5 beelden, 5 dingen (en een Playmobil giveaway!)

IMG_1790 IMG_1873 IMG_0740IMG_2030 IMG_2174

1. Hoe hard ik ook heb genoten van de zomervakantie, toch keek ik stiekem uit naar september. Er zal meer structuur zijn, dacht ik, en vooral: ik zal weer wat meer tijd hebben om te werken, en andere dingen gedaan te krijgen. Haha. In realiteit is het toch weer rushen als een halve zottin om op tijd aan de schoolpoort te staan en in de weinige uren die een dag soms lijkt te tellen genoeg vinkjes te kunnen zetten om toch als een tevreden werkmens mijn oor op mijn hoofdkussen te leggen. Het helpt niet dat ik weet dat er binnen een paar maanden weer een periode van zwangerschapsverlof aankomt, en dat als zelfstandige met een prijskaartje komt. Het is keihard een evenwicht zoeken tussen op tijd rust nemen en nu zo hard mogelijk werken om de zwakke maanden te kunnen overbruggen, en dat gegeven geeft zorgt soms voor gensters in mijn hoofd.

2. Ook bij Dexter is het weer wennen. Het naar school gaan zelf gaat goed, hij zit comfortabel in zijn vel en dat is een plezier om te zien. Alleen krijg ik ’s avonds vaak een instortend kindje mee naar huis dat onderweg naar de auto al zijn vermoeidheid op mij uitwerkt, en over alles klaagt en zaagt. Tel daar een moeder bij die vaak nog vijftien mails te beantwoorden heeft en het vonkt hier nogal eens, en niet alleen in mijn hoofd. We zijn allebei een beetje moe, en dat is niet altijd de meest chillaxe combinatie.

3. Gelukkig vallen er soms leutige dingen uit de lucht. Zoals een doos van Playmobil met Dexter zijn favoriete auto van het moment in. EEN PORSCHE MAAT, MET LICHTJES! Youri en zijn autominnende vader waren behoorlijk enthousiast, en dus ik ook, zeker omdat ik er een mag weggeven. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is mij in de reacties vertellen wat jij dit jaar graag zou krijgen van de sint, en dat kan tot donderdag om 12 uur sharp. Vrijdagochtend post ik de random getrokken winnaar op mijn Facebookpagina. Good luck!

4. Exact vijf jaar geleden trad ik vandaag in het huwelijk met de man van mijn leven in een vleeskleurige wedding chapel in Las Vegas, Nevada. Los van het feit dat ik niet kan geloven dat we weer vijf jaar verder zijn ben ik daar wel nog altijd zeer content van. En zo strak dat ik toen was, maat, in mijn gegastricbypaste lichaam dat nog geen kind had gedragen. Go lilith van vijf jaar geleden, fwietfwiet! En proficiat, man van mijn leven! You know who you are. ;)

5. Qua zwangerschapsgoestjes is het zotste dat ik al heb gedaan vanmiddag aardappelen staan schillen en bloemkool staan koken terwijl ik daar geen tijd voor heb omdat IK BLOEMKOOL MET WITTE SAUS MOEST EN ZOU HEBBEN. Niet het beste zwangerschapsverhaal ooit, ik geef het toe, maar ik heb dat dus echt niet, van die wilde verhalen waarbij ik de man van mijn leven om vier uur ’s ochtends uit bed haal om naar de nachtwinkel om zure matten te rijden. Volgens mij zou ik daar bij hem niet mee moeten afkomen ook niet.  Ben ik te soft, dames? Ik heb de vorige keer namelijk ook al geen geboortejuweel geëist. :/

Reacties

 1. Ik wil van de Sint een paar boeken van Pascale Naessens.
  Of was het niet de Sint voor moeders die je wou horen?
  Voor de dochter willen we tiptoiboeken :)
  En die playmobile natuurlijk :p

 2. Esther

  Poging 2 (megasnotkop, vandaar de verwarringspost op Facebook) : Van de Sint zou ik dit jaar graag dino-schoenen met lichtgevende oogjes krijgen (dat bestaat, ik weet enkel niet waar) in maatje 38! Ofwel een nieuwe badkamer…

 3. eva

  een weddingplanner (om een beetje in het thema te blijven). Die zou nog niet zo zot veel moeten doen, behalve een toffe locatie zoeken en toffe uitnodigingen maken. Ohja, en de administratie regelen, en lekker eten zoeken . En een toffe dj natuurlijk. En als het even kan: een tof kleed ook (maar geen typisch trouwkleed, gewoon een tof wijs kleed).

