan wordt het groots. Happy 2015!

 85. Lore

  Ik wens de oma van mijn kindjes:
  Moed om door te zetten
  Kracht om zichzelf terug op het juiste pad te krijgen
  Volharding om zichzelf graag te zien
  Energie om haar kleinkinderen te knuffelen
  Het inzicht dat wij altijd van haar houden

 86. Natalie

  Omdat ik op de vorige vraag (tip van 2014 – blogtip: prinsesopdekikkererwt.wordpress.com) niet heb geantwoord, combineer ik beide.
  Omdat prinses in al haar zorgen tot mooie en diepe inzichten kan komen, wens ik haar een nieuwe liefde en papa die haar het leven zowel praktisch als emotioneel makkelijker maakt. Omdat ze het verdient voor al haar levenswijsheden die ze elke dag met ons deelt. En om zoveel meer natuurlijk.

 87. Lie

  Ik wens iedereen échte vriendschap toe in 2015. Soms sta je ervan versteld wie je wel of niet helpt als het eens nodig is. Het afgelopen jaar menig traan gelaten omdat ik me zwaar vergist had in mensen die al jaren zogezegd ‘vrienden’ zijn.

 88. E

  Ik wens mijn zoontje een leuke start in de peuterklas op 5 januari. Mijn baby een probleemloze overgang naar de crèche op 5 januari want dan start ik terug met werken… Last but not least wens ik mijn man een jaar zonder al te veel breuken in zijn zaak waardoor hij minder op zondag moet doorwerken en meer van ons gezinnetje kan genieten (op z’n zondags)!

 89. Leen Cuypers

  Ik wens mijn lieve babydochter veel ontdekkingslust, verwondering, avonturen groot en klein toe! Bij uitbreiding wens ik datzelfde eigenlijk aan elk van ons toe!

 90. Ik wens dat de bon van Goldfish naar Kikker op de erwt gaat :-) zodat zij te gekke kleren kan shoppen bij Goldfish . Als dat zo is verdubbel ik zelf de bon. Laat wel iets weten want ik zit niet op facebook en vrijdag ga ik met mijn gezin een week naar Limburg :-).

 91. Hm. Ik bedoel dus prinses op de kikkererwt om verwarring te vermijden. Tjee. Wat een chaos in mijn hoofd. Net als in mijn huishouden ;-).

 92. bloem

  Ik wens onze goede vrienden een jaar toe waarin ze goed nieuws krijgen over de gezondheid van hun driejarige dochtertje met leukemie en vooral veel familie en vrienden om op te blijven steunen. Voor mijn gezinnetje wens ik een blij jaar met veel tijd om van elkaar te genieten. Mezelf wens ik eigenlijk alleen maar toe dat ik zo gelukkig mag blijven als ik nu ben.

 93. marjolein

  Mezelf wens ik het geluk van lieve gezonde mensen rond me heen.
  Die lieve mensen rond me wens ik wat hun hart begeert om hun leven mooi te maken.
  Mijn kersvers dochtertje Polly wens ik een wereld die zich opent en haar van haar sokken blaast, waarna ze haar veilige mamahaven steeds mag opzoeken.
  Mijn zoontje Otis wens ik genoeg centimeters bij, zodat hij dan eindelijk met papa in het vliegtuig van Star Wars mag gaan zitten (verjaardagsbeloftes, tsss) en nog 1000 schaterlachjes van zijn zus als hij zot doet voor haar neusje.
  Verder mag het goed gaan met de wereld, liefst.
  En jou een super(blog)jaar !

 94. Inge

  Ik wens mezelf en alle andere vrouwen wiens wens het is, eindelijk die langgehoopte succesvolle bevruchting en daaruit volgend… een fantastisch kindje toe.

 95. Kaatje

  Ik wens mijn zus het langverwachte kindje toe in 2015.
  Ik wens mijn college veel sterkte en veel moed toe om haar ongeneselijke ziekte een plaats te kunnen geven volgend jaar.
  Ik wens mijn ouders en grootouders toe dat het op gezondheidsvlak wat beter verloopt dan vorig jaar.
  Ik wens voor ons gezin veel tijd om verder te genieten van elkaar.
  Ik wens mijn zoontje een grote doos Bumba – videos toe (de HELD van het moment).
  En voor iedereen dat zijn/haar dromen mogen uitkomen.
  2015 wordt een spetterend jaar !

 96. Veerle Lesecque

  Ik wens iedereen veel minder ‘moeten’ toe maar veel meer ‘willen’ en ‘kunnen’!

 97. ida

  Ik wens iedereen net dat wat die nodig heeft! Maar vooral ook het geluk blij te zijn met kleine dingen en te genieten van elke fijne dag!

 98. Dagmar

  <3 Ik wens mijn liefdevolle ouders een gezond en gelukkig 2015,-16,-17 ,… ∞ toe.
  <3 Aan mijn allergrootste oogappel: mijn zoontje Henri een inspirerend, speels, gezond en leervol jaar !
  <3 Aan mijn liefste hartendief, mijn vriend tevens de beste papa in de wereld, een succesvol jaar waar hij in zijn nieuwe functie mag schitteren en mag verder doen in zijn leven wat hij graag doet.
  <3 En tenslotte, wens ik me deze coole waardebon toe!

 99. kat

  Ik wens mijn zus witrode wegmarkeringen om de weg te volgen die voor haar ligt, maar waarvan het begin moeilijk te vinden is.

 100. Ellen

  Mijn mama wens ik goed nieuws vrijdag, want na twee jaar is het jammer genoeg weer van dat… :(

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>