De laatste uitdaging, en het event! #boostyourpositivity

barbidon

Oon en ik zijn er een maand geleden met een klein stresske aan begonnen, want het was toch wel een beetje aftasten of jullie wel zin zouden hebben in een maand vol bloguitdagingen. Maar amai, dat hadden jullie. Er waren zoveel boeiende blogposts en leuke instagrambeelden dat ik de hele maand heb gedacht dat ik per week een dag extra zou nodig hebben om ze allemaal de aandacht te geven die ze verdienden.

Sinds gisteren staat de laatste uitdaging online bij Oontje, en die is fantastisch om mee af te sluiten, vind ik. Jullie moment van ontspanning, wat houdt dat in? Ik blog morgen over dat van mij.

Oh, en er is ook weer een supercoole instagram challenge, die ik zo hard ga missen als deze maand voorbij is. Kunnen we die niet doortrekken voor de volgende zeven maanden ofzo, Oon? Waarom moeten leuke dingen altijd eindigen?!

instagramchallenge4

De blog brunch komt ook steeds dichterbij, en we kunnen ondertussen al officieel bevestigen dat die doorgaat bij Bar Bidon in Gent. Zondag 8 maart, tussen 11 en 15 uur, is iedereen die heeft deelgenomen van harte welkom om samen met ons na te praten, te brunchen en nog een paar dingetjes te doen die ge daar wel zult merken. Het ziet er in elk geval heerlijk uit, en wij kijken echt keihard uit naar de afsluit en de ontmoetingen met de mensen die we de laatste maand hebben kunnen volgen. De plaatsen zijn beperkt, en registreren kan hier.

Zo benieuwd wie er zal zijn, dus laat zeker iets weten in de comments als je bent ingeschreven!

D15-0019-Activia-Fusion-Banner-Blog-1080x608_footer

Reacties

 1. Ingeschreven!!
  Nu kan ik beginnen stressen over mijn outfit, schoenen, haar enzo. Maar voor de rest zie ik het volledig zitten!

 2. Ik ben ook ingeschreven, onder het motto “doe-eens-wat-dingen-die-je-anders-nooit-zou-doen!” De zenuwen kunnen beginnen ;-)

 3. Ook ingeschreven, ook onder het motto: niet denken, maar doen. Geen groepsmens ikke, maar we zien wel. En ik blijf meedoen met de instagram opdrachtjes! :-) Vond ik het leukste van het hele project!

 4. Kim

  Zo spijtig van de timing, ik moet om 11.30 op een familiefeest zijn in West-Vlaanderen… had er supergraag bij geweest om jullie eens allemaal te ontmoeten!
  Hopelijk komt er snel een vervolg :)

 5. Het gaat daar precies niet opvallen dat ik ook nerveus ben voor die sprong in het donker die onbekenden ontmoeten toch een beetje is. Dat ze daar maar een goed muziekje opzetten op de achtergrond, dan gaan we allemaal met onze knikkende knieën ritmisch meebewegen :-)

 6. For the record: ik weet ook nog niet wat ik ga aandoen en ik vind het ook nogal spannend. Maar geweldig dat jullie allemaal komen, wel, zo tof. :)

  @Kim: jammer, maar als het meevalt maken we er misschien een traditie van. ;)

 7. Elke

  En net op 8 maart vieren we de verjaardag van de helft van onze kroost. Pas tegen 17 u arriveren op het feest van je dochters is ook niet helemaal oké!!

  Ik hoop nu al keihard op die jaarlijkse traditie.

  Veel plezier in ieder geval.

 8. Ik ben ingeschreven en ik kijk er ontzettend naar uit! Dankzij deze challenge heb ik heel wat nieuwe blogs en Instagramfeeds ontdekt en bakken inspiratie opgedaan. Top!

 9. yes, ik vond het ook geweldig om nieuwe blogs te leren kennen. Ik kom alvast naar de brunch, we kregen alvast een auto uit de westhoek vol :-)

 10. Die vier weken waren snel om. En eigenlijk wel tof om zoveel toffe blogs te leren kennen. Alleen, ik kan er ook niet bij zijn op de brunch… spijtig.

 11. Ook ingeschreven! ik kijk er al naar uit. Maar ik ga wel een beetje nerveus zijn, zo’n groot groepsgebeuren met allerlei vreemde (maar toch ook weer niet) mensen.

 12. bleh. Ik word “bachtn de kupe” verwacht voor een feestje. Mijn broerie vertrekt immers voor 8 maand naar Zwitserland en we houden een grote uitzwaai. Kan/mag ik niet missen eh. Anyway, ik wens jullie ENORM veel plezier op het event!

 13. Jammer, ik kan er ook niet bij zijn, misschien en hopelijk een volgende keer. Maar een blijvende instagramchallenge? I’m in!!!! Ik kijk nu al keihard uit naar de foto’s en blogpostjes over Het Event! :)

 14. oon

  Ik ben aan het bijlessen! :)
  Ja, jong, een blijvende instagramchallenge… daar gaan we eens moeten over brainstormen. Het zou wel fijn zijn om dat om de zoveel tijd eens te herhalen, want ik heb hier ongelofelijk veel deugd van gehad. You rock. Echt. x

 15. Ik heb me ook ingeschreven. Nog nieuw en onwennig in het bloggen, maar wel fan van uitdagingen en nieuwe mensen leren kennen!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>