 4. Mijn schoonmoeder kreeg bij elke geboorte een handtas van Delvaux van haar wederhelft. Drie kinderen. BAM! Wie heeft een geboortejuweel nodig als er ook geboortesjakossen zijn?

 5. E VdB

  Ik zou graag een stofvrij huis hebben van de sint want wegens verbouwingen is dat hier nog niet het geval.

 6. Lisa

  De Sint mag mij dit jaar een beetje rust in mijn hoofd brengen, zo’n maand voor de komst van ons eerste kindje (en in combinatie met een verhuis én stevige verbouwing). Zo’n beetje gestolen tijd om me toch zo goed mogelijk voor te bereiden op de komst van dochter nr. 1 (en ja, ook dochters kunnen met porches spelen)!

 7. Azerty

  Ik zou aan de Sint willen vragen om eens een half uurtje te babysitten, zodat ik een keertje rustig in bad kan. Dank brave man.

 8. Lie

  Ik wil van de sint gewoon een nachtje mogen/kunnen doorslapen. De zonen staan dat immers niet toe. Misschien wel als ze playmobil krijgen? Let’s give it a try!

 9. Elise

  Van mij mag de Sint wat tijd cadeau geven, zodat ik eindelijk nog eens achter mijn naaimachine geraak :)

 10. Daglinde

  Ik zou van de Sint graag een doorslapend zoontje en een job krijgen :-) En mijn dochter haar allereerste woordje was “auto”, dus die zou er zeker graag een krijgen ;-)

 11. Anne

  Ik zou graag van de sint een nieuwe outfit krijgen van Nathalie Vleesschouwer. Omdat ik na een jaar van zwangerschaps- en borstvoedingskleren (dochter gaat tegen dan 6 mnden zijn) eindelijk terug een normale leuke outfit kan/wil aandoen.

 12. Ik zou van de Sint graag zonnige winterdagen krijgen. Op de bewolkte dagen lijkt het altijd nacht in onze woonkamer en daar worden ik en mijn winterdip alles behalve blij van. Als die dagen niet lukken, settel ik ook wel voor een sauna-abonnement of een daglichtlamp

 13. Sarah

  Sintermaarten mag mij dit jaar overslaan. Ik heb alles wat mijn hartje begeert. Denk dat er genoeg mensen rondom ons zijn die er meer deugd van zouden hebben.
  Heb gouden vrienden die mijn wereld schoner maken.

 14. Ruth

  Een positieve zwangerschapstest voor een broertje of zusje voor Ben zou leuk zijn.
  Hoewel ik denk dat de Sint mij daarbij niet kan helpen ;-)

 15. Ik nam vandaag eindelijk de stap om een psychologe te consulteren nadat mijn huisdokter er al langer hints over gaf. Het leek me allemaal enkel een voorbijgaand dipje tot 2 weken geleden de biologische vader van mijn kinderen de kop opstak & eiste dat hij ze mocht zien na een zeer lange periode van doen alsof hij geen kinderen had. Ik crashte compleet door de angst & onzekerheid van de juridische stappen die hij nu zet. Ik hoop dat ik van de Sint een dagje mag opstaan zonder verspilde tranen, mag slapen zonder eindeloos te piekeren & terug kan genieten & relativeren. En als ik dan perse iets materieels moet kiezen, dan hoop ik op een fonkelnieuw bureau.

 16. Van mij mag de Sint sneeuw brengen, voor de warme chocomelk en de brandende kachel zullen we zelf zorgen. De cadeautjes mag hij afzetten in de volledig afgewerkte tuinkamer, alhoewel dat echt wel wishfull thinking zal zijn ;-)

  Ik heb dat geboortejuweel wel gekregen. Op voorhand vond ik dat “belangrijk”, tot je daar met dat prachtige kindje in je armen ligt en alles daarbij in het niet valt…

 17. Liefste Sint, voor mij graag een huwelijksaanzoek (na 21 jaar samen zijn met de man van mijn leven, dat zou nu es een cadeautje zijn si ;-)

 18. Helene Syssau

  Hier mag Sint-Maarten iets komen halen, de drie-jarige zoon zal zijn tutje afgeven. Hij heeft er maar eentje meer (de rest kapot gebeten), maar het zal een hartverscheurend afscheid worden.

 19. De Sint mag voor mijn zoontje voor zijn eerste verjaardag (jaja, 5 dagen voor de Sint verjaart onze Sep!) een minipiano brengen. Hij is al zo’n fan van onze “real life” versie, dat ik hem zijn eigen pianootje gun (liefst een vleugel als het even kan :)). En wat Playmobil is ook altijd mooi meegenomen ;)

 20. Voor mijzelf graag het nodige geduld om het uit te houden tot aan de verhuis naar onze nieuwbouw (we zullen we december niet meer halen als verhuisdatum). Voor de dochter heel graag iets van Playmobil wist ze me te zeggen of een aantal leuke dingen uit de IKEA om haar kamer in het nieuwe huis in te richten (de lieve schat bood nu al aan om haar spaarcentjes hiervoor te gebruiken omdat wij al zoveel grote facturen hebben)

 21. Kim

  Een mooi kleedje! Tegen dan hoop ik geen zwangerschapskledij meer te moeten dragen. :) En mijn zoontje zou die auto echt super vinden!

 22. KatrieN

  Ik wil van de sint graag een weekje centerparcs cadeau krijgen, eventjes ertussenuit met ons viertjes.

 23. Lieve Sint, graag mega coole fuck-me-botjes die ik als 34jarige ook nog kan dragen zonder er als een overjaarse puber uit te zien:)
  En hoera! Om de man van je leven niet uit bed te schoppen voor zure matten. De wederhelften hebben hun slaap ook nodig.

 24. lien

  Voor mij hoeft de Sint niets te brengen. We zijn gezond dus dat is belangrijkste. Voor de twee jongens is playmobil altijd welkom

 25. Jet

  Ik wil van de sint vooral een leuk cadeautje voor mijn dochterje. Ze zal dan 1,5 zijn en is altijd super blij met nieuwe speelgoedjes :-)

 26. Lin

  Ik zou graag een ducati monster inclusief rijbewijs en kleding krijgen zodat ik van niemand afhang en zo mijn hoofd kan legen!

 27. Nashje

  Als we dan toch zot mogen doen…een rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland, met zo’n camper omdat de kiddos nog te klein zijn voor een tent, en 3 maanden betaald verlof om op rondreis te gaan. Pleeeaaaase, Meneer de Sint?
  Of als dat te veel gevraagd is, gewoon wat energie, zodat wij op vrijdagavond ein-de-lijk de ontknoping van Midsomer Murders eens kunnen meemaken.

 28. Ik kreeg ook geen geboortejuweel maar wél een geboortehandtas VOL lekkers. Na de zwangerschapsdiabetes was die inhoud eigenlijk stiekem leuker dan de handtas zelf.
  Van de Sint krijg ik dan ook gewoon graag chocolade (melkchocolade als het kan ;-)).

 29. Sophie

  De Sint mag 2 Efteling-tickets brengen. Voor mij en echtgenoot, sorry kroost. Wij willen graag een keer in de Baron, in Joris en de Draak, allez in alles wat zot rap en overkop gaat en waarin het kroost nog niet in mag.

 30. Ingrid

  Veel inspiratie om leuke cadeaus te vinden voor mijn puberende stiefkinderen. Ook al zijn ze al aan het verder studeren, toch vind ik het super om er nog een sinterklaasfeestje voor te organiseren.Inclusief brief voor de sint en schoentjes aan de open haard ! De playmobil zou voor mijn neefje zijn die nu al aan iedereen vertelt wat hij voor zijn verjaardag in juni toch heel graag zou willen hebben :-). Anderzijds, misschien kan je er een vluchtelingenkindje mee plezieren zodat zij ook sinterklaas leren kennen ?

 31. eva

  Een weekje tijd graag, samen met zoon en vriend. Ben dan pas terug aan het werk na zwangerschapsverlof en vermoed dus dat ik het wel kan gebruiken! Danku sinterklaasje (en kelly;))

 32. Veerle B

  Ik zou op 6 december graag wakker worden in een luxe-resort waarbij ik gewekt word door roomservice met een uitgebreid ontbijt met champagne, dat ik samen met mijn vriend verorber terwijl we genieten van het meest magische uitzicht vanop het balkon. Dat zou pas een kado van de Sint zijn. Hij mag me de dag nadien gewoon terugbrengen naar België hoor.

 33. Davey

  Wat ik graag zou willen, is een bouwvergunning.

  (En liefst ook nog een aannemer die zegt dat hij op 7 december begint en alles zot goedkoop gaat doen.)

 34. anneleen

  Ik wil stiekem heel graag nog een kindje :-)
  De oudere broer wordt maandag drie en zou dolgelukkig zijn met zo’n chique auto.

 35. Als de Sint mij dit jaar wat extra zelfvertrouwen zou willen brengen, dan zal ik dat zeker niet weigeren. En donkere chocolade ook niet.

 36. Ik doe niet per se mee aan de wedstrijd, want als er al een Porsche aan mijn voordeur zou verschijnen, zou ik de voorkeur geven aan een échte ;-) (Wegens kinderloosheid, anders is het echt wel een coole wedstrijd waar een kindje erg gelukkig van zal worden) Ik wou gewoon efkes zeggen: dat buikje = <3 x 1000!

 37. Marloes

  een gezonde baby, “dat spruit nummer twee even gemakkelijk mag zijn als spruit nummer één geweest is”.

 38. San

  Als er in de grote zak van Sinterklaas een dag zou zitten met 48u ipv 24u…dan mogen de Pieten (witte of zwarte…maakt niet uit) die in mijn schoentje leggen…

 39. Evi

  Het wordt de eerste Sint voor ons dochtertje die dan 5,5 maanden zal zijn. Nog te klein om het te beseffen, maar wel leuk voor de mama. En laten we er dan gewoon een gezellige en rustige avond samen met de papa van maken, zo tussen de bouwwerken door. En dan kunnen we misschien volgend jaar onze schoentjes aan de nieuwe schoorsteen plaatsen..

 40. Kat

  De Sint mag een beetje inspiratie meebrengen voor de binnenhuisinrichting , too much choice, too little money.

 41. Een vrij weekendje voor het lief en mezelf zou hier meeeer dan welkom zijn. Nee, maakt er maar een welnessweekendje van. Met een b&b in de buurt en veel goeriekscrubzout. En aangezien Ture dan toch niet meekan, kan zijn leed misschien verzacht worden met diene Playmobilauto? :)

 42. Ineke

  Hmmm… ik denk dat ik een portie naieviteit zou willen van de sint, genoeg om er terug in te geloven, en misschien ook een portie verstand? genoeg om te weten hoe naieviteit schrijft, en voor de rest ook graag een wekelijks momentje me-time om terug wat meer op mn paardje te rijden…
  Voor mn zoontjes staan er vooral veel autootjes op hun wishlist…

 43. Katrien Van Dessel

  Ik wil héél graag van de Sint een pijnvrije rug!!! AUB, na twee mag dit wel vind ik :-)

 44. Julie

  Sint en piet, voor mij graag een nieuwe muntkleurige fiets, met een rieten mandje en een bloemenslinger…maar met wat chocolade en marsepein scoor je ook wel!

 45. Van de Sint, krijgen onze 2 zoons het ganse Paw Patrol gamma. Ze hebben er al redelijk veel van, nu dus alle ontbrekende figuren en toebehoren.
  Zelf zou ik van de sint graag wat tijd hebben om wat meer te kunnen naaien! Maar tijd deelt die niet uit zeker??
  ps: mooi buikje heb je daar ;)

 46. Iris

  Lieve goede Sint, veel geluk en goede gezondheidswensen voor iedereen en voor mijn kleinste musketier komt die playmobil auto suuuuuper van pas!

 47. evalou

  ik zou dolgraag nog eens op citytrip gaan met mijn lief!! maakt niet uit naar waar, maar ik wil zo graag vliegen!

 48. Vicky

  Liefste Sint,
  Mijn wens voor dit jaar is een dikke vette bankrekening en een slank lichaam.
  Het zou fijn zijn als u deze 2 niet door elkaar zou halen, zoals vorig jaar…
  ;-)

 49. Ik snap je stress wel dat je zo veel mogelijk gedaan wil krijgen en dan nog de eetbehoeftes tijdens de zwangerschap, maar de bloemkool zal vast goed hebben gesmaakt!

 50. Joke

  Rust, dat zou ik van de Sint wel willen krijgen. Op dit moment loop ik zo op de toppen van mijn tenen door zo veel gedoe, waarvan ik vaak niet eens snap waarom t mij overkomt. En dat ik me misschien niet zo zou mogen aantrekken, maar zo zit ik dan ook weer niet in elkaar. Ah jaaaaaaaaaa. Zucht.
  Proficiat trouwens! En bloemkool als vieze goesting begot, ik kwam er megamisselijk van toen ik die geur rook bij n prospectiebezoek in n creche. Nu ja, ik werd twee keer negen maand megamisselijk van zowat alles, dus vergeef ik de bloemkool ;-)

 51. Ai ai ai, zorg maar dat de stress je niet te veel wordt!

  Proficiat met de trouwverjaardag. Het zag er daar wel leuk uit in Vegas. :)

  Voor Playmobil doe ik niet mee; ik gun het de andere mama’s! :)

 52. Liefste Sint
  Als ik mag zou ik dit jaar graag even wat egoïstisch zijn en daarom vraag ik om me wat meer rust te brengen. Rust in mijn hoofd, maar ook rust in mijn lijf dat overal maar pijn doet. Rust in mijn omgeving en rust in mijn hart. Die laatste is soms zo onrustig dat het slagen overslaat of sommigen dubbel doet zodat het bijna uit mijn borstkas springt.
  Ik denk dat die rust me uiteindelijk dan toch weer een beter mens zal maken wat mijn omgeving enkel ten goede zal komen. Dus als je het zo bekijkt….is het net het tegenovergestelde van egoïstisch. Toch?
  Maar verder zou ik en vooral mijn dochter ook zot content zijn met het winnen van deze wedstrijd. Ahja. En world peace en al. :)
  Je kapoen Annelies

 53. Hmmmm, een geboortejuweel. Ik heb dat hier ook precies nooit zien passeren. Gelukkig voor mijn vent dat ik dat niet wist. En dat ik eigenlijk niet echt juwelerig aangekegd ben, op een occasionele rommelmarktketting na.
  Van de Sint ontvang ik met graagte een aannemer die heel erg snel onze verbouwinfen in orde brengt. Alvast bedankt, Sinterklaas.

 54. K10

  Ik wil graag een pony. Ik wil Al 25 jaar een pony en nooit (geld teveel) gehad. En nu vraagt mijn 6jarige dochter “een pony, een echte, liefst een witte”. Want dan kan ze hem ne hoorn maken en kan ze mer Unicorn op de lentefeest-foto. Zij de foto en ik kan er oprijden. Win win!

 55. Katrin

  Ik zou aan de Sint willen vragen om 1 dagje ons papa te kunnen terughalen zodat hij mijn 2 kids, zijn jongste kleinkinderen kan leren kennen! Dat moet toch lukken voor een Heilige man, niet? Een beetje melige wens misschien maar dit zou toch iedereen willen die iemand moet missen….
  En verder blijf ik enorm genieten van je blog, het feit dat mijn zoontje van april 2012 is, speelt natuurlijk ook een grote rol, zalig die herkenbare situaties die jij zo fijn kan verwoorden!

 56. Voor mij mag de Sint enkele opstrijk figuren van Eva Mouton brengen! Ik vind ze prachtig maar heb er nog gene gekocht want jah’ nódig heb ik die niet he. Ideaal dus, om te vragen aan de Sint!

 57. Valerie

  Ooit heeft iemand aan Sinterklaas beloofd dat hij in 2007 met mij zou trouwen. Ondertussen zijn ‘iemand’ en ikzelf nog altijd niet getrouwd. Sinterklaas mag voor mij dus gerust een huwelijk regelen, en ik wil er met plezier voor naar Las Vegas gaan! Mijn jongens zouden trouwens zotcontent zijn met die Porsche van Playmobil.

 58. Veerle

  Oh, was de Playmobil-vraag maar: vertel eens over jullie zwangerschaps-goestingetjes. Ik was zo hard gewonnen! Maar neen, een Sint-vraag, en dat terwijl ik over drie weken jarig ben en al niet weet wat gevraagd voor die gelegenheid.

  Ik zou wat meer geduld vragen. En als het aardser moet: de perfecte winterjas.

 59. kirby

  Aangezien ik voor 15 november uitgerekend ben van een jongetje, mag Sint-Maarten dat jongetje gerust iets eerder komen… In een Porsche… (bevallingsontkenning: check! ;) )

 60. Katrien

  Een garage om onze Porsche in te zetten graag!
  En nu echt : een gezond tweede kindje voor onszelf en jou ook natuurlijk.

 61. Charlotte

  Een afgewerkte zolder mag de Sint gerust bezorgen, of wat extra centjes om hem vlot afgewerkt te krijgen. Dan kunnen we onze kleinste man in huis eindelijk zijn eigen kamer geven, en dan kan mama misschien na 11,5 maanden eindelijk terug wat beginnen slapen ’s nachts ipv de helft van de nacht een klaarwakker baby te hebben. Ofwel mag die brave man gewoon een nachtje komen babysitten. Maar optie drie is misschien meer haalbaar; een Porche om mijn jongens hun collectie (die vooral uit Fiatjes enz bestaat) uit te bouwen, misschien worden ze ook gewoon moe van nieuw speelgoed!

 62. Marloes

  Het schoonste cadeau dat ik me maar kan wensen: dat de Sint ervoor zorgt dat mijn kinderen hun beloftes aan hem ook werkelijk nakomen! Ik probeer me voor te stellen hoe mijn leven er dan zou uitzien en zit hier waarlijk met een glimlach op mijn gezicht :)

 63. Stefanie o.

  Voor Sint zou ik graag een afgewerkte bureau hebben… Rust en plezier om bergen werk te verwerken en even tot rust te kunnen komen…

 64. Liesbet R

  Ik zou graag tijd krijgen, tijd om te doen wat ik graag doe. Boekjes voorlezen aan mijn kindjes, een beetje naaien, een beetje lezen, spelen met de kinderen, …

 65. ida

  Ik zou graag een citytrip doen. Er eventjes tussenuit. Dat is altijd een top cadeau! En verder heel gewone, onbezorgde dagen, dat nog het liefst :)

 66. Een nieuw bed, dat iets breder is dan het huidige, zodat ik niet net-op-het-randje lig als er een kind bij kruipt :) (En ook een breder dekbed dan, want dat wordt gretig ingepikt door het lief dat beweert dat hij nooit koud heeft…)

 67. rita

  Met/van Sint hoop ik op een 20 weken echo waarop een gezond kindje te zien is…Dat het net zo’n gezond, leuk en mooi kindje mag worden als m’n zoontje (voor wie een playmobil porsche de bom zou zijn, het enige woord dat ie met zn 13mnd spreekt is vroem vroem)

 68. Kristel

  Graag een heeeeele grote picknicktafel voor zalig zomerse momenten met familie en vrienden…

 69. Tine

  De sint mag mij een nieuwe theepot brengen, want de oude heb ik laten vallen :-(
  De kindjes vragen het poppenhuis van playmobiel :-)

 70. T.

  Het allerliefst zou ik een nanny voor een week krijgen, waardoor ik nog eens op mijn eentje kan gaan wandelen of fietsen… gewoon een week voor mezelf, neus in de wind, uitzicht over bergen. Maar ik denk dat de sint zijn energie beter steekt in andere kinderen en mensen en hen voorziet van het levensnoodzakelijke of toch maar eens dat kleine extraatje, dat voor ons vanzelfsprekend is. Onze jongste die zou wel super tevreden zijn met zo’n playmobil auto van de sint ;-)

 71. FreyaL

  Ik wens van de Sint een zalig dagje met mijn 3 kindjes. Ik moet deze dagen nu extra koesteren.

 72. Melto

  De Sint samen met de enige en echte Zwarte Piet mag altijd gezelschapsspelletjes brengen. De kinderversies om samen met de dochter te spelen die daar echt van kan genieten, de volwassenenversies om weer wat leuke avonden met vrienden te vullen met het nodige competitiegevoel maar ook vooral de nodige slappe-lach-momenten … en voor de rest is lekkere chocola en de “lekkerste speculaas ever” van Heyns ook een ‘must have’ …

 73. MissMighty

  Ik zou graag het verlichte pad ontvangen…een pad vol met wijsheden en duidelijke taal wat ik moet doen over mijn tweestrijd. To be married or not….
  En voor mijn kindjes old school Playmobil natuurlijk!

 74. Inneke

  Niets eigenlijk, ik heb al alles om gelukkig mee te zijn! Maar mijn peuter zou die auto wel geweldig vinden :)

 75. Ann

  Ik wil wel een tweede kindje van de sint en mijn eerstgeborene die auto graag :-)

  Oh, zot seg! Wij zijn zes jaar geleden in ‘Little Chapel of the Flowers’ getrouwd. Altijd een leuk verhaal om aan mensen te vertellen. Trouwen in Las Vegas spreekt toch nog steeds tot de verbeelding :-)

 76. Veerle

  Ik kan me nu al voorstellen dat ik het een belevenis zal vinden, de eerste keer Sinterklaas voor de verse zoon (die er uiteraard nog véél te jong voor zal zijn). Ik zou graag een rijbewijs krijgen van de Sint, als het even kan?

 77. Ellen

  Op mijn verlanglijstje staat niet zo veel, was mijn to do-lijstje maar even leeg. Misschien is dat wel momenteel wel mijn grootste wens: een blanco to do-lijstje! Dus Sint, hierheen met die Pieten!

 78. Bwoah… de Sint hoeft mij niet iets te brengen, ik heb veel liever dat hij zijn connecties aanspreekt voor iemand die het kan gebruiken.
  Los daarvan zou het wel vet zijn als mijn petekindje hier in zijn schoentje zo’n geweldige auto zou vinden! :)

 79. Marijke

  Ik vraag aan de Sint: een klusjespiet te leen voor 1 dag om alle kleine klusjes die hier nog dienen te gebeuren mee te helpen aanpakken.

 80. Wolf

  Hier geen ambitie om de Porsche te winnen, maar dankzij dit artikel ook wel beseft dat ik 4 maanden geleden geen geboortejuweel heb gekregen, snif…Maar dat heb ik opgelost door mezelf een dure zonnebril cadeau te doen van het kraamgeld, haha!

 81. Marjolijn

  Zoals elk jaar sinds imijn vijfde ga ik aan de Sint een pony vragen… Ik ben nu 30 en nog steeds ponyloos.
  Voor echt: ik zou een nieuwe keuken de makse vinden, en anders iets kleiners zoals een nieuwe Touche Eclat om mijn wallen weg te steken… Ik ben al 30 namelijk, en wallen: die heb ik gratis en voor niks gekregen.
  Soit, zo’n playmobil-speelgoed: dat is nu eens perfect voor de zesjarige bandiet die wij hier hebben rondlopen!

 82. Scarlett

  Ieder jaar vraag ik hetzelfde aan Sint Maarten nl. een dikke bankrekening en een slank lijf.
  Helaas; hij begrijpt me verkeerd en dus blijft telkens alles bij het oude nl. een dik lijf en een slanke bankrekening. ‘k zal me dit jaar eens tot Sinterklaas wenden. Misschien heeft die betere oren. En die porche ?..die mag zwarte piet aan een ander kindje cadeau doen. Ik vertrouw dat niet.. ’t zal waarschijnlijk toch een playmobile fiets zijn tegen dat die bij mijn huisje komt.
  En proficiat, met je huwelijk, je gezinnetje en je fantastische blog.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>